Last news in Fakti

9 Април, 2019 11:26 11 574

Позициите с най-висока заплата в Zaplata.bg

  • обяви-
  • работа-
  • специалисти-
  • сфера-
  • служители-
  • заплащане-
  • компании
Позициите с най-висока заплата в Zaplata.bg - 1
Снимка: shutterstock

ИТ специалистите остават с най-високите заплати. Някои от международните компании предлагат от 4800 до 7000 лева за Старши C # .Net разработчик.

Необходимо е кандидадът да има задълбочени познания по програмиране и по новите технологии, които използва, но трябва да владее и фундамента на компютърните науки и софтуерната разработка.

https://www.zaplata.bg/software/sofia/436334/senior-c-net-developer/

Други компании в същата сфера предлагат стартова заплата от 4500 до 7000 лева за позицията Софтуерен инженер/ архитект, който да отговаря за дизайна и архитектурата на мащабни корпоративни софтуерни решения, изготвяне на планове и оценки за доставка на софтуер и др.

https://www.zaplata.bg/software/sofia/434832/back-end-software-engineer-architect/

Старши разработчик на софтуер за потребителски интерфейс, започва със стартова заплата от 4500 и стига до 6500 лв. Условията са кандидатът да отговаря за разработването и оптимизирането на иновативни уеб приложения, използващи най-новите технологии.

https://www.zaplata.bg/software/sofia/437518/senior-ui-software-developer-react-angular-node/

Мениджърите на високи нива също са едни от най-добре платените служители.

Например Специалист Човешки ресурси започва със стартова заплата от 3000 и стига до 6000 лева. Всеки, който има опит в тази сфера и иска да започне на тази позиция, трябва да отговаря за поддържането на човешките ресурси в компанията, разработването и регистрирането на трудови договори и споразумения, както и формиране на лични досиета на служителите.

https://www.zaplata.bg/choveshki-resursi/sofia/438527/hr-manager/

Висококвалифицираните специалисти, като например Експерт Кулокранове, започва със стартово възнаграждение от 2600 до 4600 лева. Изискванията са кандидадът да се занимава с изработването на чертежи и техническа оферта за разполагане на кулокранове, както и на строителни обекти.

https://www.zaplata.bg/arhitektura-stroitelstvo-i-gradoustroystvo/sofia/438966/ekspert-kulokranove/

Може да разгледате и други актуални предложения в Zaplata.bg



Свързани новини