Last news in Fakti

9 Декември, 2013 13:50 64 122 10

20% отстъпка + 10% бонус за пратки с bazar.bg!

  • bazar.bg-
  • пратка-
  • доставка-
  • еконт

Всички потребители на сайта за безплатни обяви bazar.bg вече могат да ползват 20% отстъпка и 10% допълнителен бонус при ползване на услугите на куриерска фирма „Еконт”.

Това е възможно, ако правят доставка чрез платформата на bazar.bg.

Освен стандартната отстъпка от 20%, клиентът получава и още 10% бонус в неговия портфейл в сайта при всяка доставка. При желание от негова страна натрупаната сума от тези 10% може да бъде преведена по банковата му сметка.  

За да се възползва от услугата клиентът трябва да оформи товарителницата в акаунта си в bazar.bg и да предостави на куриера нейния номер при предаване на стоката. Услугата е валидна както за клиенти, които искат да изпратят пратката от офис до офис на "Еконт", така и за тези, които желаят да ползват куриер.

В профила си в bazar.bg потребителите могат да следят on-line реалното движение на пратките си. Bazar.bg е единственият партньор на ЕКОНТ, който предоставя тази услуга!

Допълнително всеки търговец, които извърши изпращане чрез платформата на bazar.bg, натрупва рейтинг точки. Те се формират на базата на броя реализирани доставки (изпратена и получена чрез Еконт пратка), което показва сериозността на търговеца, извършил продажбата.

За по-малко от седмица над 200 потребителя вече се възползваха от услугата и печелят допълнително от новия бонус, който само bazar.bg предлага!

Всеки клиент може да разгледа тук (http://bit.ly/1cvDi9F) ТОП 10 на търговците, реализирали сделки чрез платформата на bazar.bg.

Bazar.bg пожелава Весела Коледа и Щастлива Нова Година на всичките си потребители!

П.С.
Ако имате приятели или познати, които ползват услугите на ЕКОНТ, направете им подарък, като им изпратите линка до тази статия.


 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Georgi Georgiev

    3 5 Отговор
    Ще пробвам.
  • 2 The Big Boss

    8 4 Отговор
    ЕКОНТ са No 1 !!!

    Браво на bazar.bg, дано да не станете нагли печелбари, като продавалника!
  • 3 skier

    3 3 Отговор
    Продавам разни неща и в базар и в продавалник и мога да кажа, че базар е по ефективен. Това е мое лично мнение и не задължавам никой с него. А сега с тази оферта от Еконт, нещата за мен като търговец стават още по-добри.
  • 4 Оги и Хлебарките

    1 2 Отговор
    За Bazar.bg

  • 5 deuuu

    3 1 Отговор
    Снощи подготвих една пратка. За 10 -те процента още не ми е ясна работата.

    Коментиран от #8

  • 6 Prodan Mon

    2 1 Отговор
    Зарежда ли Ви линка с ТОП 10 търговците ?
  • 7 Николай Попов

    1 1 Отговор
    да
    http://bazar.bg/user/top/10
  • 8 The Big Boss

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "deuuu":

    След като пратката се вземе от получателя се начисляват 10% в Портофейла в bazar.bg.

    Коментиран от #9

  • 9 deuuu

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "The Big Boss":

    Благодаря, утре когато клиента си получи пратката, ще споделя дали се е удебелил портфейла ми. Звучи добре да се натрупват и след време да съм събрал за закупуване на VIP или при малко повече пари, направо теглене.
  • 10 Иванка Панайотова

    0 1 Отговор
    Формирах товарителница, но на нея е отразено 10% отстъпка, не 20% както пише. За останалите 10% някой пробвал ли е дали се начисляват както е казано след като клиента си получи пратката?