Last news in Fakti

17 Март, 2012 09:41 718 0

МИЕТ представя България на туристическо изложение в Москва

  • туризъм-
  • иво маринов

Заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов ще участва в работата на международното туристическо изложение INTOURMARKET в Москва, съобщиха от МИЕТ.

То се провежда от 17 до 20 март 2012 г. в изложбения комплекс «Крокус експо център».

За седма поредна година МИЕТ организира представянето на България на форума, който се подготвя със съдействието на Федералната агенция по туризъм, Федералната агенция по въздушен транспорт, Руската хотелиерска асоциация и др. Водещото послание на българското участие през тази година е "България – позната и неизвестна". На националния ни щанд от 300 кв. м, освен МИЕТ, присъстват 12 неправителствени организации, туроператори и туристически агенции.

Зам.-министър Маринов ще участва на 17 март в пресконференцията за България, в която ще се включи и временно изпълняващият длъжността посланик на България в Русия Веселин Иванов.

За анимационната програма на българския щанд е поканена камерна формация на фолклорния ансамбъл "Българе". Ще бъдат демонстрирани и СПА процедури с продукти от българска роза.

Около 6.4 млн. чуждестранни туристи са посетили страната ни през миналата година, 455 093 от които са от Русия (с 20.3% повече в сравнение с 2010 г.).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА