17 Октомври, 2011 15:07 913 0

Всеки погром срещу РЗС вещае изборен разгром на ГЕРБ

  • софия-
  • избори 2011-
  • рзс-
  • герб-
  • терористични актове

Политическият съвет на „Ред, законност и справедливост” се отнася с присмех и презрение към опитите на ГЕРБ с терористични актове да сплаши активисти на единствената истинска опозиция. Те ясно доказват, че въпреки лъжите на скъпоплатените социолози, в ГЕРБ усещат, че на изборите ги очаква разгром – поради което в пристъп на отчаяние правят погроми, се казва в официално съобщение на РЗС.
Само за една нощ бяха разбити офиса на РЗС в Габрово, магазин в София (ул. „Пиротска”) на кандидата на РЗС за кмет на Бургас  Мария Инджова и беше потрошена колата на член на общинското ръководство на РЗС в Бургас (в ж.к „Зорница"). В нощта на 15 срещу 16 октомври в Трън Георги Тодоров Георгиев, близък до средите на ГЕРБ, преби председателя на общинското ръководство на партията Иво Илиев, който е и кандидат за общински съветник, съобщават от РЗС. От партията припомнят, че преди 10 дни на охраняем общински паркинг в Бургас беше изгорен автомобила на друг кандидат за общински съветник от РЗС в Бургас, дни по-късно беше открадната колата на друг от кандидатите. По същото време в Монтана доц. Атанас Семов разкри за вилнеещите в областта 5-членни бригади на с бухалки, които пребиват активисти на партии-опоненти на ГЕРБ (не само от РЗС).
Погромът в Габрово е извършен само 3 часа след края на срещата с габровци на кандидата за президент доц. Атанас Семов в препълнената от над 300 души зала „Възраждане”, където той и кандидатът за кмет доц. Пенчо Пенчев обещаха пълна финансова ревизия на управляваната от ГЕРБ община и „уволнение” на ГЕРБ-ерската мафия на национално равнище. Срещата е предавана пряко и по местната кабелна телевизия. По време на срещата доц. Атанас Семов определи вътрешния министър Цветан Цветанов като „бедствие за демокрацията” и лично отговорен за големи корупционни схеми.
След случилото се РЗС определя Цветанов и като лично отговорен предводител на политическия терор в България, а ГЕРБ – като най-антидемократичната партия в Европа, коментираха от РЗС. Призоваваме председателят на Европейската народна партия Жозеф Дол да заяви как ЕНП оценява подобни актове от страна на партия, членуваща в ЕНП, питат от РЗС.
Уведомяваме озверелите щурмоваци на ГЕРБ, че техните „жертви” в различните градове се чувстват добре и са още по-мотивирани да победят мафиотската групировка. Но и че РЗС е партия, която ще преследва до последно и с цялата сила на закона и справедливия гняв извършителите и поръчителите на всеки акт на репресия срещу нейни активисти или симпатизанти!, коментирахат още от РЗС.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА