Last news in Fakti

4 Октомври, 2011 18:22 1 183 0

Времето на 5 октомври: Студ сутринта, жега на обед

  • софия-
  • прогноза за времето
Времето на 5 октомври: Студ сутринта, жега на обед - 1
Снимка БГНЕС

 Сутринта на 5 октомври времето ще бъде хладно, с минимални температури в повечето места между7° и 12°, в София 7°. През деня ще е слънчево и почти тихо. Временни увеличения на облачността са възможни в североизточните райони. Максималните температури ще са между 24° - 29°, в София 25°, съобщиха от НИМХ.

Атмосферното налягане остава по-високо от средното за месеца.

В планините ще е слънчево със слаб вятър от северната четвърт. Максимална температура на 1200 м около 17°, на 2000 м около 11°.

По Черноморието ще е слънчево с максимални температури 23° - 26°. Температурата на морската вода е около 20°. Вълнението на морето ще бъде около 1 бал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА