Last news in Fakti

3 Декември, 2012 08:53 88 796 48

10-те най-тузарски имоти на пазара за ноември 2012-а

  • лукс-
  • имот-
  • къща-
  • апартамент-
  • imot.bg-
  • bazar.bg

През последния месец се наблюдава и ръст в предлагането на луксозни апартаменти и къщи. Част от собствениците, които не успяват дълго време да ги продадат, решават, че могат да ги отдават под наем. Интересното е, че през последната близо една година, наемателите не са физически лица, а ... представители на киноиндустрията. Така, докато се намери собственик на луксозната къща или апартамент, тя се превръща в снимачна площадка. Един от тези имоти е къща с разгъната застроена площ 900 кв.м и цена от 1 900 000 EUR.

Някои от собствениците, които близо година не могат да продадат луксозните си имоти, продължават да коригират цената. Така например, къщата на Наско Сираков и Илияна Раева, която се намира в столичния квартал Драгалевци, вече се оферира с три цени от три различни агенции  – 4.5 млн. EUR, 4.1 млн. EUR и 4 млн. EUR.

Ето и 10-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви на частни лица - Bazar.BG:

1. Драгалевци (София) – 1 900 000 EUR (виж повече)

Триетажната къща е с разгъната застроена площ 300 кв.м. и двор към нея от 1000 кв.м. Разполага със 7 спални, като има възможност за още две, 6 бани с тоалетни, гараж за две големи или три по-малки автомобила. Имотът разполага с вътрешен басейн с джакузи и сауна, спалня за гости, кабинет и сервизно помещение.

2. Център (София) – 520 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент се намира на втория етаж в новопостроена сграда, точно срещу централния вход на Южния парк. Разгънатата застроена площ е 171 кв.м. Състои се от 3 спални и 3 бани. Предимството на имота е, че се намира в близост до спортен клуб, търговски център, училища и детски градини.

3. Бояна (София) – 1 399 000 EUR (виж повече)

Триетажната къща е с разгъната застроена площ от 500 кв.м. Разполага с барбекю зона и разкошна тераса със спираща дъха гледка. Имотът е с впечатляващ дизайн, функционалност и качествени материали от всяка точка на света. Отличният ландшафт, стратегическото местоположение и осигурена дискретност , ще превърнат този дом в убежище от натовареното ежедневие на взискателния собственик.

4. Център (София) – 650 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент се намира на ул. „Солунска”. Имотът е с площ 185 кв.м. Състои се от голяма дневна с трапезария, самостоятелна кухня, 3 непреходни спални, кабинет, 3 бани с тоалетни, 2 тераси. Предлага се луксозно завършен със специално селектирани материали от най-висок клас. Стените са на латекс, венецианска мазилка, дизайнерски тапети.

5. Драгалевци (София) – 4 300 000 EUR (виж повече)

Къщата е с площ 920 кв.м. Разположена е в полите на Витоша и се намира на 15 минути от центъра на София. Имотът се намира върху парцел от 5 декара, ограден с висока тухлена ограда, покрита с керемиди, с вековни дървета и овошки, райска градина с осветен изографисан параклис с иконостас, африканския огън, беседката от ковано желязо с воали, каскадни фонтани, разливащи се пред покрита веранда.

6. Стария град (Пловдив) – 500 000 EUR (виж повече)

Къщата, която е разположена в Стария град на Пловдив, е с площ 400 кв.м. Двуетажната постройка е много красиво съчетание на модерна визия с възрожденска архитектура. Имотът е с изложение изток/запад. Разполага с помещение за масаж и сауна, луксозно обзаведени бани с италиански гранитогрес, винарна изба.

7. Изток (София) – 500 000 EUR (виж повече)

Жилището е с площ 280 кв.м. Намира се в комплекс от затворен тип. Имотът се състои от светла дневна с трапезария, самостоятелна кухня, 5 стаи, 2 бани, тоалетна за гости и тераса. Продава се на шпакловка и замазка. В комплекса има 6 декара градина, осигурена поддръжка, 24 часова охрана.

8. Морска градина (Варна) – 600 000 EUR (виж повече)

Жилището е с четири спални и разгъната застроена площ от 240 кв.м. Намира се в комплекс от затворен тип с контролиран достъп. Три от спалните са напълно обзаведени. Имотът разполага и с просторна дневна с трапезария, две санитарни помещения, перално отделение и голяма панорамна тераса.

9. Сарафово (Бургас) – 650 000 EUR (виж повече)

Къщата се намира в комплекс от затворен тип с изглед към морето. Общата и разгъната площ е 800 кв.м. От тях 200 кв.м е сутерен, в който се намират механа, винарна, абонатна, пералня, фитнес зала.

10. Изток (София) – 1 298 000 EUR (виж повече)

Къщата е с площ 621 кв.м и се намира между Интерпред и парк хотел „Москва”. Разполага с 4 апартамента, два от които са мезонети. Сградата може да бъде превърната в резиденция, посолство или представителство.

НОВО!   ВАЖНО!

Всеки читател на Fakti.bg има право на безплатна VIP обява в сайтът Bazar.BG
Ще Ви бъде изпратен специален КОД за VIP обява, на посоченият от Вас e-mail.


* Един е-майл има право да получи само един КОД за безплатна VIP обява.
   Промоцията е в сила до 31.12.2012 г. и е само за читатели на Fakti.bg.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТРОШАЧА

    1 0 Отговор
    НЕ ЗНАМ КОЛКО СА ТУЗАРСКИ ТЕЗИ ИМОТИ НО МАЙ БЕЗВКУСИЦАТА И КИЧА ПРЕОБЛАДАВАТ !? СЛЕД КАТО СИ РЕШИЛ ДА НАЛИВАШ ПАРИ В СТРОЕЖ НА НЕДВИЖИМ ИМОТ ПОНЕ ДАЙ ОЩЕ НЯКОЙ ЛЕВ И ЗА ДИЗАЙНЕР ЗА ДА ЗНАЕШ ЧЕ ДЕЙСТВИТЕЛНО ЩЕ ИМАШ ТУЗАРСКИ ИМОТ С УНИКАЛНО ВЪНШНО И ВЪТРЕШНО ОФОРМЛЕНИЕ И СТИЛ А НЕ СБИРЩИНА ОТ СЪМНИТЕЛНИ ИДЕИ КОИТО НАКРАЯ ПРАВЯТ ИМОТА ДА ИЗГЛЕЖДА ... НАЙ–МАЛКОТО СТРАНЕН .
  • 2 VW&Mercedes

    1 0 Отговор
    Milenita q kaji kakvo stana s Mall of Moms v Varna che go pozabravihme.Falira li ili oshe ne
  • 3 Баба Яга

    1 1 Отговор
    То да има един или два най-много да хващат окото.... Другото е кич и проява на крайно лош вкус.
    Но ми се струва, че доста дълго ще търсят нов собственик тези "хай" имоти.
    Като коптора на Наско и Илияна Сиракови, с параклиса и грозните ловни трофей по стените.... за 4 милиона евро.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ХХХ

    1 2 Отговор
    Единствено №8 (Варна) има приличен стил на обзавеждане, другите си личат, че са аматьорски упражнения "на мен така ми харесва".
    Естествено пак не е доизпипано - искат 600 хил. евро, а по стените висят климатици?!?

    №1 цепи мрака отвсякъде с тия мраморни колони, съчетани с кухненски бокс (все едно собственика сам ще си готви и ще му мирише на манджа в салона), както и висящите голи крушки от таваните.......
  • 6 Кофти

    9 1 Отговор
    Вече ставате досадни с тея обяви, уж статия... Плюс това половината имоти ги има всеки месец.
    А това със замъка е просто върхът на кича и циганията!
  • 7 гост

    1 0 Отговор
    то бива безвкусица,ама....нямам думи....дори не ми се коментира
  • 8 Милев

    1 0 Отговор
    Нищо от това, което се вижда в тези обяви не би могло да се дефинира като луксозно. Кичът и безвкусицата определено преобладават, особено в дома на Илияна Раева. Най-ценното нещо от него е големия парцел. Иначе за ловните трофеи нямам думи...
  • 9 гост

    1 2 Отговор
    първата къща от сериала 'Стъклен дом" - на Боряна и Камен :)
  • 10 Xakepa

    1 0 Отговор
    като гледам предишните коментари имотите дето са ги пуснали собствениците им май ще си останат вечно техни да не говорим за това, колко трябва да си богат за да си позволиш такава покупка :D
  • 11 GHM

    0 1 Отговор
    Имот номер 1 е супер
  • 12 nqkoj si

    1 1 Отговор
    VIP обава - може би имате предвид VIP обява :)
  • 13 Ина

    1 6 Отговор
    Като чета коментарите отдолу, се сещам за приказката за лисицата и гроздето - нали се сещате: като не могла да стигне гроздето, го обявила за кисело. Драги коментатори, това се нарича лукс и въобще не е толкова безвкусно. Къщата за 4 300 000 е в средиземноморски стил (вие като че ли сте се родили сред лукс, та все сте разбирачи!), пък и парцелът е 5 дка - та колко да струва това имение?? Заслужава си парите, стига да има кой да ги даде.
  • 14 Спонж боб :-)

    1 1 Отговор
    В тази къща от 4 300 000 съм влизал и мога да кажа,че е просто уникална. От всякъде лъха на лукс и стил . Вижте този първият - 1 900 000 - абсолютна пошлост,видял се е някой с пари и е побързал да из.ере нещо :-)
  • 15 Коректор

    7 1 Отговор
    Вместо да ми триете два пъти поста, просто си редактирайте сгрешеното заглавие, г-жа.Богданова :)
  • 16 гост

    6 1 Отговор
    Остави я тая ,тя още си вярва,че става за нещо!!!!!!
  • 17 NiKi

    1 3 Отговор
    ....Ъъъъъ това са ни най-тузарските имоти? - УЖАСсс
    Лично мнение - единствения тузарски имот в тази класация е къщата на Сираков и Раева, но е прекалено скъпа.
    И само да вметна, за парите на които са обявени тези имоти, човек може да живее на доста по-добри места по света от Драгалевци, Изток, Морската градина или центъра на София.
  • 18 виктор петков

    6 1 Отговор
    TAZI STATIQ SE POQVQVA VSEKI MESEC SAS SASHTOTO SADARJANIE.....................
  • 19 г-н. Архитект Господинов

    1 1 Отговор
    А кое точно е тузарското на тези имоти?
    Проектантите са бляли някъде или са драскали пияни по чертожната дъска. Още по снимките си личи недодяланото изпълнение - на живо сигурно е трагедия. Поне да бяха на хубаво място.....
    Нищо тузарско - чисто мутренски изгъзици :)

    Коментиран от #29

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 eleee

    8 1 Отговор
    И вси4ките бежови и кафеви....ще се гръмна .ати инвеститорите .ати архитектите .ати дизайнерите .ати клиентелата .ати тъпата държава
  • 22 елеее

    1 1 Отговор
    продават къща за близо 9 милиона лева а снимките правени с камера от телефон..от всякакви невъзможно малоумни ъгли...наблегнали са разбития фонтан и на ловните трофеи....нямам думи какви има...и се мислят за големите брокери....6те се гръмна
  • 23 Milano

    1 0 Отговор
    хаха та то на тея цени можеш в MALIBU да си купиш имот! ! !
  • 24 тадд

    1 0 Отговор
    Я хвърлете по едно око,първата от предлаганите http://www.trulia.com/property/photos/3097789910-6477-Zuma-View-Pl-125-Malibu-CA-90265#item-18 Това са 970 000 $,всеки сам може да ги обърне в евро и да сметне колко милиона още ще останат за харчлък ;)
  • 25 Иракли Иракли

    2 1 Отговор
    Скъпичко е ,но го има!......от тук нататък е демократичния процес,
    всеки има право на мнение!.......а кой ще купи имота,това е другия
    прозорец на демокрацията!! ИРАКЛИ
  • 26 Димитър

    1 0 Отговор
    Къщата, която е поставена на 1во място (тази в Драгалевци) изобщо не го заслужава! Всеки който я е виждал, знае че се намира на супер глупаво място, точно на главното, от където на ден минават стотици коли, осветена е като болница, а оградата и е каменна с тел отгоре, наподобяващо затвор! На всичкото отгоре, архитектурно не представлява нищо особено!
  • 27 Обикновен българин

    1 0 Отговор
    С две думи - повечето яко лъхат на българо-мутренски псевдобарок. Факт е, че хора, разполагащи с такива пари, биха ги похарчили в чужбина, или биха си построили нещо свястно по свой вкус.
  • 28 Селчо ООД

    1 0 Отговор
    Ей ,вижте какви имоти на какви цени се продават и къде се намират и слезте на земята !!!

    http://www.costabrava-immo.com/es/verkauf/hausmp/index.html
  • 29 де.а твота ма.ка

    1 1 Отговор

    До коментар #19 от "г-н. Архитект Господинов":

    Кво им е на къщите бе, много са си добри за тия пари. Аз бих си зимал една да си имам те така ако са много големи трудно се чистат

    Коментиран от #32

  • 30 Мария

    1 0 Отговор
    Еиии в тази България и с тази грандомания.....Кои ще купи имот за 4милиона евро в София когато на Балеарските и Канарските острови са по евтини....ма то както грандоманията така и простотията ни е безкраина...
  • 31 PlimP

    1 0 Отговор
    на снимка 4 има Чайка :)
  • 32 Европеец

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "де.а твота ма.ка":

    Няма що, супер са, особено на цени в Лондон или Манхатън :?
  • 33 Павел Баня

    1 0 Отговор
    Добре де, за кво ги строят като не могат да ги продадат?
  • 34 Радев

    1 1 Отговор
    Най-потресаващо е жилището в Морската градина на Варна. Забележете сградата - прилича на почивна станация или в най-добрия случай на тризвезден хотел. И за 240 м2 се искат 600 000 евро!!!. Демек по 2500Е/м2, това е абсурдно. Да не говорим за евтиното обжавеждане - ламиниран паркет, теракот от 15 лв. метъра и виладжийски мебели. Тези хора нормални ли са?
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 БУМЕР КАМОР

    1 1 Отговор
    dragalevci si e dragalevci
  • 37 Иракли Иракли

    4 1 Отговор
    До коментар №34 РАДЕВ
    Г-н РАДЕВ Румънската кралица е направила двореца в БАЛЧИК,че
    сутрин като стане да си пие кафето пред нея да е морето!.............
    скъпичък е имота в морската градина на ВАРНА,но идеята е идентична! ИРАКЛИ
  • 38 марта

    1 0 Отговор
    тези сгради са подигравка - особено ''замъкът''- напарво е признак за разклатено ментално здраве.
  • 39 кик

    1 0 Отговор
    на ейми уайнхауз къщата се продава за 2 млн лири и е някъде в белия свят а тук в пущинаците болярите искат милиони за нещо което не струва толкова защото е правено с евтин труд от бг майстор и материяли.....нли не мислите 4е пясъкът и цимента и тухлите са докарани от швейцария?а работниците са 4ужденци?просто бг си е една робска страна.....
  • 40 Mr.X

    1 0 Отговор
    Това са последствията от разни хорица с пари, освен в куптори в друго не могат да си инвестират парите. Така ще си седят като паметници на културата.
  • 41 кик

    1 0 Отговор
    за сираков знам 4е парите са и от кражби от 4орни....не знам дали знаете ное имало слу4ка при която 4орни е отвел сираков и жена му постригал го 0 номер и изнасилил жена му пред него в присъствието на охраната си ....и това за назидание 4е му е откраднал милиони...казал му е мога да те убия ...........

    Коментиран от #46

  • 42 Тялото

    1 0 Отговор
    Хоби ми е да гледам хубави къщи и интериори в специализирани издания.
    Мога да кажа че тия на горниоте снимки са ужасно грозни и безвкусни. Нямаме добри проектанти и това е.....
  • 43 Сисито

    1 0 Отговор
    Има и хубави неща,но в България кой може да си позволи да купи такова нещо,второ ако имаш някакви пари,да речем спечелиш от тотото,защо да ги влагаш в такъв тузарски имот,може да си ги вложиш в печеливш бизнес,а пък да си купиш нещо по-скромно,пак да е хубаво...
  • 44 biva li takviz beli

    1 0 Отговор
    ТОВА Е ГОЛЯМА БЕЛЯ ДЕТО СА НАПРАВИЛИ СИРАКОВИТЕ ,ТЦТЦТЦТЦТ ............. ЖАЛКО ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ ..ЦЪРКВИТЕ СЕ РАЗПАДАТ ,ДЖАМИИТЕ СЕ МНОЖАТ !!! А НАШИЯ "ЕЛИТ" ДАВА ПАРИ ЗА ИЗВРАТЕНИТЕ СИ ФАНТАЗИИ АМА ЗА ЕДНА ИЗОЛАЦИЯ ИЛИ ПОКРИВ НА ДОМ ЗА СИРАЦИ ИЛИ ПРИЮТ НЕ !!!!
  • 45 Gost

    1 0 Отговор
    Това да не е сценария на 4 епизод от "Под Прикритие"
  • 46 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #41 от "кик":

    Това да не е сценария на 4 епизод от "Под Прикритие"
  • 47 друг гост

    1 0 Отговор
    Тази къща на Сиракови е най-безвкусното разхищение на материали!!!Тои като я е правил и е рашил да дава пари защо поне не си е платил на някои поне да му изкопира нещо стилно.Защото този развихрен "роко-барок чалгастайлинг" е направо .....И тази чена грозна баня-тоалетна е....
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.