Last news in Fakti

25 Септември, 2013 14:22 11 791 11

Миролюба Бенатова напуска bTV

  • миролюба бенатова-
  • btv-
  • напуска

Довиждане, а не сбогом, каза журналистката

Миролюба Бенатова напуска bTV - 1
Снимка: bTV

Един от най-дългогодишните и емблематични репортери на bTV Новините - Миролюба Бенатова - се разделя с телевизията, за да поеме по нов професионален път, извън всекидневния поток на новините, съобщиха от телевизията.

"Напускам bTV, но не и журналистиката. Решението ми да си тръгна от телевизията не е плод на моментни обстоятелства, а на дълго обмисляне от каква промяна имам нужда, за да продължа личния си професионален път. След 13 години в bTV чувствам, че нямам какво повече да дам, така че да съм полезна за развитието на телевизията. На този етап искам да се отдалеча от всекидневния информационен поток и да опитам предизвикателството - работа с по-малък екип, в проект, извън новините. bTV ми даде всичко необходимо, за да се развия и утвърдя успешно като телевизионен журналист. Благодаря на Люба Ризова и целия мениджърски екип за подкрепата в моменти на изпитание за професионализма и волята ни. Вярвам, че по-доброто за всички ни предстои.", коментира Миролюба Бенатова.

Миролюба Бенатова е част от екипа на bTV още от създаването на медията и за 13 години се превърна в емблема за българската журналистика. Тя е един от най-награждаваните разследващи репортери в bTV, носител е на наградата "Репортер на десетилетието на bTV", а през последния ТВ сезон успешно се справи с предизвикателството и на водеща.

Ръководството на bTV благодари на Миролюба за изключителния й професионализъм и отдаденост в работата, както и за огромната й журналистическа смелост, неведнъж послужила за вдъхновение на много колеги в професията. Вратата на bTV остава отворена за Миролюба, която може да разчита на подкрепата на телевизията и занапред.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ото Скорцени

    5 2 Отговор
    Има нужда от як пенис и мисля, че вече си го е намерила.
  • 2 wulkan

    4 2 Отговор
    Абе аз си мислих още по времето на събитията в Катуница, че й е времето да си ходи, ама накрая логиката възтържествува!!!
  • 3 Симеон Тасев

    6 1 Отговор
    няма лошо и без туй нестава за нищо тая
  • 4 Калоян Велинов

    0 4 Отговор
    УСПЕХ МИРА!!!
  • 5 шруум гъбков

    1 1 Отговор
    поздрав за миролюбчето [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IzIRd98VE40[/youtube]
  • 6 Shmeker

    0 2 Отговор
    Тука е пълно с м...умници като гледам :D
    Не сте в ред ве!

    Иначе по темата:
    Аве що така в Нова телевизия се съсредоточават доста от по-специалните журналисти?
  • 7 Kiril Kirilov

    1 1 Отговор
    az pak si smeniam kanala kato ia pusnat taia nagost za nishto ne stava-e.ava se s horata vs e edno e hvanala gospod za ................
  • 8 Kiril Kirilov

    1 1 Отговор
    triabvashe otdavna da ia zigoniat ne se ga da napuska lelelel doreva mi se
  • 9 петър петров

    1 2 Отговор
    пълен б....к, пионка.
  • 10 петър петров

    2 0 Отговор
    ако има морал нямаше да работи там в тая медия. бтв е еврейска медия и освен лъжа и цензура друго няма.

    Коментиран от #11

  • 11 Симеон Тасев

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "петър петров":

    е така е бтв е най-слабо моралната телевизия и манипулативна най-вече