Last news in Fakti

12 Ноември, 2011 15:29 1 116 0

Кольо Колев: Гласът на БСП беше чут

  • бсп-
  • пленум-
  • кольо колев
Кольо Колев: Гласът на БСП беше чут - 1
Снимка: Архив

БСП излезе и говори, и гласът й беше чут. Това каза социологът Кольо Колев, който също взе думата по време на разширеното заседание на Националния съвет на БСП.

Според него „дори там, където губи БСП, в огромната част от местата губи „на косъм“, почти „на равно“ и това ясно се вижда“.

„Това бе битка срещу цялата държавна машина в едни безпрецедентни по мръсотията си избори и при тези условия БСП има паритет", убеден е социологът. Той е категоричен, че БСП не е в изолация.

„Най-големият успех според мен е, че БСП се легитимира като перспективата и вероятният утрешен носител на властта. До тези избори вие бяхте бившите, след тези избори вие сте вероятните бъдещи", каза Кольо Колев на присъстващите на пленума на партията и веднага последваха аплодисменти.

Той все пак посъветва БСП да се легитимира като партия на бъдещето, а не на миналото.

„БСП се легитимира по перфектен начин – чрез Ивайло Калфин, чрез компетентност. Тя извади кандидат, който беше класи над основния му опонент, който, за съжаление, спечели“, каза социологът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА