Last news in Fakti

2 Октомври, 2011 10:46 874 0

Прострелян ловджия, изгорена жена и ранено момче са приети в „Пирогов”

  • пирогов
Прострелян ловджия, изгорена жена и ранено момче са приети в „Пирогов” - 1
Архив

В травматологична клиника е приет М.П. на 29 г., с прострелна рана на десния крак. Мъжът е без опасност за живота. Пострадал е по време на лов в района на село Връбница, община Годеч, съобщиха от пресцентъра на „Пирогов”.

В Секцията по изгаряния и пластична хирургия се борят за живота на А.Д. на 83 г. Тя е с 80% изгаряния по цялото тяло. Пострадала е в дома си в жк "Лагера". Настанена е в реанимацията на секцията и не е контактна.

С опасност за живота е приет Д.Б. на 12 г. Момчето е със счупен череп и контузия на мозъка. Пострадало е с АТВ (четириколка) в село Говедарци. Екип неврохирурзи го оперира по спешност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА