Last news in Fakti

20 Декември, 2018 19:33 1 313 2

Младши европейски посланици по пътя към Брюксел

  • велинград-
  • посланици-
  • ес

Интерактивна викторина във Велинград

Младши европейски посланици по пътя към Брюксел - 1

Професионална гимназия по икономика и туризъм „Алеко Константинов” е избрана за училище Посланик на Европейския парламент през настоящата 2017/ 2018 учебна година. По този повод се състоя информационна среща, на която официален гост бе заместник-кметът на община Велинград Светла Томова. Тя поздрави младшите посланици с думите: „Радвам се, че имам възможността да ви пожелая кураж, сили и воля в неспирните Ви желания за усвояване на знания и новостите на времето. Пожелавам на ръководството и учителите да не спират да търсят най-добрите методи и иновативни практики в образованието. А на Вас скъпи ученици, да останете все така отговорни , осведомени и талантливи европейски граждани! Вие сте личности, с които община Велинград се гордее!“

Чрез интерактивна викторина 20-те младши посланици предадоха своя ентусиазъм за европейския проект и показаха на своите съученици какво са научили дотук за европейските институции. Разказаха за историята на Европейския съюз и неговите принципи. Отговаряха на въпроси и дадоха препоръки свързани с нашите права в Европейското пространство.

Обобщиха, че инвестициите в образованието и обучението са от ключово значение за стимулиране на личностното развитие и подобряване на перспективите за работа на младите хора.

Младши европейски посланици по пътя към Брюксел

Младши европейски посланици по пътя към Брюксел

Младши европейски посланици по пътя към Брюксел


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Министър

    6 0 Отговор
    Какви посланици, какви 5 лева?
  • 2 Ядеитн

    2 0 Отговор
    Убаво, ама на къра, на къра питам кой ша бачка?