Last news in Fakti

5 Ноември, 2020 22:43 3 514 1

Обикаляме Екватора за 4 дни със „Сетива без граници“

  • иец-
  • изложение-
  • месомания

Шеф Ради Стамболов и Pastry Academy създават шоколадови магии в събитието със сладко име „Запечатано с шоколад“

Обикаляме Екватора за 4 дни със „Сетива без граници“ - 1

Вкус на шоколад, аромат на кафе и завладяваща обиколка около Екватора за четири дни. Ако всичко това Ви се струва невъзможно, предстои да променим мнението Ви. Или поне ще опитаме...

Намираме се в Интер Експо Център. Влезли сме през вратите на „Сетива без граници“. Това е вдъхновяващата платформа за събития, която от 4 до 7 ноември разгръща потенциала си в рамките на Международните хранителни изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК И САЛОН НА ВИНОТО.

Сетива без граници: „Около Екватора за 4 дни“. Платформата за събития поставя през тази година изключителен акцент върху кафето и шоколада. През всички изложбени дни в Сетива без граници, в Зала 5, ще сме свидетели на майсторски класове и презентации на различни видове кафе. Посетителите ще могат да дегустират кафето по един нов начин. Кафеени (шоколадови) зърна посипани със съответния тип смляно кафе, довеждат усещанията в друго измерение!

МайсторскиЯТ клас

НО! Днешният ден е още по-специален. Защото Шеф Ради Стамболов и Pastry Academy ще проведат майсторски клас с Food и lifestyle блогъри за изделия, изработени от шоколад. Това ще се случи от 11.00 часа днес, в Зала 5 на Интер Експо Център.

Допълнителна информация за изложенията, посветени на хранително-вкусовата промишленост МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК И САЛОН НА ВИНОТО, ще откриете на food-exhibitions.bg.

Вратите са отворени за посетители, както следва:

4-6 ноември – 09.30-18.30 часа

7 ноември – 09.30 – 16.00 часа


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Къна

    2 0 Отговор
    Слагайте червена точка на платените реклами за да не си губя време да кликвам но малоумните ви статии.Благодаря за разбирането.Читателка от прованса.