Last news in Fakti

25 Октомври, 2011 14:57 1 149 0

Областният на Шумен подаде оставка

  • герб-
  • областен-
  • шумен
Областният на Шумен подаде оставка - 1
Снимка: Шум.бг

„Това е нещо, което съм заявявал неведнъж, че ще направя. Влязох в политиката, защото исках да променя нещата, да не стоят едни и същи мутри във властта 20 години“. Това заяви областният управител на Шумен Димитър Александров, който си подаде оставката, предаде местното онлайн издание Шум.бг. Александров добави, че ще продължи да помага на партия ГЕРБ.

Той обяви решението си на пресконференция на ГЕРБ, на която бе направен анализ на изборите за местна власт, където Александров загуби от опонента си Красимир Костов от БСП.

„Искам да благодаря на всички, които си дадоха гласа както за мен, така и за ГЕРБ. На изборите, каквото е трябвало да става, е станало“, заяви още Димитър Александров.

Шумен загуби много с избора си за кмет. Димитър Александров е пестелив човек с управленски опит и можеше да помогне на града. Това каза областният председател на ПП ГЕРБ проф. Добрин Добрев на пресконференцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА