Last news in Fakti

15 Февруари, 2024 09:43 1 737 5

До 50% отстъпка при тазгодишната лятна ваканция

  • румъния-
  • българия-
  • туризъм-
  • изложение-
  • отстъпки

Рекламираме българския туризъм на пролетното изложение в Букурещ

За 49-ти път най-големият изложбен център в Букурещ ще е домакин на най-голямото пролетно туристическо изложение за региона. България е представена от 34 фирми и общини и заема най-големия щанд в „Ромекспо“ – 300 кв.м. За мащабността на изложението говори фактът, че миналогодишното издание е посетено е от над 20 000 души.

От 14 до 18 февруари посетителите могат да се възползват от редица отстъпки за почивка – като се започне от All Inclusive пакети и се стигне до ваканции на екзотични места.

Почивка в България с 5 нощувки е с цена от 89 EUR. Тези, които желаят да отидат още по-на юг могат да си направят 7-дневна ваканция в Анталия срещу 389 EUR.

След пандемията от коронавирус на мода са градските ваканции и т.нар. дълги уикенди. Туристическите агенции бързо се преориентираха и на изложението могат да се купят подобни пакети с отстъпка до 50%. Те важат за известни дестинации като Барселона, Рим, Истанбул, Атина, Лисабон, Париж, Мадрид, Лондон, Милано и Флоренция. Отстъпката при летните ваканции в България, Турция, Гърция, Испания, Италия или Кипър е до 40%. С до 30% отстъпка се предлагат за екзотични дестинации като Пунта Кана, Малдивите и Сейшелите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 замислен

    6 0 Отговор
    За чужденци правим брутални отстъпки, за българи по обявени цени. Българите си плащат данъци и тези дето правят отстъпките реват че са на загуба и искат компенсации - сега се чудя, толкова ли сме тъпи да плащаме почивките на богатите?

    Коментиран от #3

  • 2 Дааа

    3 0 Отговор
    Пет нощувки 180лв. Неграмотните мисирки, пак нещо са недоразбрали!
  • 3 ККК

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "замислен":

    Толкова сме тъпи!
  • 4 За да почивам в моята

    4 0 Отговор
    родна страна трябва да ми плащат на мен, а не аз да плащам...
  • 5 Коментар

    0 0 Отговор
    Не знам къде са тези нощувки, но аз преди седмица платих 1500лв за три нощувки за по трима души от които единият е детето на 12 години