5 Октомври, 2020 16:37 2 686 0

В условията на COVID-19 – нови подходи при провеждане на изложение за медицинския и денталния сектор

  • иец-
  • изложение-
  • булдентал-
  • булмедика/булдентал

От 7 до 9 октомври професионалното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА отваря врати в Интер Експо Център

В условията на COVID-19 – нови подходи при провеждане на изложение за медицинския и денталния сектор - 1

„Всички необходими мерки, предвидени от властите в условията на ситуация с COVID-19, ще бъдат предприети“, коментират организаторите на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА. Специализираният форум ще се проведе за 54-и път от 7 до 9 октомври в Интер Експо Център. Бизнес-платформата посреща специализирана публика от България и чужбина в пълно съответствие с разпорежданията на българските здравни институции и международните изисквания. Форумът отбелязва и рестарта на изложбената индустрия в България.

Интересен факт е, че изложението се провежда всяка година без прекъсване от създаването си. Затова секторът отчита като много важно провеждането му в обстановката на COVID-19. „Полагаме всички усилия за създаване на сигурно място за бизнес и среда за договаряне в напълно контролирана обстановка“, посочват организаторите. Изложението е първото, което се възползва от новата платформа на Интер Експо Център за мащабни събития.

Сигурно и безопасно място за развитие и бизнес

„С променената и усложнена в глобален план ситуация, всички ние - изложители, посетители, организатори, лектори и професионалисти, осъзнаваме колко важно е да запазим изложенията като сигурно и безопасно място за срещи и бизнес, като най-бързата писта за постигане на икономическо възстановяване на страната“, коментират организаторите. БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА дава възможност на фирмите от бранша в България да достигнат до голям обем от предлагани бизнес възможности за договаряне и генериране на знания и нови възможности.

Лечението не трябва да се отлага

Навременното лечение ще бъде сред акцентите на съпътстващата програма. Темата ще бъде фокус на професионалното събитие „Не отлагай лечението си“, организирано от CREDOWEB, в партньорство с Български лекарски съюз, и Интер Експо Център. В специално обособената семинарна зала на 8-и октомври ще се съберат специалисти по Кардиология, Ендокринология, Гастроентерология, Дерматология, Урология, Пулмология, АГ и инвитро. Ще бъдат засегнати актуални здравни проблеми и грижата за тях в условията на пандемия от коронавирус

В семинарна зала в изложбена зала 3 ще се проведат и редица презентации и демонстрации, организирани от компаниите, обвързани с дейността им и продуктите, които предлагат на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА.

Технологиите не спират да се развиват

През тази година участниците от България и чужбина отново ще докажат, че технологиите не спират да се развиват, а медицинският, денталният и секторът на естетичната медицина са области на иновации.

3D – технологиите са сред акцентите на БУЛМЕДИКА. Сред тях са комбинирани апарати за панорамни, цефалографски и 3D изследвания. Ще открием и софтуерни продукти, преносими апарати, ехограф, рентгенова техника, дигитални и апарати за кръвно налягане. И разбира се - внедряването на изкуствения интелект в акушеро-гинекологията. Посетителите на БУЛМЕДИКА ще бъдат свидетели и на демонстрация на употреба на външен автоматичен дефибрилатор от лекар и от немедицинско лице и оказване на първа долекарска помощ.

Оптималната хигиена е друг от акцентите. Публиката ще открие продукти за дезинфекция и почистване на медицински и стоматологични инструменти и здравни заведения и кабинети, уреди за бързо и точно наблюдение на изпълнение на стандартите по почистване.

БУЛДЕНТАЛ дава възможност професионалистите да открият новостите при денталните импланти и имплантни системи, добрите практики в зъболечението, зъботехниката, оралната хигиена и съвременните дентални материали. Съдейки от тенденциите в денталния сектор, уредите са все по-мобилни. Безжични инструменти, нови сплави, оптични технологии, 3D принтери, скенери, микроскопи, дентални юнити и импланти от ново поколение и много други продукти, ще бъдат акцент в представянето на изложителите. И през тази година ще можем да посетим новата тематика ДЕРМА & ЕСТЕТИКА. Посветена на дерматологията и естетичната медицина, второто ѝ издание ще позволи среща с иновативна апаратура, дермо-козметични продукти за лице и тяло, дермални филъри, диагностични и терапевтични технологии и подходи.

За максимална сигурност на присъстващите, Интер Експо Център е разработил „Правила за хигиена и организационни мерки“, в които заляга засилената хигиена. Участниците ще имат възможност за отстояние от минимум 1.5 м.; увеличен е размерът на пътеките между щандовете. „Умно въвеждане“ на входа на залите ще контролира човекопотока. За целта, е разработена система на Crowd management.

Очаквано от професионалистите, 54-ото издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА, няма да прекъсва традицията и отново ще предостави реална платформа на медицинския, денталния и сектора на дерматологията и естетичната медицина.

Мястото е Интер Експо Център от 7 до 9 октомври.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА