6 Февруари, 2014 13:56 6 351 4

Българите пощуряха по круизи до Куба

  • българите-
  • пощуряха-
  • круизи-
  • куба

12 000 българи избират почивка с круизи

Все повече българи пътуват на круизи до Куба, заяви Росица Георгиева, управител на Премиер турс. Това е най-новия круиз, който се предлага в България. Започнахме да го предлагаме за първи път тази зима и записванията са изключително големи.

Интересът към Куба през последните години расте. Интересното е, че с круиз до там могат да бъдат съчетани няколко дестинации, включително и Маями, каза Росица Георгиева. По думите й все повече българи търсят по-луксозни круизи през зимата. Например до Карибите, Бахамите, Южна Америка и Австралия, които са и доста по-скъпи. През лятото най-голямото търсене е на круизи в Европа. Основно са в Средиземно море - Гърция, Италия, Испания. Вече има интерес през лятото и към плавания в Северна Европа с комбинация на скандинавските столици и норвежките фиорди.

Росица Георгиева обясни, че има двоен ръст на българите, които избират за почивка пътуванията с круизи. Техният брой е вече около 12 000.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    2 0 Отговор
    Добра реклама!...........хората се чудят как да свържат двата края!.....

    Коментиран от #2

  • 2 Споок Армин

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Иракли Иракли":

    E има и хора с пари.Не може всички да са еднакви както по бай Тошово.Сега се вижда кой може и кой е кадърен.Не говоря за хората които работят само в БГ а за всички.Който е специалист във нещо има възможност да отиде на запад и да бъде оценен и заплатен подобаващо.Какво го спира ???Няма визи , няма ограничения.Ако иска да може да свързва двата края да престане да се оплаква ами да направи нещо по въпроса.Образованието в БГ е ефтино.Вместо да си купуват коли с потребителски заеми , по добре е да си плати семестрите в Морско училище и тогава ще може да отиде на почивка и на луната.Айде със здраве и нищо лично.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 galaxy

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Споок Армин":

    За съжаление , парите в България отидоха не при кадърните хора, а при "нашите хора". Затова и държавата ни е в такова положение.
  • 4 Андрей Николов

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Споок Армин":

    Нито по "байтошово" нито сега, нито когато и да било хората са били били "еднакви" по простата причина - материален свят Пенчо! Въпросът е тази масовка описана в статията дали е реклама по другата проста причина, че България е най-бедната държава в региона, с най-застаряващо население, с най-мног цигани и с най-много имигранти! Сега сгря ли? Статията повече би отивала например за германци, французи и тн Все бели държави! А тук с мин раб заплата 300 лв или 150 евра , като например и в Папуа и в Нова Гвинея са по-високи заплатите да казваш че такава дестинация при която само самолетния билет в двете посоки е 1000 евро.. :))) Пий си хапчетата, по-малко телевизия и не вярвай на нищо докато не си го премислил!