Last news in Fakti

22 Април, 2019 14:13 10 196

Кои са едни от най-големите работодатели в България?

  • работодатели-
  • компании-
  • българия-
  • служители-
  • продукти-
  • пазар
Кои са едни от най-големите работодатели в България? - 1
Снимка: shutterstock
Кои са едни от най-големите работодатели в България?

Компанията „VIVACOM се наложи на българския пазар като доверен доставчик на телеком решения за нуждите на всяко домакинство, бизнес или институция. Компанията ни предлага мобилни и фиксирани гласови услуги, високоскоростен мобилен и фиксиран интернет, интерактивна и сателитна телевизия. В последните години работим усилено и в сферата на Интернет на нещата и предлагаме редица иновативни решения за умни градове, облачни услуги и дигитално образование, които целят да подобрят живота на хората. VIVACOM е социално-отговорна компания, която осъзнава своя ангажимент към обществото и средата, в която оперира. Подкрепяме редица значими инициативи в областта на образованието, културата и спорта.

Освен една от водещите компании на телекомуникационния пазар у нас, ние сме и един от най-големите работодатели в България, с 5 433 служители, разпръснати в 130 точки в цялата страна. Всички те със своята индивидуалност, различен демографски профил, образование и професионален опит допринасят за многообразието в компанията и създаването на пъстра и динамична работна среда. Инвестираме в обучението на нашите служители и им предоставяме възможност за развитие в един от най-динамичните сектори. Ценим високо професионалните познания, уменията за работа в екип и клиентски ориентирания подход. Ако притежавате тези качества, не се колебайте да кандидатствате при нас.

Виж актуалните предложения за работа от VIVACOM

Кои са едни от най-големите работодатели в България?

Компанията "Язаки България" е част от световен лидер в производството на автомобилни компоненти и системи Yazaki Corporation. Със своята над 70 годишна история Yazaki Corporation се нарежда сред най-големите доставчици на автомобилните производители в света. В глобален мащаб в заводите работят повече от 300 000 души в близо 45 страни. В България компанията има предприятия за производство на автомобилни кабелни инсталации в три региона. С над 10 годишна история е заводът в Ямбол, следва завода в Сливен и най-новият в гр. Димитровград.

Язаки България ЕООД осигурява работа на повече от 5000 човека общо в трите завода. Компанията осигурява множество социални придобивки, мотивираща бонусна система и възможности за кариерно развитие.

Отличена е с наградата „Работодател на Годината“ от Агенцията по заетостта за 2018 година. Всички служители на Язаки получават теоретично и практическо обучение, базирано на реалния производствен процес в собствен тренировъчен център.

Виж актуалните предложения за работа от Язаки България ЕООД

Кои са едни от най-големите работодатели в България?

Компанията "BILLA България" е един от най-големите работодатели у нас, с над 4600 служители в 38 града в страната. С отварянето на нов обект търговската верига разкрива средно 40-50 работни места, а по този начин допринася за намаляването на безработицата в регионите.

BILLA има ясна и дългосрочна политика, насочена към служителите, като целта на компанията е да поддържа сплотен и висококвалифициран екип, мотивиран да постига успехи. Другият основен фокус, към който BILLA България се стреми, е подобряването на условията на труд и повишаването на възнагражденията на служителите.

Към момента BILLA България разполага със 126 магазина в цялата страна, 50 от които в София, като планира откриването на още нови обекти до края на 2019 г.

Виж актуалните предложения за работа от Билла България ЕООД

Кои са едни от най-големите работодатели в България?

Компанията "A1" е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Имат 24-годишна история, над 4,5 милиона клиенти и сме сред най-големите работодатели в страната. През миналата година сменихме името и визията си, а заедно с тях предложихме още по-добро качество на мрежата, направихме технологиите по-достъпни и осигурихме още повече удобства и привилегии за клиентите си. Предлагаме високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала MAX Sport, cloud и IoT решения за бизнеса, собствена платформа за музикален стрийминг A1 Xplore Music, както и иновативни финансови услуги като A1 Wallet и A1 Кредитна карта.

Броят на служителите, които работят в компанията е 4072.

Това, което може би не знаете за нас

За да направим трансформацията възможна, ние се доверихме на своите служители. От своя страна ние им предлагаме едни от най-добрите условия за работа: инвестираме постоянно в хората, които имат желание да работят, да се усъвършенстват и да бъдат полезни за клиентите, за компанията и за самите себе си.

В А1 използваме различни, съвременни и иновативни методи за усъвършенстване на индивидуалните компетенции на нашите служители. За тази цел осигуряваме богато портфолио от въвеждащи, награждаващи и специализирани обучения, както и достъп до нашата дигитална платформа за самообучения, която съдържа широка гама от уроци и съвети по всевъзможни сфери от нашия бизнес.

Виж актуалните предложения за работа от А1 България ЕАД

Кои са едни от най-големите работодатели в България?

"Интегрейтид Микро-Електроникс България" e високотехнологична производствена фирма, част от структурата на световния лидер в областта на автомобилната, индустриална, ВЕИ, телекомуникационната и битовата електроника – Integrated Micro-Electronics, Inc (IMI). Екипът от експерти на Автоматизация създава и внедрява специфични приспособления и уникално оборудване в електронните ни производства. Към април 2019 г. компанията разполага с 2790 служители.

Глобалната компания притежава 21 производствени звена по цял свят, разположени във Филипините, Китай, Сингапур, САЩ, Мексико, Великобритания, Германия, Чехия, България и Сърбия.

Производствените мощности в България се намират в гр. Ботевград (завод IMI 1, завод IMI 2 и цех Пластмаси), а развойното звено на фирмата (Design&Development) е в гр. София. Компанията в Ботевград разполага и с Инструментален цех и отдел Автоматизация, които подпомагат основното производство за асемблиране и тестване на електронни модули. Дейността в Инструментален цех е свързана с проектиране и производство на инструментална екипировка – шприцформи, пресформи, щанци, нестандартно оборудване и механични детайли.

Виж актуалните предложения за работа от ИНТЕГРЕЙТИД МИКРО-ЕЛЕКТРОНИКС БЪЛГАРИЯ ЕООД

Кои са едни от най-големите работодатели в България?

Компанията "Съдърланд Глобъл Сървисиз България" е световният лидер в трансформацията на бизнес процеси, оперира в 20 държави, в които има 60 офиса, обслужвайки 19 водещи в своя бранш клиента.

В България Съдърланд оперира и се развива успешно вече 10 години и има разкрити 5 офиса в София, Варна и Бургас, в които работят над 2500 души, предоставяйки техническо обслужване и обслужване на клиенти на милиони крайни потребители в цял свят. Компанията предлага разнообразни позиции в сфери като технологии, забавление, туризъм, застраховане и гейминг във водещи компании като Spotify, GoDaddy, Hilton и McAfee.

Виж актуалните предложения за работа от Съдърланд Глобъл Сървисиз България ЕООД

Кои са едни от най-големите работодатели в България?

ПАЛФИНГЕР ГРУП е австрийска компания, водещ международен производител на иновативни решения за повдигане. Компанията разполага с глобална мрежа за продажби и сервизни услуги (повече от 200 основни вносители/търговци и 5 000 центъра за продажба и сервиз по света), както и 35 производствени и монтажни локации в 31 държави.

Лидер на Световния пазар за товарни кранове, корабни кранове, вятърни кранове и повдигащи системи;

Водещ специалист в крановете за дървен материал и рециклирани кранове, падащи бордове, мотокари монтирани на камиони, високотехнологични железопътни системи и системи за инспекция на мостове. Компанията е създадена през 1932 г. в Австрия. В България компанията притежава два завода. През 2000 г. е открит заводът в гр. Червен бряг, а през 2003 г. – този в Тенево. Към края на месец Март 2019 година около 1400 човека работят в двата завода в България, 750 от които в завода в с. Тенево.

ПАЛФИНГЕР ПРОДУКЦИОНСТЕХНИК БЪЛГАРИЯ ЕООД е 100% експортно ориентирана, като 90% от оборотът е към Плафингер групата. Двата завода доставят компоненти за Палфингер кранове, които се монтират в Австрия, като заводът в Тенево е специализиран в производството на хидравлични цилиндри. Предстои откриване на ново производствено Хале 3, което е част от плана за разширяване на завода до 2020 година.

Във връзка с разширяването в завода в с. Тенево, ще бъдат разкрити допълнително около 100 работни места.

Виж актуалните предложения за работа от завод гр. Червен бряг Палфингер Продукционстехник България ЕООД/ завод с. Тенево Палфингер Продукционстехник България ЕООД

Кои са едни от най-големите работодатели в България?

„Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД е германо-българскa компания, която спечели концесия за управление на летище Варна и летище Бургас за 35 години. Във “Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД във Варна и Бургас работят повече от 700 постоянни и около 1200 сезонни служители. В съвместната компания, Фрапорт притежава мажоритарен дял от 60%. Компанията управлява и развива двете морски летища – врати към българското Черноморие, предоставящи денонощно обслужване: летище Варна в североизточна и летище Бургас в югоизточна България.

“Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД се грижи за повишаване качеството на обслужване и цялостното изживяване на пътниците, обучението и повишаване квалификацията на служителите, обновяване на техниката, въвеждане на нови технологии, както и разширяване и модернизиране на инфраструктурата. През 2018 година летище Варна и летище Бургас посрещнаха 5,5 милиона пътници и повече от 38 000 полета на 103 български и чуждестранни авиокомпании, изпълняващи чартърни и редовни полети до повече от 173 дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка.

Виж актуалните предложения за работа от Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт АД

Кои са едни от най-големите работодатели в България?

Компанията "Либхер Транспортейшън Системс Марица ЕООД" стартира като отдел с различен предмет на дейност във Фирма Либхер Хаусгерете Марица ЕООД. Като отдел юридическо лице фирмата е създадена на 01.01.2010 г. и оттогава функционира самостоятелно. Първоначалният и все още основен предмет на дейност е производство на климатични системи за релсов транспорт – влакове, метро и трамваи. Клиенти са вагоностроителни заводи и железници от по цял свят. В компанията работят над 1600 служители.

От 2019 година стартира и производството на охладителни модули за товарни ремаркета за камиони. Продуктът се казва Celsineo и беше наскоро представен като иновация в бранша, именно поради модулната си конструкция. Също така до няколко месеца се очаква да стартира и производството на барабани и рамки за бетоновози. В момента производственото хале се оборудва с необходимите машини и екипировка. Немалък производствен дял имат и управляващите табла за кулокранове. С времето Либхер Транспортейшън Системс ще продължи да разширява производствената си гама и да развива разнообразието от произвеждани продукти. Броят на служителите се очаква да нарастне с 280 души в следващите няколко години.

Виж актуалните предложения за работа от Либхер Транспортейшън Системс Марица ЕООД

Виж всички актуални предложения за работа в Zaplata.bg



Свързани новини