Last news in Fakti

7 Юни, 2012 14:24 1 006 1

Найденов поиска хлабав режим за ол инклузива

  • ол инклузив-
  • хотели-
  • найденов
Найденов поиска хлабав режим за ол инклузива - 1
Снимка БГНЕС

Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов каза, че подкрепя само частично предложението на Българската агенция за безопасност на храните, услугата ол инклузив да се предлага само в хотели с 4 или 5 звезди, както и да се поставят условия, местата за хранене в хотелите, предлагащи тази услуга да са 60 % от местата за настаняване.

Категорично подкрепям, че не може хотелите със 100 легла да имат по 30 места за хранене, но според мен съотношението за местата за хранене спрямо леглата трябва да е 50 на 100. Министърът обясни, че не може да се ограничават хотелите с по-малко звезди да предлагат услугата ол инклузив стига да отговарят на хигиенните изисквания и да разполагат с места за хранене на половината, колкото са леглата им.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛОБИРАН

    0 1 Отговор
    не се преструвай за пред чужденците
    АЙДЕ ЛОБИРАЙ
    АЙДЕ ФАЛИРАЙ
    Знаеме те кой си ... какво си .. и колко струваш...

    нови изисквания ... всички хотели да изградят собствен противоракетен щит в случей на нападение от Иран.

    Глоби проверки и ПРЕВАНТИВЕН КОНТРОЛ преди да са настъпили възможности за настъпване на особености можещи да доведат до неизпълнение на НОВИТЕ ИЗИСКВАНИЯ