11 Октомври, 2011 14:08 921 0

ВМРО предлага дебат между кандидат-президентите

  • каракачанов-
  • избори-
  • вмро
ВМРО предлага дебат между кандидат-президентите - 1
БГНЕС

 

ВМРО предлага дебат между всички кандидати за президенти в открито писмо до медиите.

В средата на предизборната кампания вече е неоспорим факт, че кандидат-президентските двойки избягват всякакви директни дебати със своите опоненти, констатират от пресслужбата на воеводите.

Така българските граждани са лишени от възможността да формират своя обективен избор в пряко излагане на позициите и защита на предлаганите програми. Затова ние от ВМРО – Българско национално движение предлагаме:

Да бъде организиран пряк дебат между кандидатите за президентския пост в една от залите на НДК със свободен достъп на всички интересуващи се граждани.

Всички медии да се превърнат в партньори на този дебат и той да бъде отразен по най-широк начин, за да разберат реално гражданите какви са позициите на кандидат-президентите, какви са техните програми и как те виждат съществуването на президентската институция.

Водещият на дебата да бъде определен след жребий от медиите.

Дебатът да бъде проведен в удобно за всички кандидати време след съгласуване със щабовете.

Ние от ВМРО смятаме, че е необходима максимална прозрачност и публичност в оставащите дни на тази кампания и именно публичният дебат може да ги осигури.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА