Тема: Украйна

21 Март, 2022 14:53 2 210 4

Роден застраховател прибра служителите си от Украйна

  • евроинс-
  • еврохолд-
  • служители-
  • украйна-
  • евакуация

В България са евакуирани всички от Евроинс Иншурънс Груп АД, които са пожелали да напуснат воюващата страна

Евроинс Иншурънс Груп АД, част от Eврохолд България АД, евакуира успешно свои служители, техни близки и роднини от Украйна в България, съобщиха от дружеството.

Украинската група наброява 80 души - предимно жени и деца, както и възрастни хора. Всички те вече са в България в добро здравословно и физическо състояние. Украинските граждани са настанени във ваканционно селище на българското Черноморие, където им е осигурен подслон, храна и медицинска помощ. Част от евакуираните служители продължават да изпълняват дистанционно и служебните си ангажименти.

Евакуацията на групата от Украйна е реализирана през първата половина на март. По време на продължилата повече от две денонощия операция, украинските граждани и техните семейства са получили подкрепа както от българските, така и от румънските служители на ЕИГ, които са оказали необходимата помощ при преминаването на украино-румънската и българо-румънската граница. Всички служители на дружеството в Украйна, пожелали да напуснат пределите на страната, са евакуирани.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Закриха и офиса

    7 2 Отговор
    Да не ги търсят после застрахованите!
  • 2 Сетил

    1 0 Отговор
    се и той !
  • 3 Маршал фон Кьопке

    3 0 Отговор
    Хм, за Румъния знаех, но за Украина не бях наясно че Еврото има пазар там.
  • 4 Мдаааа

    3 0 Отговор
    Иншуърънса в Украйна удари джакпота като е на 100% печалба,тъй като застрахователните полици на каквото и да било от движимо и недвижимо имущество до застраховка живот НЕ важат при война!!!!