ФАКТИ.БГ

Стани успешен моден дизайнер! Виж как!

Публикувана: 18 Януари, 2021 10:11
0 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 2481
Стани успешен моден дизайнер! Виж как!
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.

Вие сте креативни, с богато въображение, иновативни, стилни. Имате собствено мнение относно модата, начина на обличане и съчетаване на цветове и форми. Няма съмнение - вашето призвание е модата!

Но от къде да започнете?

Design Academy към Учебен център Нет Ит предлага най-доброто професионално обучение по моден дизайн в страната и то стартира съвсем скоро – на 23.01.2021. Обучението се състои от два семестъра и е подходящо за начинаещи, но и за хора, които имат основни познания в областта. Програмата е разработена от професионалисти, методисти и съчетанието на теория и практика е в най-добрата симбиоза, при която всеки участник има възможност да се запознае с всички важни концепции, теоретични обосновки и практическото им приложение. Всеки курсист има възможност нагледно да види и да му се покажат всички важни захвати и техники, които след това ще използва, при изготвяне на проектите си, първото си портфолио, практическата част на изпита, а в последствие във всекидневната му работа като дизайнер и креатор на облекла.

Стани успешен моден дизайнер! Виж как!

Всеки участник минава през целия процес от скицата, чрез проектиране, моделиране, кроене до шиене на различните видове дрехи. Всяка дреха си има специфика и техника на изработване, която стъпка по стъпка се прилага в клас.

Всеки студент, преминал успешно професионалното обучение, получава официален документ - Удостоверение с издател МОН, който е валиден в целия ЕС, както и сертификат от Учебен център Нет Ит на английски език.

Това обучение ще ви въведе в един нов и страхотен свят, свят от цветове, коприна и светлини. То предлага безценни практически умения, които ще можете да използвате завинаги, без разлика дали искате да изработите уникален дизaйнерски модел за Вас, Ваш близък, или роклята от сънищата на вашето малко момиче. Тези умения може да ви служат за прекрасно хоби, с което да се чувствате удовлетворени от себе си и да радвате близките си. Но могат и да бъдат нещо много по-сериозно, като начало на обещаващ бизнес. Възможностите са необятни. Всичко е във вашият креативен ум и сръчни ръце.

Стани успешен моден дизайнер! Виж как!

Всеки велик моден дизайнер е тръгнал от малкото си ателие на тавана...

Нужно е кураж и решителност, може би и лишения, за да успеете, но най-важно е да сте упорити и да знаете какво искате.

„...И когато силно искаш нещо, цялата Вселена ти съдейства, за да постигнеш желанието си.“ - е написал Паулу Коелю в един от прочутите му романи.

Стани успешен моден дизайнер! Виж как!

А вие искате ли да сте успешен моден дизайнер?

Не пропускайте възможността да се запишете в предстоящото обучение по Моден дизайн на Дизайн Академи към Нет Ит, което започва на 23.01.2021 от тук. Превърнете мечтите си в реалност!

Стани успешен моден дизайнер! Виж как!

София / България

Платена публикация

Поставете оценка на статията:
Оценка 2.9 от 8 гласа.


Ловци на бисери
Константин Пенчев
Националният омбудсман коментира пред БНР положението с КТБ:
Банката под особен надзор не е селската бакалия, в която влиза ревизори слага табелата и не работи."

Още бисери