Last news in Fakti

4 Юли, 2012 12:53 1 712 0

S&P: Европа намери лек за дълговата криза

  • s&p-
  • ес-
  • еврозона-
  • дългова криза

Договореното в края на юни споразумение на Срещата на високо ниво на ЕС оказва подкрепа на опитите на Еврозоната да се справи с дълговата криза, отбелязва АФП.

Постигнатите договорки може да започнат да стабилизират Еврозоната и да сложат край на загубата на платежоспособност от държавите, посочва в комюнике S&P. Агенцията не пропуска да отбележи, че не предвижда в скоро време да коригира преценките си за страните в Европа.

„Смятаме, че разширяването на политическия отговор на кризата е крачка във вярната посока", пише "Стандард енд Пуърс", като същевременно отбелязва, че все още "значителни рискове" тегнат върху прилагането на тези мерки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА