Last news in Fakti

25 Юни, 2020 15:54 2 362 0

Рестартиране на изложбената индустрия в България

  • иец-
  • булмедика/булдентал-
  • изложения

От 16 до 18 септември изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА отваря врати в Интер Експо Център

Рестартиране на изложбената индустрия в България - 1

„Всички необходими здравни мерки, предвидени от изискванията на властите в условията на ситуация с COVID-19, ще бъдат взети“, коментират организаторите. Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА ще се проведе за 54-и път от 16 до 18 септември в Интер Експо Център. Професионалната бизнес платформа отново ще посрещне специализираната публика от България и чужбина, в пълно съотвествие с разпорежданията на българските здравни институции и всички международни изисквания.

„С променената и усложнена в глобален план ситуация, всички ние - изложители, посетители, организатори, лектори и професионалисти - осъзнаваме, колко важно е да запазим изложенията като сигурно и безопасно място за срещи и правене на бизнес, като най-бързата писта за постигане на икономическо възстановяване на страната“, допълват организаторите. В ситуацията на следкризисно възстановяване, специализираното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА дава възможност на фирмите от бранша в България, с използване на по-малък финансов ресурс, да достигнат до голям обем от предлагани бизнес възможности за договаряне и генериране на знания и нови възможности.

„Първоначално планираните дати на провеждане на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА за 2020 г. бяха 13 - 15 май. След възникването на пандемията, породена от COVID-19, променихме периода на изложенията за есента на тази година, с основната цел да осигурим възможност за професионална среща на бранша в рамките на специализираните изложения“, посочват организаторите.

Последното издание

Над 14 000 посетители, повече от 980 бранда, 280 иновации, технологии и богата съпътстваща програма. Такова бе накратко изданието на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА през 2019г. Фокусът бе върху дерматологията и естетичната медицина. Посетителите бяха ангажирани от богата съпътстваща програма, акцентираща върху профилактиката, диагностиката и терапията. Изложбените зали се изпълниха с над 220 директни изложители от България, Германия, Португалия, Сингапур, Китай, Тайван, Пакистан, Румъния, Италия, Франция, Гърция, Турция, Словения, Латвия, Унгария.

Три месеца ни делят от 54-ото издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА. Подготовката вече е в разгара си. Информация за всички новости и възможности, които очакват сектора, може да получите в сайта на изложението - bulmedica.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА