Last news in Fakti

24 Януари, 2014 15:55 1 497 0

Sofia LogExpo предлага иновации в областта на логистиката

  • логистика-
  • изложба-
  • sofia logexpo
Sofia LogExpo предлага иновации в областта на логистиката - 1

Специализираната изложба Sofia LogExpo ще се проведе от 19 до 22 март 2014 г. в Интер Експо Център – София. И тази година тя ще предостави възможност за среща на професионалисти в областта на логистиката, дистрибуцията и складовите решения.  

Организаторите на Sofia LogExpo ще предложат професионална В2В платформа за представяне на иновативни проекти, най-съвременни комуникационни и информационни системи за управление на материални потоци, специализирани транспортни средства, гъвкави складови решения и цялостно складово управление. За пореден път столичният изложбен комплекс ще събере специалистите в бранша.

Участници в изложението през 2014 г. са утвърдени на пазара фирми, предлагащи продукти и услуги в логистичния бранш. Посетителите ще могат да се запознаят с най-новото в областта на мобилните бизнес информационни системи и баркод продуктите и технологиите. Ще бъдат представени термодиректни и термотрансферни етикетни принтери, картови принтери, баркод скенери, индустриални и бизнес мобилни компютри, както и устройства за изграждане на безжични мрежи.

Сред изложителите са компании, предлагащи доставка на складова техника и оборудване от България, Япония, САЩ и Испания. Част от продуктовата гама, която ще намери място в изложбените зали, ще бъдат мотокари и електрокари, високоповдигачи, ръчно и електроводими колички, електроповдигачи, стелажни системи за складово оборудване, резервни части и компоненти за тях.

Изложбата ще демонстрира различни решения в областта на подемно-транспортната техника, стелажните системи и складовото оборудване - включително и такова, проектирано спрямо специфичните нужди на клиента. Ще бъдат предложени решения за етажни складови стопанства, сортировъчни и дистрибутроски центрове, както и възможности за изграждане на съвременни архиви.

Sofia LogExpo ще покаже различни рафтови, палетни и конзолни стелажни системи, складови и транспортни кутии и контейнери, автоматизирани и мобилни складови системи и др. Посетителите ще могат да видят още ролкови гравитачни системи, автоматизирани вертикални складове, палетайзери и робокарни системи, да се запознаят с най-новото в областта на софтуерните решения за управление на склад.

В дните на специализираната изложба организаторите предвиждат интересна съпътстваща програма. Едно от събитията в нея ще се проведе на 19 март 2014 г.  - фирмите ще могат да вземат участие в  конференция на тема „Софтуерни решения за транспорт, логистика и спедиция“.

Заедно със Sofia LogExpo между 19 и 22 март 2014 г. в Интер Експо Център – София ще се проведат и специализираните международни изложби Българска строителна седмица и СЕКЮРИТИ ЕКСПО.

Повече информация за специализираната изложба Sofia LogExpo можете да откриете на сайта на Интер Експо Център – София, както и в социалните мрежи Facebook, Google + и LinkedIn.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА