Last news in Fakti

14 Юли, 2022 22:40 1 133 1

Тазгодишното изложение „Akwaaba“ в Нигерия си партнира с турска фирма за насърчаване на медицинския туризъм

  • „akwaaba“ -
  • изложение-
  • нигерия-
  • турция-
  • „тюркоаз здравен туризъм“-
  • (turquaz health tourism)-
  • здравен туризъм-
  • бизнес-
  • обединените арабски емирства

Организаторите на ежегодния международен пазар в Лагос за туристически услуги в Африка „Akwaaba“ обявиха партньорството си с турската фирма „Тюркоаз здравен туризъм“ (Turquaz Health Tourism)

Тазгодишното изложение „Akwaaba“ в Нигерия си партнира с турска фирма за насърчаване на медицинския туризъм  - 1
Снимка: сайт на изложението

Организаторите на ежегодния международен пазар в Лагос за туристически услуги в Африка „Akwaaba“ обявиха партньорството си с турската фирма „Тюркоаз здравен туризъм“ (Turquaz Health Tourism), която ще бъде официален ексклузивен партньор на нигерийското изложение за Турция. Това предаде за БТА нигерийската агенция НАН, като цитира изявление на Икечи Уко, организатор на „Akwaaba“ в Лагос.

Уко каза, че е решил да обърне по-голямо внимание на медицинския туризъм и здравното осигуряване на тазгодишното издание на събитието поради нарастващото значение на медицинския туризъм в Африка.

Той отбеляза, че изложението е насрочено за 31 октомври до 1 ноември 2022 г.

Уко очаква, че турската фирма ще използва своята мрежа и връзки, за да доведе представители на няколко групи болници от Турция на събитието.

Той отбеляза, че Турция бързо се превръща в най-популярната дестинация за медицински туризъм със своите първокласни здравни заведения и система за грижи на световно ниво.

„Турските болници и професионалисти ще бъдат представени наред с болници от Обединените арабски емирства, Индия и други азиатски страни на първото голямо събитие за медицински туризъм в Нигерия по време на 18-тото издание на изложението „Akwaaba“, посочи Уко.

Източник: БТА


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.