3 Октомври, 2011 19:09 870 1

Доган: ДПС не е ясла, въпреки че при нас се оказа, че има много ясладжии

  • тервел-
  • избори 2011-
  • ахмед доган

„ДПС не е ясла, въпреки че при нас се оказа, че има много ясладжии, които, като ги отбием, тръгват да правят революции, но и в това не успяват. ДПС е път и затова сме силни. Да покажем какво можем!”  Това заяви лидерът на ДПС  Ахмед Доган на предизборна среща в с.Зърнево.

Над 2000 души се събраха на предизборен митинг в селото,  което се намира в община Тервел. За да подкрепят кандидата за кмет на община Тервел и настоящия и кандидат кмет на Зърнево Гюлей Бегир, както и всички кандидати за кметове на кметства и общински съветници в общината, на събитието присъстваха лидерът на ДПС Ахмед Доган, заместниците му Рушен Риза, Алиосман Имамов, Христо Бисеров, народните представители Искра Михайлова, Нигяр Джафер, Мустафа Карадайъ- секретар на ЦОБ на ДПС и областният председател на ДПС Добрич Ердинч Хаджиев.

Ахмед Доган поиска от събралото се множество да даде възможност на Исмет Абил да покаже като кмет на община Тервел управленските способности на ДПС, доказани в повече от 40- те общини, които се управляват от Движението.  Доган каза, че в общините на ДПС инвестициите са в пъти повече в сравнение с другите, защото представителите на партията знаят как да работят с европейски програми, имат експертната подготовка и знаят как да сформират успешни екипи. „Дайте ни шанс да помогнем на община Тервел, всички знаят че можем да го направим!” каза лидерът на ДПС и призова хората да се събудят, защото „Нашата съдба е в нашите ръце!”.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tuna

    1 0 Отговор
    Наистина има много ясладжии в Тервел - Айдън, Исмет Абил , Ердинч Хаджиев идр.