21 Декември, 2015 09:10 959 2

Обстоятелствата ще доведат до предсрочни избори

  • миков-
  • обстоятелствата-
  • доведат-
  • предсрочни-
  • избори

ДПС си самовнушават, че са втора политическа сила, коментира Миков

„Обективно обстоятелствата ще доведат до предсрочни избори, въпросът е докога гражданите ще търпят случващото се в държавата”, коментира в Нова телевизия лидерът на БСП Михаил Миков. 

„Изборите ще се случат през есента на 2016 година, но нека да видим какво ще стане в енергетиката през зимата, нека да видим как ще започне да функционира реформата в здравеопазването и какво ще се случи в сферата на образованието”, каза още лидерът на БСП.

„Не сме разсъждавали на тема президентски избори. Ще изчакаме да минат празниците и тогава ще започнем с разсъжденията. Сега разсъждаваме хората как ще изкарат зимата, как ще си платят сметките”, добави Миков.  

Според него на Радан Кънев ще му е много трудно да бъде в опозиция. „Няма как той да е опозиция. Няма как дясна партия да е опозиция на дясно правителство”, убеден е Миков.

„ДПС си самовнушават, че са втора политическа сила, но това е разбираемо, това е част от политическия PR”, коментира още председателят на ДПС и напомни, че от Движението подкрепиха пенсионната реформа, гласуването по дълга и важни промени в Конституцията.

„Всички десни решения на това правителство получават подкрепа от ДПС и министър-председателят, макар че не е се е целувал с Лютви Местан, а само пи кафе с него, по никакъв начин не се срамува от тази подкрепа. Без тази подкрепа дясната политика нямаше как да се реализира”, добави Миков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Демагог

    0 0 Отговор
    Кой най-много се страхува от независими системи за сигурност и правосъдие ? Който най-много краде ! И затова разиграва за пред Брюксел само мимикрия на реформиряне ! Както каза Атанас Атанасов завчера от трибуната на Парламента, и Сергей Станишев преди това, и Бойко Борисов сега са отдали на концесия на сараите системата за сигурност и прокуратурата. Затова всеки, който се опита да ги реформира бива бламиран от самия премиер. Така стана преди няколко месеца с министъра на вътрешните работи Веселин Вучков, така стана сега и с министъра на правосъдието Христо Иванов. Както показват последните събития, полицаите бяха умишлено "провокирани" и изкарани на улиците от правителството чрез министъра на финансиите, за да се бетонира статуквото и да се подкопаят опитите за реална реформа на този сектор.
  • 2 Боко

    0 0 Отговор
    21 милиарда заем взех за да има за крадене на воля, но вие ще го плащате докато сте живи и ако сте живи...Построих най-скъпите магистрали и тунели в света, за сметка на това ще ги ремонтирам до безкрай, а вие ще се трепете по дупките им и винетки по 150 лв. ще плащате.... и тока ще ви вдигна с 30%.А съда,съда ще решава каквото му кажа.Дано да сте доволни и бързо да мрете малко преди да се пенсионирате! Здравето ще остане само в пожеланията ви за Коледа, която ще обложа с "данък сланина", проклети българи!И ЩЕ ВИ МАЧКАМ ОЩЕ ,НЕ МОЕ МЕ БАРНИТЕ ДПС СА ЗАД МЕН
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове