Last news in Fakti

23 Юли, 2012 13:10 2 512 0

"Старт на кариерата" за 2012 г. от днес

  • "старт на кариерата"-
  • процедура-
  • кандидатстване-
  • работа-
  • ведомства

От днес стартира процедурата за кандидатстване по програма “Старт на кариерата” за 2012 г. Тя се реализира от Министерството на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта. Програмата дава възможност на 850 висшисти на възраст до 29 години, в рамките на 9 месеца, да придобият трудов стаж и опит по специалността, която са завършили.

Работните места по Програмата са в министерства, ведомства, агенции и териториалните им поделения, както и в областни управи и общински администрации. До 17 август 2012 г. в дирекции „Бюро по труда“ ще се приемат документи за участие в Програмата, като условие за участие е притежаваното образование и квалификация на кандидатите да отговаря на изискванията за заемане на съответното работно място.

Пълният списък на обявените работни места по процедурата, условията и документите за кандидатстване са публикувани на интернет-страниците на  Министерството на труда и социалната политика http://www.mlsp.government.bg/bg/projects/startkariera.htm и Агенцията по заетостта на адрес http://www.az.government.bg/Projects/Prog/Mladeji/Frame_Mladeji.htm както и във всички бюра по труда.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА