Last news in Fakti

10 Ноември, 2011 11:19 1 166 0

ЧЕЗ стартира пилотен проект за актуализация на данните на клиентите

  • софия-
  • чез-
  • пилотен проект-
  • данните на клиентите-
  • актуализация-
  • докладал

Компанията ще изненада клиентите си в София със специални награди за всички, които предоставят актуалните си данни в периода от 15 ноември до 15 декември.

ЧЕЗ стартира пилотен проект за актуализиране на базата данни за клиентите си в София. В продължение на един месец - от 15 ноември до 15 декември, потребителите, посетили някой от шестте центъра за обслужване не клиенти на компанията в София, ще бъдат поканени да предоставят три имена, адрес на потребление и ЕГН, а при желание от тяхна страна – също и адрес, телефон и имейл за кореспонденция.  Всеки потребител, който обнови данните си, ще получи енергоспестяваща крушка. През следващата година ЧЕЗ планира да проведе кампанията в цяла Западна България.
„Целта на инициативата е да повишим качеството на обслужване, като минимизираме въможността за доставяне на фактурите на неактуален адрес. За нас е изключително важно да затвърдим коректната комуникация с нашите клиенти”, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България
В случай, че клиентите променят данните си, или установят, че информацията, с която разполага компанията е неактуална, те са длъжни да уведомят ЧЕЗ в 30-дневен срок за промяната. Най-често подобна ситуация възниква при продажба, покупка или наемане на жилище. В много случаи страните не намират за необходимо да актуализират данните си в съответната ютилити компания.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА