Last news in Fakti

14 Май, 2021 16:29 2 473 8

Топ предприемачи разкриват как да намерим нова работа и да променим живота си

  • предприемачи-
  • нова работа-
  • кариера

Платформата за кариера и живот в България обяви датата за първото си събитие на живо в София „КАРИЕРА И ЖИВОТ – ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ?“

На 12 юни /събота/ в София ще се проведе първото голямо събитие на Bulgaria Wants You за 2021 година. "Живот и кариера - защо в България?" ще срещне потребителите на платформата с топ специалисти от света на бизнеса и едни от най-големите и отговорни работодатели в България.

„Целта на събитието е да запознаем посетителите с възможностите за кариерно развитие, които компаниите в България предоставят, а заедно с това да получат и безценни съвети от професионалния и житейски опит на смели предприемачи. „Намери причина да останеш“ е посланието към всички, които на 12 юни ще дойдат, за да се запознаят с възможностите за кариера и живот в България, а мястото е Sofia Event Center.“ - разказва Андрей Арнаудов – ТВ продуцент и съосновател на инициативата.

 Топ предприемачи разкриват как да намерим нова работа и да променим живота си

В ролята на водещи и модератори на лекторските панели ще бъдат телевизионните водещи, продуценти и основатели на платформата Bulgaria Wants You - Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Част от лекторите, които организаторите са поканили да застанат с опита и имената си на сцената са журналиста Анна Цолова, предприемача Андрей Давчев, Дарин Маджаров - основател на Уча.се, Геновева Христова –управляващ съдружник в Ligna Group, Димитър Караиванов – собственик на IT компанията Kanbanize и участник в Фермата 5, Иван Георгиев и Евгени Борисов – създатели на Pontica Solutions, доц. д-р Георги Бърдаров - демограф, преподавател и писател. Още интересни личности се очаква да се включат в програмата, но от Bulgaria Wants You засега не споделят кои са те.

Събитието е с ВХОД СВОБОДЕН, с начален час 11:00ч., а между презентациите на лекторите, посетителите ще имат възможност да се запознаят с компаниите-партньори на инициативата на техните работодателски щандове, които ще бъдат разположени в специално обособена за целта изложбена площ. Пoдробна програма ще бъде публикувана във фейсбук страницата на платформата и тук .

Поради засиления интерес от потребители на платформата към „Кариера и живот – защо в България“ и нуждата да се спазят всички противоепидемични мерки, е необходимо да се регистрирате предварително. Все още можете да запазите своето място на https://bulgariawantsyou.com/events

Bulgaria Wants You е мултимедийна платформа с предложения за работа, която комбинира богато видео съдържание, представящо българските компании като добро място за кариерно развитие с подробна информация за стандарта, средата и начина на живот в различните райони на България.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼

    12 1 Отговор
    Как да си намеря работа 🤔 ама със заплата като на онази с дънкиту-28'000 кинта на месец 😉

    Коментиран от #3

  • 2 предприемач

    6 2 Отговор
    Тия от снимката ли са топ предприемачите? Типични третоплови.
    Каквито ни виповете, певците и пр. такива ни и предприемачите.
  • 3 Българин

    1 9 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й ‼":

    Ами първо виж кви са ти уменията.. научи се да програмираш на ниво machine learning и тия пари са ти в кърпа вързани.. ама естествено няма да го направиш щото те мързи ;) а ако искаш бързи пари като дънкиту пускай оферти в гей сайтове за проститутки ;)

    Коментиран от #6, #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Българска мъка

    3 1 Отговор
    Само глпк може да бачка в Бг и да пълни гушата на мутренските свне
  • 6 Българска мъка

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Ма чакай сега как така научи се.То тва става в училище(ака университет).
    Данъците на макя му и бащаму къде са отишлИ що не са го научили.
    Ето това е пример за нефункционираща държава.
  • 7 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Аз произвеждам хляб. И аз ли да се ориентирам към програмирането? Краката си ли ще ядеш, тогава?
  • 8 Гост

    7 0 Отговор
    Много обичам когато богаташките синчета почнат да учат работниците, как трябвало да се работи.