Last news in Fakti

8 Ноември, 2011 18:05 3 725 0

НАП продава имушеството на Ерджан Рашид-Роко

  • пловдив-
  • ерджан рашид-роко-
  • имущество-
  • нап-
  • продава

Имущество на Ерджан Рашид - Роко, отнето в полза на държавата, пусна за продажба НАП Пловдив. Днес преди обед се проведе първият търг, в който бяха предложени поземлен имот, триетажна административна сграда, стоманено-стъклени оранжерии, котелна инсталация и тръбни конструкции, намиращи се в град Джебел, Кърджалийско. Всички те са отнети от Комисията "Коларов" в края на миналата година по силата на Закона за имущество, придобито от престъпна дейност, съобщи Plovdiv24.bg .

На днешния търг в НАП Пловдив бяха продадени само тръбните конструкции. Другото имущество ще бъде предложено на потенциалните купувачи на втори пореден търг след около месец, тъй като днес желаещи за него не се явиха. НАП Пловдив обръща внимание, че административната сграда в Джебел е в отлично състояние. Цената й, както и тази на оранжериите, поземления имот и паракотелното в следващия търг ще падне с 20%.

Междувременно преди броени дни за бюджета бяха спечелени 414 000 лева от продажбата на 30 килограма сребро и 8 килограма злато, конфискувани също в полза на държавата. Накитите бяха изкупени от две фирми - пловдивска и софийска, професионално занимаващи се с бижутерия. Така, с проведени общо 3 търга на изделия от благородни метали от началото на годината досега, отдел "Продажби" в НАП Пловдив вкара в хазната 2 326 700 лева. До края на годината на вниманието на лицензираните търговци от бранша ще бъдат предложени още 30 килограма сребро и 4,6 килограма злато 22 карата.

 


(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://news.plovdiv24.bg/303053.html#ixzz1d88x0Whu


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА