Last news in Fakti

14 Юни, 2019 21:43 4 313 0

Управителят на ИЕЦ вече е член на Управителния съвет на БТПП

  • иец-
  • бтпп-
  • член-
  • управителен съвет-
  • ивайло иванов
Управителят на ИЕЦ вече е член на Управителния съвет на БТПП - 1

В началото на месец юни Ивайло Иванов, управител на международния изложбен център Интер Експо Център, бе избран за член на Управителния съвет на Българската търговско-промишлена палата.

С включването на управителя на Интер Експо Център в УС на авторитетната БТПП – създадена през 1895г. като независимо, неправителствено сдружение за подпомагане и икономическо насърчаване, Ивайло Иванов продължава своята ангажираност в изграждането, поддържането и развиването на бизнес платформи за развитие на различните индустрии.

Именно развитието на бизнеса и създаването на възможности за среща на професионалистите в различни икономически сектори са основен фокус в дейността на Интер Експо Център. Паралелно с новия ангажимент в УС на БТПП Ивайло Иванов продължава своето дейно участие в ръководните органи на други водещи браншови организации, чиято дейност е пряко свързана с икономическото развитие. Управителят на Интер Експо Център продължава активната си дейност за развитие на Сдружение „Българско конгресно бюро“, утвърждаващо България като дестинация за организиране и осъществяване на международни форуми. А на 7 юни на Общото събрание на CEFA – Централноевропейския панаирен алианс, проведено в Любляна, Ивайло Иванов беше преизбран за нов тригодишен мандат като одитор на асоциацията.

Управителят на ИЕЦ вече е член на Управителния съвет на БТПП


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА