Last news in Fakti

7 Септември, 2011 09:26 772 0

Мартин Димитров: БСП и ГЕРБ играят заедно в Плевен

  • избори 2011-
  • мартин димитров-
  • сдс-
  • зеленогорски
Мартин Димитров: БСП и ГЕРБ играят заедно в Плевен - 1
Снимка: БГНЕС

БСП и ГЕРБ са се разбрали и играят заедно в Плевен. Това заяви в сутрешния блок на бТВ лидерът на СДС Мартин Димитров, като цитира Найден Зеленогорски.

За мен има начало на диктатура - започнаха с подслушвания, а сега вече спират партии от регистрация на изборите,  коментира още Мартин Димитров по повод факта, че в Плевен дясната коалиция “Заедно за община Плевен”, която трябваше да издигне кмета на града Найден Зеленогорски за четвърти мандат, няма да участва в изборите. Решението е на Централната избирателна комисия.

Истинския Зеленогорски не получава регистрация, а фалшивият - получава, посочи Димитров.

Говорителят на ЦИК Бисер Троянов каза, че в коалицията, която издига г-н Зеленогорски за кандидат кмет има една партия, която има забрана на участва в изборите, защото копира името на ВМРО, което не е позволено от закона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА