Last news in Fakti

31 Януари, 2024 18:23 905 6

Представиха ексклузивни карти посветени на Олимпийските игри Париж 2024 (ВИДЕО)

  • пиб-
  • visa-
  • карта-
  • олимпийски игри-
  • париж
Представиха ексклузивни карти посветени на Олимпийските игри Париж 2024 (ВИДЕО) - 1
Снимки: М. Богданова ©

Visa, световен платежен и технологичен партньор на Олимпийските и Параолимпийските игри, и Fibank, официален партньор на Българския олимпийски комитет, обявиха партньорство за създаване на уникални дебитни и кредитни карти с официалния дизайн на предстоящите Олимпийски и Параолимпийски игри Париж 2024.

"Партньорството между Visa и Fibank представлява още една стъпка в нашия ангажимент за иновации и трансформация в света на финтех. Заедно с Fibank предоставяме на клиентите възможност да носят със себе си не само удобството на плащанията, но и символ на връзката си с едно от най-престижните спортни събития - Олимпийските и Параолимпийските игри. Партньорството ни отразява постоянния ни ангажимент към иновациите и желанието ни да създаваме изключителни преживявания за нашите потребители", сподели Красимира Райчева, мениджър на Visa България.

"В резултат на дългогодишното ни партньорство с Visa България, заедно решихме да представим на нашите клиенти едно ново поколение дебитни и кредитни карти. Тези карти не само се отличават със своя специален дизайн, посветен на Летните олимпийски игри в Париж, но и изпращат ясно послание за нашата подкрепа към българските олимпийци и параолимпийци. Искаме да акцентираме върху ценностите и духа, които Олимпийските и Параолимпийските игри носят в себе си - насърчаване на толерантността и взаимното разбирателство между народите. С новия и стилен дизайн на картите Visa, предлагани от Fibank, всеки наш клиент ще има възможност да носи със себе си частица от емоцията на Олимпийските и Параолимпийските игри, която ще му напомня, че има още много неща, които ни обединяват", каза г-н Никола Бакалов, Главен изпълнителен директор и Председател на Управителния съвет на Fibank.

Дизайнът на картите изобразява:

  • Дебитна карта - олицетворението на един от най-емблематичните символи на Париж и Франция - Айфеловата кула, която се извисява гордо над града на светлините.
  • Кредитна карта (златна) - величествената Триумфална арка, символ на победата и триумфа.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ако е в нормална страна извън ЕС и Сащ

    0 0 Отговор
    С удоволствие бих отишъл, но в случая абсурд
  • 3 Само да питам

    0 1 Отговор
    Абе ,Тиквата и Горанов не наляха ли едни милиони във фалиралата банка? Къса памет.Овча.
  • 4 Дървеницата

    0 0 Отговор
    Чакаме ви с нетърпение! Голяма плюс каница ще падне. А стопанина ни - хотелиер иска над 1000 евро на нощувка за гостите. С Милионерска кръв ще ни снабди
  • 5 Ирина

    1 1 Отговор
    Много добра идея за дизайн на картите!

    Коментиран от #6

  • 6 г-н генерал Омчо

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ирина":

    Емблематичен символ на Париж и Франция била Айфеловата кула... Купчина джелезо + скъпи ресторанти...