Last news in Fakti

9 Ноември, 2011 15:55 1 435 0

Кирил Йорданов съди Марешки

  • марешки-
  • йорданов-
  • кмет на варна-
  • съд
Кирил Йорданов съди Марешки - 1
Снимка: БГНЕС

По време на избори за местна власт кметът Кирил Йорданов се закани за съди тогавашния си опонент Веселин Марешки за клевета. Градоначалникът изпрати до медиите писмо с което предупреди опонента си, че ще се видят в съда, съобщава електронното издание moreto.net:

За публичните обвинения, които изрекохте срещу мен – ще Ви съдя! Ще Ви съдя, докато Ви осъдя за всяко едно от тях.

Веднъж, по време на кампанията, Ви предупредих: помнете, че вече сте осъждан за клевета! Не се вслушахте в съвета ми и очевидно няма да Ви е за първи път.

Заканите на кмета станаха факт. Във Варненския районен съд е била депозирана жалба от името на Кирил Йорданов, въз основа на която е заведено дело за клевета срещу Веселин Марешки.

В нея са описани отправените обвинения срещу Кирил Йорданов за това, че е звънял „мъртво пиян” на фармацевтичния бос и го е молил да се откаже от кандидат-кметската кампания. Нападките за зависимост към алкохола бяха отправени от Марешки в края на изборния ден на първия тур на надпреварата.

Йорданов не е предявил иск за парично обезщетение към Марешки за нанесени неимуществени вреди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА