Last news in Fakti

5 Ноември, 2012 11:38 1 475 0

Съпътстваща програма на изложението за храни и напитки

  • съпътстваща програма-
  • интерфуд и дринк-
  • месомания-
  • светът на млякото-
  • булпек

7 ноември / сряда

Централно фоайе

14.00 ч.    Официално откриване на изложбите 
    
Конгресен център
зала Пирин
13.00 – 14.00 ч.  С фокус върху детайлите – за мястото на малките производители и фамилните  ферми в съвременното земеделие. Пресконференция и обявяване на учредяването на Сдружение „За традиции и предприемачество в земеделието”
Лектори: Магардич Хулиян, адв. Милен Спасова, Ивана Мурджева, Десислава Димитрова
Организатор: Асоциация на конвивиумите на Slow Food в България и Сдружение за традиции и предприемачество в земеделието
зала РУЕН
14.00 – 15.00 ч.  Облачните технологии - бъдещето на хотелския софтуер. Представяне на ibelsa.rooms - софтуерът за управление на хотели
   Лектор: Радослав Иванов - продуктов и търговски мениджър за България      Организатор:  ibelsa GmbH
зала ВИХРЕН
15.00 – 18.30 ч.  Унгарски икономически форум
Лектори: Н.Пр. Андраш Клайн – посланик на Унгария в България, Мария Щарк, Ласло Халмош, Мартин Удварев, Росен Ткаченко
Организатор: Унгаро–българска стопанска камара

ИЗЛОЖБЕНА ЗАЛА 3
ЩАНД D6 

10.00 – 18.00 ч.  Дефиле „Дизайнерски торти“ и конкурс за сватбени торти - уникати
   Организатор: сп.” Кафе пауза” и Асоциацията за развитие на изкуствата и занаятите - 7
  
          ИЗЛОЖБЕНА ЗАЛА 4

13.00 – 17.30 ч.  ГУРМЕ ЗОНА Лаборатория за италиански вкус

     ИЗЛОЖБЕНИ ЗАЛИ 5 и 6

   Bartender и BarManager
11.00 – 13.00 ч.  Тенденции в топлите напитки - дегустации
15.00 – 17.00 ч.  Тенденции в коктейлните напитки - дегустации

8 ноември / четвъртък
ЦЕНТРАЛНО ФОАЙЕ

11.00 – 12.00 ч. Церемония по връчване на наградите на победителите в националния конкурс за най-добра проектна идея по Програмата за развитие на селските райони
   Под патронажа на министъра на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов
Организатор: Министерство на земеделието и храните

КОНГРЕСЕН ЦЕНТЪР

зала МУСАЛА 
11.00 – 13.00 ч.  Дискусия „Безопасни и здравословни храни“
   Организатор: b2b Media
зала РИЛА 
11.00 – 13.00 ч.  Продуктова презентация
Организатор: Балкан Сървисис
зала РОДОПИ 
11.00 – 13.00 ч.  Среща-дискусия на тема ''Актуални проблеми на българския туризъм''
Обсъждане на декларация на общото събрание на Българска туристическа камара.
Отчет на Българската агенция по безопасност на храните за летния туристически  сезон 2012 година и препоръки за подобряване на качеството на туристическото  обслужване. 
Организатори: Национална Асоциация ХОРЕКА, Българска туристическата камара и             БАБХ

зала ВИХРИН 
10.00 – 12.30 ч.  Южноафрикански бизнес форум
Лектори: Н.Пр. посланик на ЮАР в Руската Федерация Мандизи Мпаула, Н.Пр. посланик на ЮАР в България Шийла Камерър
Организатор: Посолство на Република Южна Африка в България
  
СЕМИНАРНА ЗАЛА 2

    Конференция и Честване на 15 години от създаването на вестник „Мляко+"

11.00 – 11.10 ч.  Откриване
11.10 – 11.30 ч.  Представяне на проекта на БСК „Разработване и внедряване на информационна    система за оценка на компетенциите на работната сила по браншове и региони“
11.30 – 12.10 ч.  Дискусия по Наредбата за млечните продукти и бъдещето на млечния сектор в     България
12.10 – 12.20 ч.  Промени в разплащанията на мерки  121 и 123 по ПРСР
12.20 – 12.40 ч.  Условия за участие и кредитиране на проекти по Програма за развитие на     селските райони и начини на финансиране чрез „Българската банка за развитие“
12.40 – 13.00 ч.  Съвместна пресконференеция между Българска банка за развитие и АМБ
13.00 – 15.00 ч.  Връчване на почетни плакети на изтъкнати деятели на АМБ, сътрудници на     в.”Мляко, фирми и институции и тържествен коктейл по случай 15 години от     издаването на вестник „Мляко+“

СЕМИНАРНА ЗАЛА 3

11.00 – 12.45 ч.  Ефективните комуникативни стратегии в пекиджинг дизайна      Лектори: Проф. Кафтанджиев и гл.ас. Радославов
  Организатор: Принт енд Пъблишинг и сп. „ProPACK”

ЩАНД  С13
14.30 – 15.30 ч. Дегустация под мотото: „ДА ПРЕОТКРИЕМ ТРАДИЦИЯТА” за потребители и посетители
  Организатор: Съюз на производителите на плодове и зеленчуци

ИЗЛОЖБЕНА ЗАЛА 4
ЩАНД С2

15.00 ч.   Тържествено честване на юбилеите:
   100 години лозаро-винарска книжнина, 60 години списание “Лозарство и     винарство” и 50 години от основаването на Централна селскостопанска      библиотека в България.
  Организатор: Национална лозаро-винарска камара

11.00 – 17.30 ч.  ГУРМЕ ЗОНА Лаборатория за италиански вкус

ИЗЛОЖБЕНИ ЗАЛИ 5 и 6

   BARTENDER И BARMANAGER
11.00 – 13.00 ч.  Тенденции в топлите напитки - дегустации
15.00 – 17.00 ч.  Тенденции в коктейлните напитки - дегустации

 

9 ноември / петък
КОНГРЕСЕН ЦЕНТЪР


Зала ПАНОРАМА ет.7
17.00 – 18.30 ч.   Конкурс “Златен медал с диплом” - награждаване
  Организатор: Агенция Булгарреклама

СЕМИНАРНА ЗАЛА 1

13.00 – 17.00 ч.   „Конкурс на потребителя”
Организатор: Асоциация на месопреработвателите в България, Национална лозаро-винарска камара и Асоциация „Активни потребители”

СЕМИНАРНА ЗАЛА 2

10.00 – 16.00 ч.  Конференция БИО ЗОНА 2012 на тема “Предизвикателствата пред био сектора на прага на новия програмен период на ОСП 2014-2020 г.”
Организатор: Българска Асоциация Биопродукти, Асоциация на биотърговците в България

СЕМИНАРНА ЗАЛА 3

09.00 – 11.00 ч.  Дегустация от професионално жури с участието на експерти от Българска    агенция по безопасност на храните, УХТ - Пловдив, ИИРХ- Пловдив, шеф    готвач (Евро-Ток), одитор на системи за безопасност и качество на храните
  Организатор: Съюз на производителите на плодове и зеленчици

11.30 ч.  Пресконференция на чаша вино за представители на фирмите, участващи в    дегустацията, журналисти и гости, на която ще се обявят и резултатите от    дегустациите.
  Организатор: Съюз на производителите на плодове и зеленчици

ИЗЛОЖБЕНА ЗАЛА 4

11.00 – 17.30 ч  ГУРМЕ ЗОНА Лаборатория за италиански вкус

ИЗЛОЖБЕНИ ЗАЛИ 5 и 6

   BARTENDER И BARMANAGER
11.00 – 13.00 ч.  Тенденции в топлите напитки – дегустации
15.00 – 17.00 ч.  Тенденции в коктейлните напитки – дегустации

10 ноември / събота
ЦЕНТРАЛНО ФОАЙЕ

12.30 – 13.30 ч.   „Конкурс на потребителя” – награждаване
Организатор: Асоциация на месопреработвателите в България, Национална лозаро-винарска камара и Асоциация „Активни потребители”

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА