Last news in Fakti

3 Април, 2013 17:21 852 0

Как технолгиите променят бизнеса

  • webit-
  • бизнес-
  • награди

Над 70 проекта на най-големите рекламодатели и агенции в България са в битка за наградите за ефективност на Webit Bulgaria Digital Summit

Повече от 70 са вече проектите, които тази година се борят за наградите за дигитална и маркетингова ефективност Webit Awards, част от Webit Bulgaria Digital Summit.

Крайният срок за кандидатстване за наградите на Webit Bulgaria Digital Summit за онлайн ефективност и маркетинг е на 10 април, а проектите, които се борят за наградите в различните категории са показали изключително добри резултати и висока ефективност, което е резултат от цялостното развитие на индустрията.

В класацията могат да се включат всички рекламодатели и агенции, които имат успешни дигитални и мобилни проекти / кампании или технологични решения.

Номинациите са разделени в девет категории: 

- бързооборотни стоки;
- най-добро ползване на социални медии;

- медия;
- ритейл;
- най-добро ползване на уеб;
- най-добро ползване на афилиейт маркетинг;
- най-добро технологично решение;
- онлайн банкиране;
- лични финанси.

Церемонията по награждаването ще се състои в края на първия ден от събитието (24 април). Всеки, който има достъп за Webit Bulgaria Digital Summit, ще може да присъства и на церемонията, която пък ще бъде последвана от парти за цялата индустрия.

За да предложите проект за участие в номинациите е необходимо да изпратите имейл на [email protected].

Webit Bulgaria Digital Summit ще се проведе на 24 и 25 април в „Рейнбоу Плаза”, София. Повече за програмата на събитието, което за поредна година се подкрепя от Мтел, Суперхостинг, Дженерали България и Уникредит Булбанк, както и за програмата и лекторите можете да откриете на www.webit.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА