3 Септември, 2011 15:29 674 0

Първо магистралите и доходите, после самолети за военните

  • борисов-
  • инфраструктура-
  • самолети-
  • изтребители
Първо магистралите и доходите, после самолети за военните - 1
Снимка: БГНЕС

България ще купува нови изтребители за военновъздушните сили, когато това е крайно необходимо заради членството ни в НАТО. Това каза премиерът Бойко Борисов, който присъства на международния авиационен фестивал „Небе за всички” на авиобаза „Крумово”, предаде БНР. Премиерът подчерта, че сега приоритет са инвестициите в инфраструктура и повишаването на доходите.

Това, което модернизираме до този момент като налични самолети, те не са малко, много са ни добри, въоръжени. Обясних на почти всички, тук са големи държави - кой ще даде най-ниските цени с най-добри условия за в бъдеще.

Борисов бе категоричен, че решението за изтребителите няма да бъде нито политическо, нито дори финансово: Генералите, които летят на самолетите, накрая ще имат водеща дума да посочат за тях кой е най-добрият.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА