21 Септември, 2011 20:01 1 402 2

БСП нави Лили Иванова

  • лили иванова-
  • бсп-
  • избори 2011

Лили Иванова ще пее за Стефан Данаилов

БСП нави Лили Иванова - 1
Снимка: БГНЕС

Примата на българската естрадна сцена Лили Иванова ще огласи центъра на Пловдив за старта на президентската предизборна кампания на БСП. За сензационната новина, че Лили се е навила да пее за Стефан Данаилов и Ивайло Калфин, пише в-к. „24 часа”. Вляво са особено горди и щастливи, че певицата е приела, защото от години безрезултатно я ухажват почти всички партии.

Единственият случай Лили Иванова да участва в политическа изява досега бе по време на голямата еуфория в началото на демократичните промени. През 1990 г. заедно със свои колеги като Богдана Карадочева и Васил Найденов и тя застана зад СДС и стотиците хиляди българи, които тогава участваха на сините митинги.

Ударът на БСП сега бил двоен, радват се червените - били отмъкнали Лили от големия си политически враг ГЕРБ. През лятото се разчу, че управляващите много искат примата да участва в кампанията им за изборите и я уговарят за това по лична заръка на премиера Бойко Борисов.

Две седмици са се водили преговорите между хората на Станишев и звездата, издадоха запознати. Никой обаче не желае да коментира хонорара на примата и други подробности около участието й в концерта. Той ще е в понеделник, 26 септември, на централния площад в града под тепетата. Преди това ще има политически речи, младежки инициативи и виртуозни изпълнения на фолклорен ансамбъл.

Вероятно Лили се е съгласила заради Ламбо, предполагат другари.

В кампанията щяло да има и други големи изненади с имена на творци.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Knedlata

    0 0 Отговор
    The Mummy Returns!
  • 2 The Big Boss

    1 0 Отговор
    Кажи баба "thank you"