Last news in Fakti

26 Септември, 2011 12:10 739 0

Услугата 112 в България и Европа

  • софия-
  • телефон 112-
  • българия-
  • европа

Експерти на Европейската комисия ще посетят Районния център на телефон 112 в София (ул. Никола Габровски № 30), за да се запознаят с постиженията на България в тази област и да обменят информация за добрите практики в предоставянето на услугата с българските си колеги. Делегацията на Европейската комисия ще бъде водена от г-н Флорин Лупеску – специален съветник в Генерална дирекция "Информационно общество и медии" на ЕК.
Срещата ще започне в 10:30 часа, след което българските представители и експертите на Комисията ще дадат обща пресконференция за медиите от 11:00 ч в Районния център на телефон 112.
Събитието се организира съвместно от Представителството на Европейската комисия в България и Министерство на вътрешните работи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА