Last news in Fakti

8 Май, 2013 20:13 1 282 0

Регистрирайте се безплатно за финансовия форум "Шумът на парите"

  • форум-
  • шумът на парите-
  • регистрация

Само след пет дни четвъртото издание на финансовия форум „Шумът на парите“, организиран от Profit.bg, ще събере икономическия и финансов елит в страната. Сред чуждестранните лектори, които ще уважат събитието, са представители на три от най-големите чуждестранни борси в региона.

"Шумът на парите" ще се състои на 14 и 15 май, в хотел Шератон. Водещи български икономисти ще дискутират „Икономическите перспективи пред България след Избори 2013“ при откриването му.

Първият ден на форума ще продължи с дискусия за перспективите пред българската и съседните борси в панела „Капиталови пазари“ и за бъдещето на взаимните фондове в частта „Управление на активи“. Участници в обсъжданията ще бъдат водещи български и чуждестранни експерти от най-големите компании в сектора. 

Във втория ден на форума представители на водещите банки у нас ще споделят очакванията си за родния банков пазар. Програмата на 15 май ще продължи с дискусии на темите „Общо застраховане“ и „Животозастраховане“, където сред лекторите ще бъдат мениджърите на всички водещи компании в сектора.

Все още имате възможност да направите своята безплатна регистрация, както и да видите пълната програма на форума на profit.bg/forum.

През 2013 г. форумът „Шумът на парите“ се организира със съдействието на ВИП спонсора Евро Финанс и основните спонсори – SG Експресбанк, вносителят на автомобили Chevrolet, застрахователното дружество Армеец, Пенсионно осигурителна компания Доверие и дружествата за управление на активи Актива Асет Мениджмънт и Сентинел Асет Мениджмънт.

Медийни партньори на събитието са Дарик радио, imot.bg, телевизия Bulgaria on air, сп. Мениджър, в. Стандарт, novini.bg и insurance.bg.

Организационен партньор е компанията за управление на събития Ивенто. Форумът се осъществява с комуникационната подкрепа на агенция за връзки с обществеността AMI Communications България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА