Last news in Fakti

7 Август, 2014 10:20 1 332 6

Бареков: Искат да ни извадят от властта по служебен път

  • бареков-
  • властта-
  • ббц

Управленската програма на ББЦ ще бъде готова и представена в средата на месеца, ангажира се лидерът на партията, съобщи лидерът на ББЦ

Бареков: Искат да ни извадят от властта по служебен път - 1
Снимка: БТА

Опитвaт се да ни извадят по служебен път от съревнованието за управлението на страната, за да може пак да ни ръководят старите мафиотски структури. Това каза в Казанлък по време на отчетно-изборно събрание лидерът на "България без цензура" (ББЦ) и зам.-председател на групата на ЕКР в Европарламента Николай Бареков.

"За пръв път в нашия политически живот се появи центристка формация, без която нито едно следващо управление не би било възможно и отговорът на всичко това са атаките от последните дни", обяви Бареков.

Лидерът на ББЦ обяви, че Ангел Славчев е бил неговото голямо разочарование.

"Той нямаше последователи и не пожела да се развива, заради това си и отиде", заключи той.

При нас разпад няма, силни сме и на предстоящите избори ще ударим много сериозно партиите на статуквото, закани се Бареков.

"Помните какво беше преди евроизборите – никой не ни даваше резултатът, който постигнахме, но той вече е факт", мотивира се лидерът на ББЦ.

"Аз имам много гласове точно в градове като Казанлък, защото те бяха центрове на култура и производство, но когато започнаха промените, бяха сред най-пострадалите. Омръзна ми да участвам в този маскарад. Ако някой знае повече за схемите на онези, които ни управляваха досега, това съм аз. Познавам онова, което правят в детайли – знам от къде крадат и как крадат, колко фирми слагат в Южен поток, колко в строителството и обществените поръчки и къде отиват парите. Мога да ги спра, но ми трябва доверието на българския народ", каза Бареков.

Пред хората от Казанлък той съобщи, че управленската програма на партията ще бъде готова и представена в средата на месеца. В нея ще залегнат редица социални моменти като въвеждане на образователен ценз при получаването на детски надбавки. Така например семействата с висше образование ще вземат пълния им размер, тези със средно - между 80 и 90%, а онези с основно – 50%.

След като Николай Бареков представи идеята за въвеждане на образователен ценз за получаване на детски надбавки. В откритото за медии и граждани събрание присъстваше и активист на ДПС, който се опитваше да провокира лидера на ББЦ, но той беше категорично оборен с аргументи.

Служебното правителство има една основна задача – да подготви изборите. То ще има пълната ни подкрепа, ако намери начин как да отвори КТБ и хората да могат да си вземат парите, каза Бареков в отговор на въпрос на член на партията.

"Тази банка е особено важна за регион като вашия, защото оръжейната ни индустрия, която е основна за градове като Казанлък, работеше с нея. Причината за това е, че никой по света, поради съображения за национална сигурност, не желае да работи с чужда банка, а КТБ беше една от малкото български и заради това беше свързана и с този тип производство", мотивира се Бареков.

Като цяло правителството не изглежда лошо, добави той - има познати фигури, някои са спорни, премиерът няма капацитет да заема подобен пост, но дано се справи.

"Йордан Бакалов, който пое вътрешното министерство, го познавам добре, не мога да кажа лоша дума. Почтен човек е, не е корумпиран, но оценката за него ще бъде дадена след изборите, когато видим как се е справил и дали няма да се повтори "Костинброд", коментира лидерът на ББЦ.

По отношение на раздялата с ВМРО председателят ББЦ обясни, че реалният принос на войводите на евроизборите е бил много малък.

"Това подразни нашите структури и се взе решение на следващия вот да се явим с нашата си регистрация. След това последва едно мълчание от лидера на ВМРО. Направих невъзможното и гарантирах за Ангел Джамбазки да влезе в най-елитния европейски политически клуб и получих благодарности, които са точно в стила на войводите", каза Бареков.

В Казанлък лидерът на ББЦ беше посрещнат много топло и получи букет от рози. Няма как човек, който е обичан, да не получи рози, особено в град като Казанлък, каза Бареков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Dimitar Ignatov

    2 1 Отговор
    Ами смятате ли ,че с други средства могат да го направят? Аз не виждам как това може да стане. Като идеи и мечти да оправят България и герб и бсп и дпс са на светлинни години от ббц !
  • 2 Daniel Ivanov

    3 0 Отговор
    Така е в Казанлък е имало производство и не само в областта на оръжието, но на фармацията и розопроизводството, а сега всичко е разрушено.
  • 3 Петко Карагеоргиев

    0 4 Отговор
    Опонентите на ББЦ не са очаровани от силата на ББЦ, това е ясно. Силно се надявам новата партия да измести статуквото.
  • 4 Janet Georgieva

    0 3 Отговор
    Бареков много взе да им разказва играта на политиците ни с разкритията, които прави. И тогава почнаха атаките.
  • 5 Димитър

    4 0 Отговор
    Смешник
  • 6 Десислава Димитрова

    1 0 Отговор
    барека поприключи.освен че не направи никакви разкрития за които постоянно тръбеше се оказа и че вижда бъдещото си управление ,като добрия принц от приказките- за добрите хорица малко работа и много пари за лошите кютек.жалкото е че има и гласоподаватели,понамаляха ,но още има наивници които го подкрепят.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове