Last news in Fakti

10 Септември, 2015 15:18 1 811 5

НФСБ представи своите 16 кандидати за кметове

  • нфсб-
  • кандидати-
  • кметове-
  • избори

На 25 октомври верният избор са кандидатите на НФСБ. Това каза Валери Симеонов по време на днешното представяне в София на кандидатите за кметове на НФСБ в 16 града – областни центрове.

„Всички кандидати са доказани професионалисти в своите сфери и патриоти”, заяви председателят на Националния фронт за Спасение на България. „Не правим дребни сметки за това на колко места можем да спечелим изборите. Ние участваме в този вот, защото сме алтернатива и представляваме автентичния патриотизъм.”, подчерта Симеонов.

Освен свои кандидати НФСБ ще подкрепя и настоящия кмет на Кюстендил Петър Паунов, кандидата на ГЕРБ за кмет на Кърджали, инж. Дилян Димитров за Монтана, както и настоящата кметица на Добрич Детелина Николова.

„С Николова имаме сделка”, каза Симеонов и поясни: „Ние ще я подкрепим за следващ мандат като кмет, а тя обеща до догодина, по случай 100 годишнината от т.нар. Добричка епопея, да бъде възстановен мемориалният комплекс на генерал Колев”.

Кандидати за кметове на ПП НФСБ в 16 града – областни центрове:

Анастас Коджебашев, кандидат за кмет на общ. Смолян

 

Коджебашев е лесо-инженер със специалност „Интензивно ловно и рибно стопанство”, има специализация „Техническа екология” от Технически университет в Берлин, както и шестмесечен стаж в Райхстага на Федерална република Германия.

Работил е като началник - участък в Държавно ловно стопанство „Витошко” и директор в Държавно лесничейство – Радомир. От 1994 до 2002 година е координатор в немски фирми.

От 2004 година до момента е управител на частна фирма Mетрони LTD – Cyprys.

Владее руски, немски, английски, испански, италиански и сръбски езици.

Любител на бойните спортове, с чието съдействие бе възстановен джудо клуба в гр. Смолян.

 

Благо Солов, кандидат за кмет на общ. Пазарджик

 

Общественик и дарител, бизнесмен, лично ангажиран в кампаниите за приемна грижа и намиране на дом за децата от социалните институции. От 2012 година е и приемен родител на дете от социален дом.

Oт 1992 година е президент на фирма „Явор”, председател на Управителния съвет на Общинска хранителна банка и председател на УС на Обществения съвет за възраждане и развитие на работническия спорт до 2014 година.

Благо Солов е номиниран за наградата „Златен печат” за европейски мениджмънт и социална отговорност на Съвета на европейската научна и културна общност, за активната му гражданска позиция, за спиране продажбата на части от театъра и съхранявате целостта на театралната сграда в Пазарджик. С негова помощ бе възстановена голямата зала на Драматичен Театър „Константин Величков“ след опустошителен пожар.

Дарител на хранителни помощи за семейства в затруднено положение, чрез църквата „Успение Богородично”. Дарител на талантливи деца от стотици семейства в неравностойно положение.

 

Бойко Миразчийски, кандидат за кмет на общ. Бургас

 

Роден в семейство на потомствени медици. Завършил Висшия Медицински Институт – гр.София и от 1993г. работи като хирург в Бургаската болница до 2006г., когато заема длъжността заместник-директор на МБАЛ-Бургас. От октомври 2013г. заема последователно длъжностите Прокурист и Изпълнителен директор на МБАЛ-Бургас. От януари до май 2015г. е Управител на МБАЛ-„Бургасмед”. В момента работи като хирург в Медицински център - I в гр.Бургас.

Има и икономическо образование от университета „проф. Д-р. Асен Златаров”, гр.Бургас – Магистър по Здравен Мениджмънт.

Семеен с две деца.

 

Гергана Микова, кандидат за кмет на общ. Стара Загора

 

Гергана Микова е телевизионен журналист с 20-годишна практика.

Средното си образование завършва в политехническото училище „Черноризец Храбър” в гр. Пловдив, а висшето в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски” със специалност „Българска филология”.

Микова е общински съветник от листата на ПП НФСБ в Стара Загора и областен координатор на партията.

 

Димитър Димитров, кандидат за кмет на общ. Разград

Офицер от запаса, завършил Школа за запасни офицери в гр. Плевен. Висшето си образование завършва във Висш машинно-електротехнически институт - София със специалности "Транспорт и енергетика". През 1980 год. започва работа в гр. Разград като началник на Професионално-учебен център към Автокомбинат, гр. Разград. От 1983 год. до 1998 год. е директор на Държавна автомобилна инспекция за разградска област, бил е и ръководител сектор "Производствени звена" във "ВиК" ООД гр. Исперих.

Координатор на НФСБ в област Разград.

 

Димитър Карбов, кандидат за кмет на общ. Варна

 

Завършил е висшето си образование във Варненски свободен университет „Черноризец Храбър” със специалност “Публична администрация”. Магистър по “Публична администрация и Европейска интеграция” и “Териториална администрация”.

Работил е в “Параходство БМФ” АД, гр.Варна, бил е началник отдел в “Теотранс” ЕООД, член на съвета на директорите в „Пазари” ЕАД, собственик на фирма „Блек Сий Сървиз” ООД с предмет на дейност претоварни операции, пристанищни услуги, складиране, митническо представителство, транспорт, спедиция и логистика. От 1996 година до момента е ръководител в „Пристанище Варна” ЕАД.

Карбов е общински съветник втори мандат в Общински съвет Варна. Народен представител в 42-то Народно събрание.

Владее руски и английски езици.

Семеен с две деца.

 

Доброслав Иванов, кандидат за кмет на общ. Сливен

 

Доброслав Иванов е завършил българска филология в Софийски университет "Св. Климент Охридски".

Някои го определят като „гласът на Сливен", заради големия му стаж в редица радиостанции. Дописник на пресата, общественик. Хората го свързват със справедливи публикации и разнообразни предавания и рубрики. Бил е член на редица съвети, включително и на областния съвет на противодействие на корупцията.

Областен координатор на НФСБ и репортер на телевизия СКАТ. Списвал е вестник „Патриот", участвал е в организацията и логистиката на редица избори след демократичните промени. Възстановявал и градил паметници на национални герои от сливенския край.

Владее руски и френски език.

Женен, с две деца.

 

Ивелин Райчев, кандидат за кмет на общ. Габрово

 

По специалност Ивелин Райчев е текстилен техник. През годините заема длъжности като техник на текстилни машини, ръководител на цех за ВиК, ОВ и ел.-заготовки.

През 1992 г. създава фирмата „Антиво” ЕТ с предмет на дейност ресторантьорство, транспортни и дърводелски услуги. От 2012 г. до момента работи във ВиК – гр. Габрово като ръководител на пречиствателна станция „Малуша” за питейни води.

В периода 2007 – 2011 г. е бил независим общински съветник с активна позиция и действия по проблемите на община Габрово. В своята дейност Райчев винаги се е опитвал да дава отговори на избирателите, чрез допитване и намиране на решение на поставените от тях въпроси.

Семеен, с едно дете.

Владее руски и сръбски език.

 

Йордан Ковачев, кандидат за кмет на общ. Силистра

 

Висшето си образование завършва във ВМЕИ- гр.Варна /днес Технически университет гр.Варна/ през 1977г. със специалност „Автоматизация на производството”.

Работил е като главен енергетик и началникк на енергомеханичен отдел в „Меком” и Предприятие за преработка на мляко 'Сердика ', гр. Силистра .

От 1986 до 1991 година работи като конструктор и технолог в отдел Комплексна автоматизация на производството в комбинат '' Оргтехника”.

От 1994 досега се занимава със собствен бизнес в областта на земеделието и търговията.

 

Кръстю Кръстев, кандидат за кмет на общ. Хасково

 

Кръстев е успешен бизнесмен, който развива дейността си от 1989 година до днес. Има 10 – годишен опит като главен експерт в Аграрно-промишлен комплекс с. Узунджово. Завършил е курс за преквалификация със специалност „Хотели и ресторанти”.

Областен координатор на ПП НФСБ за обл. Хасково.

Семеен с две деца.

 

Наталия Стефанова, кандидат за кмет на общ. Шумен

 

Завършва висшето си образование в Югозападен университет “Неофит Рилски“ със специалност „Международни отношения”. Работила е 6 години в община Шумен в дирекция „Евроинтеграция и международно сътрудничество“ като ескперт „Изработване и управление на проекти” по оперативните програми на Европейския съюз.

Последните три години работи като консултант изработване на проекти по оперативните програми на ЕС с общините в област Шумен, както и с представители на бизнеса.

Омъжена с две деца.

 

Неда Карска, кандидат за кмет на общ. Ямбол

 

Специалист в сферата на земеделието, както и дългогодишен земеделски производител. Човек, посветил себе си на битки срещу несправедливостите в съдебната система. Организатор на редица протести в защита на земеделските производители. Инициатор на протестите срещу претенциите на главното мюфтийство към Безистена в гр.Ямбол.

Областен координатор на ПП НФСБ за обл.Ямбол.

Семейна с три деца.

 

Николай Маринов, кандидат за кмет на общ. Плевен

 

Висше образование завършва във Висшия институт по хранително-вкусова промишленост – гр. Пловдив, със специалност „Инженер-технолог“. Следдипломните му квалификации са в гр. Москва – Държавния технологичен институт и в Агенцията по приватизация „Тройханд“ / Германия /.

Завършва инженерна педагогика в Машинно-електротехнически институт – София.

Работи 5 години като научен сътрудник I-ва степен в Институт по зърнени храни и фуражна промишленост – град София. Има 10-годишен стаж като учител в Техникум по зърнопреработване – гр. Червен бряг.

Автор е на 4-ри учебника по специалността „зърнопреработване“.

Има участие в 22 научни разработки в областта на зърнопреработването.

Бил е директор на мелничните предприятия в гр. Червен бряг и гр. Радомир.

Има завършена магистратура като агроном по Растителна защита.

Занимава се със собствен бизнес и земеделие.

Семеен, с едно дете.

 

Силвия Трендафилова, кандидат за кмет на София-град

Силвия Трендафилова е автор на редица документални филми и автор и водещ на публицистични предавания в ТВ СКАТ, където работи вече 16 г.

Тя е завършила право в Нов български университет и журналистика в Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Силвия Трендафилова е носител на престижни журналистически награди за разследваща журналистика. Автор на документалните филми „Кървава чешма” и „Новото робство”, които засягат темите за протурския тероризъм в у нас и процесите на обезбългаряване в Родопите и Лудогорието.

Член на Националния политически съвет на партия НФСБ.

 

Славчо Атанасов, кандидат на НФСБ за кмет на Пловдив-град

 

Славчо Атанасов е старши лейтенант от Висшето Военно Артилерийско училище в Шумен. Следва право в Юридическия факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ в Пловдив, след това във Великотърновския университет, където завършва юридическото си образование. Атанасов е член на Пловдивската адвокатска колегия, работил е и като училищен психолог. През 2003 година става кмет на район „Тракия“, а през 2007 година печели убедително местните избори на първи тур с близо 53 процента от гласовете и става кмет на Пловдив в мандата 2007-ма – 2011-та година. От 2011 година е общински съветник в Пловдивския общински ъвет. През 2014-та Славчо Атанасов е избран за народен представител от Патриотичния фронт в 43-то Народно събрание.

Български патриот, отстояващ националните интереси, приел за кауза възпитаването в родолюбие на младите хора. Съставител на първия у нас Патриотичен буквар.

Женен, с една дъщеря.

 

Станислав Станчев, кандидат за кмет на общ. Видин

 

Той е възпитаник на Националния военен университет „Васил Левски“- гр.Велико Търново с военна квалификация „Офицер-инженер по експлоатация и ремонт на Автотранспортна техника“ и гражданска специалност „Двигатели с вътрешно горене“ с квалификация „Машинен инженер“.

До 1992г. е офицер в Българска Народна Армия. От края на 1992г. до настоящия момент се занимава с частен бизнес. Собственик е на строителна борса и на фирма за международен транспорт и спедиция.

Станислав Станчев има син и дъщеря.

С годините е изградил репутация на организиран и коректен бизнесмен, както и на искрен, народен, отзивчив и широко скроен човек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 щур

    1 0 Отговор
    Веднъж ни излъгаха.
    Сега се връщаме към истинските патриоти.
  • 2 Марина

    1 0 Отговор
    Господ да ни пази и от тези и от кандидатите им! Минали и заминали покрай патриотизма...!
  • 3 Волен Сидеров

    1 0 Отговор
    тази партия е по долна и от атака-атака поне знае за какво се бори Русия-ама този кои интереси защитава на скат -нищо повече -освен обръчите от фирми около него и около нфсб,като им гледам електората-само пенсии но не страшни а прашни...голям смях ще падне на изборите ,еле пък на парламентарните около 2017 -пак си отива това правителство -но ще е с клизма-докопаха се до какала и докато не го оглозгат ще мине време-жалко за Родината ни България и народа и простият
  • 4 onq s konq

    0 1 Отговор
    Волене...От панделата ще се доизкажеш пред тамошния електорат,но сега млъквай че ставаш досаден!
  • 5 пенсионер

    1 0 Отговор
    Като им чета биографичние справки,оставам с впечатление че доста от предложените кандидати са без висше образование, завършили нищология.
    Предлагате ги колкото да не се обидят като активисти.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове