19 Октомври, 2011 17:34 967 2

Кандидат-президент ще легализира леката дрога и проституцията

  • дрога-
  • проституция-
  • венци йосифов
Кандидат-президент ще легализира леката дрога и проституцията - 1
Дневник

Легализиране на леката дрога и проституцията предвижда част от кандидат-президентската програма на Венцислав Йосифов. Този екзотичен за България вариант е залегнал в идеята му за смяна на Конституцията по модела на развитите конституционни монархии в Европа.

Кандидат – президентската двойка Йосифов-Емилиян Димитров обещаха подробности и ще развият пред медиите вариант как чрез легализиране на леката дрога и проституцията държавата може да отнеме основните канали на организираната престъпност.

Законодателството на Кралство Холандия е добър пример за това как държавата може да отнеме основните канали на организираната престъпност, смята Венцислав Йосифов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MILEN

    0 0 Отговор
    Absolytno sym syglasen s Venci Iosifov
  • 2 boss

    0 0 Отговор
    След като окраде е затри Първа частна банка, след като беше следствен дълги години, след като ни навря в очите любовницата си Моника Йосифова/ сега Станишева/, която издържаше в чужбина с откраднатите пари, сега има наглостта да се кандидатира за президент, та пак да лапне някой лев. Това същество за мъжко достойнство чувал ли е , как се гледа сутрин в огледалото и какво вижда там.