22 Март, 2023 08:12 5 533

Експертите дават своите най-добри крипто прогнози за 2023 г., а онлайн аркадната игра на Metacade оглавява техния списък

  • криптовалути-
  • токен-
  • metacade-
  • крипто монети

Условията на мечия пазар през 2022 г. остават свежи в съзнанието на инвеститорите

Експертите дават своите най-добри крипто прогнози за 2023 г., а онлайн аркадната игра на Metacade оглавява техния списък - 1

Експертите прогнозират, че 2023 г. ще бъде годината, в която условията на крипто пазара най-накрая ще започнат да се облекчават след бурните преживявания от 2022 г., когато условията на мечия пазар се наложиха здраво, изтривайки милиарди от стойността на цифровите валути навсякъде.

Въпреки че връщането към пълния бичи пазар от 2021 г. е малко вероятно през 2023 г., възстановяването на биткойн (BTC) над $20 000 доведе до няколко други крипто актива, които отбелязаха печалби в началото на 2023 г. Наистина, много цени на криптовалутите все още са достатъчно ниски за ентусиастите на крипто активи да съберат значителни печалби през следващите месеци и преди следващото събитие за преполовяване на биткойн през следващата година.

Ето 12-те най-добри токена за цифрова валута, които да закупите сега през 2023 г. за значителни печалби до края на годината и след това:

· Metacade (MCADE)

· AltSignals (ASI)

· Ethereum (ETH)

· Binance Coin (BNB)

· Cardano (ADA)

· Ripple (XRP)

· Solana (SOL)

· Shiba Inu (SHIB)

· Polygon (MATIC)

· Dogecoin (DOGE)

· Chainlink (LINK)

· Uniswap (UNI)

Metacade (MCADE) – Най-добрата нова GameFi монета

Какво представлява Metacade?

Metacade е един от най-вълнуващите чисто нови крипто проекти, целящи да съберат ентусиастите на игрите с крипто феновете на едно място. Тази виртуална онлайн аркада е проект, базиран на Ethereum, който ще бъде домакин на най-широката гама от класически аркадни заглавия заедно с най-новите, най-иновативни заглавия, които използват изцяло Web3 технология и ненадмината механика играй, за да спечелиш (P2E).

Metacade наскоро стартира своето събитие за предварителна продажба, което генерира огромна инерция в началото на 2023 г., набирайки $12 милиона само за 17 седмици, тъй като инвеститорите се тълпят да закупят неговата родна монета MCADE на атрактивни цени.

Наред с огромния си набор от заглавия на игри и изключителния двигател за игра, за да спечелиш, Metacade поставя общността в центъра на плановете си да се позиционира в челните редици на крипто общността на GameFi. Притежателите на токени на MCADE ще получат ценната полза за достъп до различни възможности за печелене на награди, като Create2Earn, Compete2Earn и Work2Earn. Всяка инициатива позволява на потребителите да взаимодействат с центъра по различни начини и да печелят крипто награди.

Защо трябва да обмислите инвестиране в токена на MCADE?

Родният MCADE токен на Metacade е интересна инвестиционна възможност. Предлага се в момента на изключително ниската цена от $0,017 в първия етап на събитието за предварителна продажба, отличната токеномика на монетата и високите нива на вградена полезност я правят привлекателно допълнение към всяко крипто портфолио.

По същия начин, нейната новаторска схема Metagrants, предлагаща финансиране за разработчиците за създаване на нови заглавия изключително за Metacade, потенциално ще стимулира растежа на платформата и ще стимулира цялата индустрия за крипто игри.

Освен това разработчиците могат да подават заявления за получаване на финансиране, което общността гласува. Идеите, които получават най-голяма подкрепа, имат възможността да влязат в производство, което означава, че общността е овластена да види игрите, които искат да играят, да станат реалност. Като такъв, MCADE е вълнуващо и уникално крипто за закупуване.

Рискове при инвестиране в MCADE

Текущата цена на MCADE ще се покачи до $0,02 до края на събитието за предварителна продажба. След този етап токенът ще бъде пуснат на борси като UNISWAP и ще бъде достъпен за по-големия крипто пазар.

С фиксирано предлагане на токени и многобройните предимства на Metacade, достигащи до по-широка аудитория, търсенето на токена на MCADE може да нарасне и да повиши цената. Разбира се, Metacade, подобно на много други крипто активи, се влияе от общите пазарни колебания и инвеститорите трябва да направят проучване, преди да инвестират в която и да е криптовалута.

Можете да участвате в предварителната продажба на Metacade от тук

AltSignals – Лидер в сигналите за търговия, възприемащ силата на AI

Какво представлява AltSignals?

AltSignals е утвърден, водещ в индустрията доставчик на сигнали за търговия, който разработва най-модерната AI технология, за да предостави на потребителите анализ на пазара, за да увеличат максимално ефективността и резултатите от търговията.

Индикаторът AltAlgo™ на платформата в крайна сметка ще се захранва от новия инструментариум за търговия, задвижван от ActualizeAI, който съчетава няколко от най-новите технологии с активиран AI и позволява на потребителите да имат достъп до най-актуалните сигнали за търговия. ActualizeAI ще използва машинно обучение, прогнозно моделиране и обработка на естествен език (NLP), за да претърсва пазарите 24/7 и да предоставя на потребителите възможно най-добрата търговска информация.

AltSignals увеличава предлагането си с пускането на собствения си ASI токен заедно със своя AI Members Club. Токенът ASI ще предостави на членовете ексклузивен ранен достъп до доходоносни възможности за предварителна и частна продажба в сектора Web3. Това е само едно от многото предимства, достъпни за притежателите на ASI монети.

Причини, поради които трябва да обмислите закупуването на ASI

Предварителната продажба на ASI токени е една от най-вълнуващите ICO за 2023 г. С предварителната продажба на токени, стартирана на цена от само $0,012 на токен, ASI предлага огромен потенциал, както и самият AltSignals като водещ доставчик на точни сигнали за търговия с активиран AI в крипто пазар.

Общността на ASI ще се възползва от масивната подкрепа на вече установена и надеждна платформа, най-вероятно вдъхновяваща цената на токена, която ще се повиши от $0,012 до $0,02274 по време на предварителната продажба, а експертите прогнозират, че може да види значително увеличение, когато удари борсите като Uniswap.

Рискове при инвестиране в ASI

Очевидно има рискове при инвестиране в нови проекти за криптовалута като ASI по време на етапа на предварителна продажба. Въпреки това, като нов символ на вече установен индикатор за сигнали за търговия, пазарните сили имат много по-слабо въздействие, което означава, че евентуалните мечи пазарни условия ще имат незначителен ефект върху цените в сравнение с по-малко установените проекти.

Можете да участвате в предварителната продажба на AltSignals от тук

Ethereum (ETH) – блокчейн гигант с вълнуващи нови актуализации

Какво представлява Ethereum?

Ethereum е най-популярната монета по пазарна капитализация и стойност извън Bitcoin и остава водещият световен доставчик на блокчейн. Това е децентрализирана верига с отворен код с отлична функционалност на интелигентни договори, което позволява на потребителите лесно да създават децентрализирани приложения (dApps).

Ethereum намери позицията си на водещ доставчик на блокчейн под заплаха от по-нови блокчейни от ниво 1, като неговият оригинален консенсус за доказателство за работа (PoW) от слой 1 се оказа скъп, неефективен и бавен в сравнение с по-новите, по-модерни платформи. Разработчиците на Ethereum подобриха много от тези проблеми през 2022 г. с надстройката в Шанхай, която осигури преход към много по-малко тромавия механизъм за доказателство за дял (PoS).

Причини, поради които трябва да обмислите инвестиране в ETH

Скорошното увеличение на стойността на ETH отразява цялостно подобрение на глобалните пазари на криптовалута, но може да се отдаде и на успешното внедряване на Ethereum 2.0. Ethereum твърди, че преходът към консенсусен механизъм за доказателство за дял намалява потреблението на енергия с около 99,95% в сравнение с предишния консенсус на PoW, като по този начин прави ETH много по-привлекателно предложение в сравнение с други крипто. Таксите за газ обаче остават високи.

Допълнителни разработки предстои да бъдат пуснати през 2023 г. и 2024 г., като например нов механизъм за шардинг, който ще разшири капацитета за съхранение на данни на мрежата Ethereum, ще увеличи скалируемостта и ще намали таксите за транзакции. Тези нови функции изглежда ще утвърдят екосистемата Ethereum като един от водещите крипто активи в света за години напред.

Рискове при инвестиране в ETH

Тясното обвързване на екосистемата на Ethereum с биткойн го прави една от най-устойчивите монети на общите пазарни колебания, което означава, че цената на ETH е по-малко засегната при настоящите условия на мечи пазар. Няколко световни правителства обмислят въвеждането на регулация на крипто пазарите. Всяка регулация, която задушава свободата, на която се радват най-големите криптовалути освен биткойн, като Ethereum, може да повлияе неблагоприятно на цената на ETH.

Binance Coin (BNB) – интелигентна верига, подкрепена от централизиран обменен гигант

Какво представлява Binance Coin?

Binance е най-известен в крипто света като доминиращата централизирана крипто борса, хостваща най-големия обем на търговия от глобални транзакции. Въпреки това, наред с борсата, Binance е похарчила значителни суми за разработване на своята екосистема, за да произведе своя собствена блокчейн, Binance Smart Chain. Криптовалутата, създадена от Binance, се нарича BNB, което е естественият токен на блокчейна.

С подкрепата на крипто гигант в Binance, Binance Smart Chain измина дълъг път за кратко време. Binance Smart Chain е значително по-централизирана от други, като Ethereum, но предлага такси за транзакции от едва $0,02 и бързо блокиране. Това направи блокчейн технологията на Binance изключително популярна с няколко нови проекта, от децентрализирани обмени на криптовалути до незаменими токени.

Защо трябва да обмислите закупуването на BNB

Binance Smart Chain има отлична функционалност за поддръжка на интелигентни договори, които няколко съществуващи проекта вече са използвали. Въпреки това, с оскъдните си такси за газ, това изглежда ще направи веригата все по-популярна дестинация за повече нови проекти през следващите години.

Притежателите на BNB токени също имат възможност да залагат своите BNB монети, предлагайки възможност да печелят награди, тъй като техните монети поддържат транзакции в платформата. Този евтин, ефективен и сигурен път към пазара за разработчиците може да осигури отлична възвръщаемост за инвеститорите в БНБ. Въпреки че BNB вече има висока пазарна капитализация, има значителен потенциал за превъзходна възвръщаемост, особено след като Binance Smart Chain стимулира растежа в крипто индустриите.

Рискове при инвестиране в БНБ

Силната пазарна капитализация на Binance и възможността за растеж го правят привлекателна перспектива за инвеститори, които предпочитат установена монета пред покупка. Въпреки това, многопластовото предложение на Binance ги излага на по-голям риск от обезценяване не само когато мечите условия ударят крипто пазарите, но ако някоя част от тяхната екосистема се провали, доверието в цялата екосистема на Binance ще понесе значителен удар.

Cardano (ADA) – Силно мащабна блокчейн мрежа

Какво представлява Cardano?

Създаден от бившия съосновател на Ethereum, Чарлз Хоскинсън, Cardano е блокчейн, изграден върху разрешаването на някои от ограниченията на Ethereum, споменати по-долу. Хоскинсън и екипът за разработка проведоха задълбочени изследвания при проектирането на Cardano, всички от които бяха рецензирани от академици, за да гарантират качеството на кодирането и функционалността на платформата.

Две от значителните ограничения на Ethereum, на които Cardano предложи алтернативи, са скоростта и цената, на която транзакциите се валидират чрез консенсусния механизъм за доказателство за залог в сравнение с тромавия консенсус за доказателство за работа на ETH. В допълнение, многослойната архитектура на Cardano, която съдържа Cardano Settlement Layer (CSL) и Cardano Computation Layer (CCL), позволява обработката на транзакциите и хостването на децентрализирани приложения да бъдат разделени в различни мрежи.

Този многослоен подход предлага на разработчиците значително по-голяма мащабируемост и гъвкавост, като същевременно намалява изчислителната мощност, необходима за копаене на блокове, което води до по-голям децентрализиран мрежов контрол.

Защо трябва да обмислите закупуването на ADA

Революционният характер на блокчейн технологията на Cardano бързо изгради лоялни и отдадени последователи, което я прави една от най-активните блокчейн платформи от ниво 1 за разработка на dApp. С проекти за криптовалута, вариращи от незаменими токени до децентрализирани финансови решения, разработчиците се доверяват на платформата на Cardano като една от най-сигурните и гъвкави, въпреки последните нови версии на Ethereum.

Тази процъфтяваща репутация привлича все повече разработчици към платформата за изграждане на нови проекти, което води до потенциална стъпка на промяна в броя на транзакциите, извършвани на платформата, и увеличаване на цената на ADA.

Рискове при инвестиране в ADA

Няколко видими заплахи са на хоризонта за Cardano, въпреки продължаващия висок профил и висококачествено предлагане. Тъй като мрежата Ethereum работи с темпове за разработване на нови функции, разработчиците могат да се откажат от Cardano в полза на блокчейн гиганта.

В допълнение, високата обща пазарна капитализация на ADA може да ограничи възвръщаемостта, която инвеститорите получават, главно докато много от проектите, които хоства, са в по-ранни етапи на своето развитие.

Ripple (XRP) – Най-добрата банкова монета на крипто пазара

Какво представлява Ripple?

Ripple е добре познато решение за децентрализирано финансиране, създадено през 2012 г., което използва собствената си платформа RippleNet за улесняване на международните трансгранични плащания. Местната валута XRP токен захранва системата с ликвидност и като мостова валута за генериране на приходи, тъй като Ripple изглежда да поеме сравнително скъпата и отнемаща време SWIFT система.

XRP се затвърждава в първите десет криптовалути по пазарна капитализация. С няколко известни поддръжници, като големи глобални банки, които или се възползват от Ripple, за да подхранват международни плащания на значително по-ниски разходи и с време за транзакция за секунди, а не за потенциално дни, или изпробват решенията на Ripple.

Защо трябва да обмислите закупуването на XRP

Много инвеститори бяха отблъснати от продължаващото съдебно дело, заведено от Комисията по ценни книжа и борси на САЩ срещу Ripple, което оспорва валидността на XRP токените като децентрализирана криптовалута и дали е ценна книга. Глобалните финансови гиганти обаче продължават да се стичат към Ripple, предоставяйки платформата, която позволява на разработчиците да правят децентрализирани приложения и ненадминат достъп до някои от най-обширните банкови гиганти в света.

Тази подкрепа, заедно със съществуващата лоялна и всеотдайна общност на Ripple, убеди мнозина, че делото ще бъде в полза на Ripple. Ако случаят е такъв, анализаторите очакват цената на XRP да скочи рязко, тъй като повече клиенти се обръщат към Ripple като алтернатива на статуквото.

Рискове при инвестиране в XRP

Най-голямата потенциална сила на Ripple е и най-значимият риск. Въпреки че високата му съществуваща пазарна капитализация може да ограничи възвръщаемостта на инвеститорите в Ripple, най-значимата заплаха е това, което последиците от делото срещу Ripple може да провокират върху цената на XRP.

С решение, което се очаква по-късно през 2023 г., това въздействие може да се реализира по-рано, отколкото по-късно.

Solana (SOL) – Изключителен протокол слой-1, който продължава да процъфтява

Какво представлява Solana?

Solana е доставчик на блокчейн с доказателство за дял от ниво 1, разработен подобно на Cardano, за да оспори монопола на Ethereum като доставчик на децентрализирани протоколи, като същевременно предлага решения на някои от проблемите, пред които са изправени разработчиците, когато използват блокчейн Ethereum.

Значителната разлика между Solana и Cardano е нейното новаторско използване на консенсусен механизъм за доказателство за историята заедно с доказателство за залог, за да предложи отлична скалируемост и гъвкавост, като същевременно се доказва, че е по-евтин, по-бърз и с много по-голям капацитет за транзакции от Ethereum в частност. Solana е един от най-големите предизвикателства за огромното влияние на Ethereum върху блокчейн пространството.

Защо трябва да обмислите закупуването на SOL

Мрежата на Solana се захранва от собствения токен (SOL) и се превърна в предпочитана верига за много проекти за криптовалута през последните години. Едно от най-големите приложения на Solana е в дигиталните недвижими имоти, област, в която Ethereum все още царува, но където допълнителната мащабируемост на Solana предоставя убедителна алтернатива за разработчиците.

SOL е монета, която изглежда има значителни възможности за увеличаване на пазарната си капитализация през следващите години, за да предизвика Cardano, особено ако продължи да привлича все по-голям брой нови проекти и разработчици към своята платформа. Тъй като тези нови проекти достигнат зрялост, стойността на SOL ще расте, което го прави отлична дългосрочна инвестиция.

Рискове при инвестиране в SOL

Въпреки че Solana разруши блокчейн пространството, понякога се оказва най-лошият си враг. На няколко пъти мрежата беше принудена да спре, за да позволи проблемите да бъдат разрешени изцяло. Неуспех в дългосрочен план за разрешаване на тези проблеми и предоставяне на разработчиците със стабилна мрежа в крайна сметка ще се върне у дома, като проектите ще се насочат другаде за консенсуса за интелигентни договори.

Shiba Inu (SHIB) – Най-добрата валута за мийм монети ETH-20

Какво представлява Shiba Inu?

Shiba Inu е блокчейн проект за мийм монети, вдъхновен от Dogecoin. Той е развил собствена процъфтяваща и страстна общност от поддръжници. В резултат на това родната монета SHIB се представи над очакванията. Сега той набира популярност като токен за управление, след като разработи платформа, позволяваща на потребителите да залагат на неговото децентрализирано финансово решение.

Въпреки че мийм монетите често са ограничено привлекателни за феновете на крипто и понякога им липсва реална полезност, SHIB се придържа към оръжията си и се представи стоически по време на мечия пазар през 2022 г. Той яхна вълните на изключителна волатилност, за да остане твърдо на върха 20 криптовалути по пазарна капитализация навсякъде.

Защо трябва да обмислите закупуването на SHIB

Докато много крипто инвеститори остават скептични относно полезността, предлагана от родната криптовалута на SHIB, поставяйки я в група заедно с други монети с ниска стойност, феновете твърдят, че SHIB е отлична монета, достъпна със значителна отстъпка, особено сега, когато Shiba Inu създаде DeFi решение за запълване токенът за полезност е невалиден.

В допълнение, SHIB се възползва от предимствата на внедряването си в блокчейна на Ethereum, което осигурява сигурност, стабилност и увеличена функционалност благодарение на прехода на Ethereum към консенсус за доказателство за дял.

Рискове при инвестиране в SHIB

За разлика от плавучостта, демонстрирана от последователи на SHIB, скептиците посочват силно нестабилния характер на мийм монетите на пазарите на криптовалута, със значителни пикове и спадове в ценовото представяне. Въпреки че Shiba Inu ще се стреми да стабилизира тази променливост с тяхното решение DeFi, съществува риск те да са сложили всичките си яйца в една високорискова кошница без гаранция за успех.

Polygon (MATIC) – Трансформиращата блокчейн технология позволява оперативна съвместимост

Какво представлява Polygon?

Polygon, по-рано Matic Network, е блокчейн решение от слой 2, което се радва на подкрепа от големите крипто имена Coinbase и Binance. Настройте, за да стимулирате приемането на крипто чрез разрешаване на продължаващите проблеми с мащабируемостта на блокчейните. Polygon постига това чрез комбиниране на Plasma Framework и механизъм за консенсус за доказателство за дял.

В резултат на това Polygon твърди, че до 65 000 транзакции в секунда са постижими на една от неговите странични вериги и времена за потвърждение на блока от по-малко от две секунди. Тази възможност за странична верига позволява оперативна съвместимост и потенциала за разполагане на неограничени децентрализирани приложения в техните мрежи, без да се компрометира производителността на мрежата.

Защо трябва да обмислите закупуването на MATIC

Родната монета MATIC на Polygon е твърдо установена в топ 10 на списъка с валути по пазарна капитализация. Изглежда ще остане там в обозримо бъдеще, тъй като Polygon създаде партньорства с влиятелни имена, включително Disney.

В допълнение, пускането на мощно ново решение, предназначено да подобри скалируемостта за блокчейн Ethereum, прави MATIC още по-примамлива перспектива за крипто инвеститорите, търсещи добра възвръщаемост през 2023 г. и след това.

Рискове при инвестиране в MATIC

Както при всяко решение за мащабиране на блокчейн, инвестирането в MATIC крие някои малки рискове. Първо, той вече има доста висока пазарна капитализация, въпреки че повечето анализатори все още виждат добър потенциал за растеж. В допълнение, пазарът за решения за мащабиране на блокчейн е все по-конкурентен, така че има силен натиск върху Polygon да остане пред останалите със своите опции за мащабиране. Въпреки това, екипът на Polygon има предимство на първи в решенията на ниво 2.

Dogecoin (DOGE) – Най-добрата инвестиция в мийм монети

Какво представлява Dogecoin?

Dogecoin е рядкост в крипто средите, проект с чувство за хумор. Първоначално разработен като забавна алтернатива на златния стандарт на Биткойн, Dogecoin си изгради репутация на достъпна и приятна входна точка за начинаещите крипто. През последните години DOGE спечели огромни и отдадени последователи, включително Илон Мъск.

Въпреки че през този период има малко развитие на проекта, мнозина – включително Мъск – вярват, че има няколко завладяващи случая на използване на Dogecoin, които да бъдат проучени през следващите години. Тези опции включват превръщането на цифровата валута в алтернатива на фиатната валута и предоставянето на интелигентни договори.

Защо трябва да обмислите закупуването на DOGE

Ако подкрепата на Илон Мъск не е достатъчно добра, за да се сдобиете с DOGE, една от най-евтините монети по стойност, но в топ 10 по пазарна капитализация, слуховете, че Dogecoin може да премине към доказателство за дял в бъдеще, което ще помогне на тези, които имат опасения за околната среда и ще даде тласък на монетата.

В допълнение, Dogecoin продължава да бъде отлична входна точка за нови крипто фенове, като същевременно запазва статута си на стабилно установен проект, което означава, че ще съществува в дългосрочен план.

Рискове при инвестиране в DOGE

Монети като DOGE са силно волатилни и реагират на капризите и фантазията на пазарните сили повече от други проекти. В допълнение, високата пазарна капитализация и огромното разпределение на монети помагат за поддържане на цената на DOGE по-ниска от фиксираното предлагане. Това, както и ниската полезност, свързана с Dogecoin, ограничават възможните печалби от тези, които инвестират в DOGE.

Chainlink (LINK) – Защита на данните във веригата

Какво представлява Chainlink?

Chainlink е проект, който използва собствения си токен (LINK), за да даде възможност за икономически стимули, които позволяват ненадеждно извличане на данни чрез своята децентрализирана мрежа на оракул (DON) и предоставя решение на това, което е известно като проблемът с оракула. Въпреки че Chainlink се хоства в блокчейна на Ethereum, той не зависи от веригата, което позволява на децентрализирани приложения и интелигентни договори да имат достъп до данни извън блокчейна.

Това решение на огромен проблем с блокчейн технологията, тъй като Chainlink създаде многобройни партньорства, особено между заемодатели на DeFi и децентрализирани финансови борси, които бързо забелязаха възможностите, предоставени от използването на тази технология.

Защо трябва да обмислите закупуването на LINK

Крипто токенът LINK играе присъща роля в оперативността на Chainlink, което означава, че това е монета, която предоставя на собствениците някои от най-значимите нива на полезност на всяка криптовалута. Изпитанията с международния платежен гигант SWIFT дадоха положителни резултати, като потенциално отварят Chainlink да играе огромна роля в глобалните финансови плащания през идните години.

В допълнение, исканията за блокчейн данни само ще нарастват през следващите години. Ранната работа на Chainlink в този сектор вероятно ще има сеизмичен ефект върху стойността на LINK, тъй като тази нужда продължава да расте. Това прави LINK отлична криптовалута за инвестиране през тази година.

Рискове при инвестиране в LINK

Като добре установен проект, ползите от който вече са добре известни, Chainlink разчита на непрекъснато нарастващ брой високопоставени партньорства, за да продължи растежа си. Докато SWIFT партньорството е отлична отправна точка, алтернативите могат да застрашат Chainlink, когато други глобални финансови институции навлязат на пазара на криптовалута.

Uniswap (UNI) – Водеща децентрализирана борса за криптовалута

Какво представлява Uniswap?

Uniswap е децентрализирана борса, хоствана от блокчейн Ethereum, която позволява на потребителите да купуват, продават и търгуват с други криптовалути без ограниченията на централизирана борса. Платформата позволява трансфери между основните криптовалути, използвайки методологията за търговия с автоматичен маркетмейкър (AMM).

Потребителите предоставят ликвидност на Uniswap, като депозират един от двата крипто токена в ликвидни пулове в замяна на част от таксите за транзакции, генерирани от борсата. Това отваря достъп до източник на пасивен доход за потребителите, позволявайки на техните инвестиции да работят за тях без тяхна намеса. В допълнение, други крипто потребители получават достъп до ликвидността на борсата, което облагодетелства техния достъп за търговия с други монети.

Защо трябва да обмислите закупуването на UNI

Родният токен (UNI) се възползва значително от критичната роля на Uniswap при изброяването на нови и нововъзникващи валути, които не са достигнали борсите с по-големи имена. Произходът му, базиран на Ethereum, даде на Uniswap изключително сигурна и стабилна платформа, която, съчетана с влиянието на Uniswap върху нововъзникващите проекти, може да доведе до скок, тъй като повече TradFi компании започват да се включват в крипто пространството, което прави UNI токена отлична крипто възможност за инвестиране.

Рискове при инвестиране в UNI

Uniswap е изправен пред същите предизвикателства, пред които са изправени повечето други утвърдени проекти. Техните услуги са добре установени и са изложени на риск от повишена конкуренция в пространството на ниво 1 на блокчейн криптовалута. Освен това може да се нуждае от помощ, за да запази ролята си на водеща децентрализирана борса през следващите месеци и години.

Заключение: Кое е най-добрата криптовалута за закупуване в момента през 2023 г.?

Няколко крипто актива изглежда ще създадат значителна възвръщаемост през 2023 г., особено с прогнозираното облекчаване на условията на мечия пазар с напредването на годината. Metacade е един от новите фаворити сред експертите и анализаторите в индустрията. Очаква се да предостави огромна възможност за мъдрия инвеститор, който се включва по време на събитието за предпродажба.

Отличен полезен токен с отлична токеномика заедно с примамлив набор от функции, MCADE е очевидният избор за ранните инвеститори, търсещи най-добрата крипто за закупуване през 2023 г.

Свързани често задавани въпроси за крипто индустрията

Какво представляват криптовалутите?

Криптовалутите са дигитални активи, които използват технология за криптиране, за да проверяват транзакции в сигурни условия с помощта на криптография. Тази технология се предоставя от блокчейни, система за разпределена книга, която позволява транзакции, валидирани от мрежа от компютри.

Някои криптовалути са децентрализирани и много други поддържат този стремеж, което означава, че централна банка, правителство или друг централен орган не ги контролира.

Какво представляват предварителните продажби на крипто?

Предварителните продажби на крипто, често известни като ICO, са метод, който крипто проектите използват за набиране на средства, преди да предложат своите монети на обществеността на крипто борси.

По време на събитието за предварителна продажба проектът предлага ограничен брой монети на избрана група инвеститори в криптовалута на фиксирана цена, често със значителна отстъпка. Набраните средства подкрепят развитието на проекта и възнаграждават ранните инвеститори с по-голяма потенциална възвръщаемост, когато монетата стане публична.

Кои крипто активи ще експлодират през 2023 г.?

Винаги е трудно да се предвиди най-добрата криптовалута на бъдещето. Въпреки това крипто активи за предварителна продажба със стегнат проектен план, висока полезност на токените и отличен потенциал да станат лидер в избрания от тях сектор обикновено се избират от инвеститори, които търсят последващ експоненциален растеж на крипто активите. Metacade е един такъв проект, който изглежда ще се превърне във водещ GameFi проект през следващите години.

Кое е най-доброто крипто за закупуване днес за краткосрочен план?

Metacade е един от най-добрите крипто проекти, предназначени да генерират отлична краткосрочна възвръщаемост благодарение на ниската си предварителна цена и фиксираното предлагане на токени. ASI на AltSignals, който скоро предлага още една предварителна продажба на крипто, също изглежда като перфектна краткосрочна опция с пускането на токена ASI, благодарение на своята AI технология и подкрепата на вече установена платформа.

Коя криптовалута има най-голям дългосрочен инвестиционен потенциал?

Светът на крипто се развива с бързи темпове и правенето на прогнози за най-добрата криптовалута в дългосрочен план може да бъде трудно. Въпреки това се прогнозира, че секторът GameFi ще се разпространи през следващите години. Това предоставя нови блокчейн платформи за игри с отлични перспективи за дългосрочни инвестиции.

Платформата с множество заглавия на Metacade вече я отличава от много конкуренти, които разчитат на едно заглавие или ограничено игрово изживяване. В комбинация с многото си други вълнуващи функции, Metacade може да доминира в сектора на GameFi в продължение на много години и може да бъде най-добрата криптовалута за закупуване от дългосрочни инвеститори в момента.

Кое е най-доброто крипто за закупуване сега през 2023 г.?

Ключът към намирането на най-добрите криптовалути, в които да инвестирате тази година, е един и същ всяка година. Намирането на проекти с най-висок потенциал при най-ниската стойност на монетата е от решаващо значение. Виждането на проекти, които позволяват на разработчиците да изграждат и развиват екосистемата, ще насърчи непрекъснат растеж през следващите години. Всяка криптовалута, която включва планове за стабилен растеж в своята пътна карта, почти винаги ще бъде най-добрата криптовалута за закупуване сега.

Можете да участвате в предварителната продажба на Metacade от тук.

Можете да участвате в предварителната продажба на AltSignals от тук.



Свързани новини