Last news in Fakti

8 Април, 2019 11:47 2 749 3

Тези, от които индустрията се нуждае

  • иец-
  • изложение-
  • технологии

MachTech&InnoTech 2019 предлага високотехнологични решения от 15 до 18 април в Интер Експо Център

Тези, от които индустрията се нуждае - 1

Висока технологичност. Този израз най-добре определя съвременната индустрия. Следвайки принципа да осигурява платформа за най-новите технологични решения и тенденции в сектора, бизнес изложението MachTech&InnoTech ще събере от 15 до 18 април специалистите от сектора в Интер Експо Център.

Форумът отваря за 11-и път вратите си за машините и технологиите в металообработката. В най-мащабното издание досега, над 190 изложители ще разположат продуктите си в четири зали, върху площ, надхвърляща 10 000 кв.м.

Струговете

Впечатляващи размери, технологични възможности и гъвкавост в производствения процес предлагат съвременните стругове и металорежещи машини с ЦПУ. Сред доказателствата за това са хоризонталният стругов център Lynx2100 и високоефективният вертикален обработващ център DNM 4500 от Doosan Machine Tools, представени от Euromarket Metal.

Металообработващи машини с ЦПУ ще бъдат акцент в представянето и на Булмакметал.

Внушителният високопроизводителен вертикален обработващ център NXV1020A заема централно място на щанда на АРАМЕТ. Новата технологична серия предлага прецизност и висока скорост на работа.

В MachTech&InnoTech 2019 Тексимп се включва с металорежещи машини с ЦПУ, стругове и обработващи центри от Haas Automation, Nakamura-Tome, Tornos, Matsuura и Shimada и разнообразни детайлни възможности за поддръжка. CNC струговете DMG MORI ще бъдат във фокуса на представянето на ПОЛИМЕТА. Залите на професионалния форум ще бъдат „завладяни“ и от високите технлогии в сектора на лазерното рязяне. Давайки възможност за обработка на различни форми и материали, те ще бъдат акцент на Бодор България. В зависимост от нуждите на съответното производство, високотехнологичните машини могат да бъдат специализирани или комбинирани.

За поддръжката

„Изложението е ценно за сектора както с машините и технологиите, така и с инструментариума и предложенията за поддръжка“, са част от коментарите на присъстващите на последното издание. В унисон с тези думи, 2019г. ще предложи още по-голямо многообразие. Компресори, генератори и заваръчно оборудване ще открием на щанда на Дикар Консулт. За монтажа и поддръжката на металорежещи и металообработващи машини, в това число вертикални и хоризонтални фрезови центри с ЦПУ, ще се погрижи с предложенията си компания MILCO.

Заваръчни роботизирани системи. Точно така. Немислима в изминалите десетилетия, днес тази технология е в основата на много производства. И ще бъде във фокуса на Активити Аутомейшън. Заваръчно оборудване от най-висок клас представя и Sheetmetal.

Правилната поддръжка на машините ще бъде сред акцентите на БИМЕКС. За тази цел компанията ще представи ZOLLER SMILE – приборът за извънмашинна настройка на инструменти. За нуждите на професионална поддръжка от най-високо ниво, присъстващите ще открият DINA PLUS. Динамометричният ключ от последно поколение е с автоматично разпознаване на усилието при затягане на винтовете на държачи със сменяеми твърдосплавни пластини. Продуктът е патентован от SAU и ще бъде представен от ХРИСТОФОР ИЛИЕВ и Ко.

За създаването на ефективни условия на труд и изграждане на екологичносъобразно производство, посетителите на изложението ще открият богато разнообразие от центробежни филри. Сред тях е ДАРВИН – на Джи Ойл Експерт. Продуктите от серията използват двуетапна филтрация.

Представихме Ви накратко някои от иновациите, които компаниите от България, Турция, Италия, Германия, Полша Унгария, Румъния, Австрия, Чехия и Гърция ще представят на международно изложение MachTech&InnoTech 2019. Форумът отваря вратите си след по-малко от седмица – от 15 до 18 април. Всичко за професионалната платформа ще откриете в сайта machtech.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въй

    2 0 Отговор
    Сигурно е пълно с олигарси-технократи на изложбата....
  • 2 Bahti

    4 0 Отговор
    Роби се наричат.
  • 3 Миризлив пор

    1 0 Отговор
    За разлика от горните 2-ма аз мисля че тези машини няма да намерят пазар у нас. Тук труда е евтин, много евтин и ако се работи както преди 50 години с много робски труд и много брак пак излиза по-евтино от колкото да се инвестира в такива машини. Ако операторите вземат не по 500 евра а по 4000 вече спокойно може да се инвестира в такава машина но тук заплатите са ниски. Иначе може да мина да видя какво предлагат хората.