Last news in Fakti

8 Февруари, 2017 07:47 6 674 10

Русия публикува неподозирани предсказания на Ванга

  • ванга-
  • предсказания-
  • русия-
  • неподозирани-
  • пророчица-
  • българия

Тези думи на ясновидката са произнесени в периода 1993-1995 г.

Русия публикува неподозирани предсказания на Ванга - 1
Снимка: Wikipedia

Предсказанията за света на пророчицата Ванга са познати за всички нас. Но в руската Уикипедия се публикуват нови, неподозирани до този момент, които определено са интересни.

Тези думи на ясновидката са произнесени в периода 1993-1995 г. Какво ни очаква според Ванга?

„Ще дойде ден и ракът ще бъде затворен в железни вериги”, твърди пророчицата и обяснява, че лекарството срещу тежката болест ще съдържа много желязо.

„Ще дойдат времена, само момите ще раждат, жените – не”.

„Ще дойде време за чудеса и науката ще прави най-големите открития в областта на нематериалното. Ще има големи археологически открития, които ще променят виждането ни за света от древни времена. Всичкото скрито злато на света ще излезе на повърхността му, но водата вече ще си е отишла”, твърди Ванга.

„В пространството ще открием живот и така ще стане ясно как е възникнал животът на Земята”.

„В земята копаят голям град, от който ще научим повече за произхода си”.

„Мъртвите често помагат и защитават близките си от неприятностите. Хубавите, безгрешните духове имат право на повече посещения на Земята”.

„Виждам мъртвите прозрачни, а някои чисти духове светят като огън”.

„Защо ви е страх от смъртта? Тя е толкова красива. Виждам я с маска на усмихната млада жена с пусната руса коса”.

„Оставете борбите. Обичайте се един друг всички”, завещава Ванга.

А ето малко интересни факти за Ванга – нейният живот и съдба в няколко реда: Ванга е имала тежко и трудно детство, остава сираче още на 2 години, тъй като майка ѝ загива. Малко по-късно баща ѝ се жени за втори път, но мащехата ѝ я е малтретирала, затова Ванга отива в пансион в Белград.

На около 13-годишна възраст, Ванга се прибира вкъщи за един Гергьовден. С братовчедка ѝ се разхождат, когато се извисява буря, вихрушка вдига пророчицата и паднала в едни тръни, намират я едва след 2-3 дни. След тази случка тя е започнала да вижда миналото, настоящето и бъдещето.

Ванга се запознала със съпруга си, когато той дошъл при нея да попита за изчезналия си брат и тя предрекла, че той ще ѝ стане съпруг. Двамата имат труден брак, но все пак остават спътници в живота.

След смъртта на мъжа ѝ, Ванга има намерение да влезе в манастир, но в крайна сметка отива в Рупите, които до тогава са били абсолютна пустош.

Била е обективна и никога не е искала да я въвличат в политически теми, въпреки че много видни държавници са ходели при нея. Пророчицата свързва доброто бъдеще на България с Русия, казва, че това е входната и изходната страна за нашата държава.

Ванга вижда Русия като обединител на света и неговия нов господар. Според нея три велики държави ще се съберат – Китай, Индия и Русия.

Източник: Блиц.бг


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нинова

    19 17 Отговор
    всичко писано за ванга в русия е продукт на техните служби и е пълна фалшификация
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Трифонов

    13 2 Отговор
    Аз лично не бих могъл да кажа и затова не се ангажирам с коментар за това, дали написаното по-горе са или не са думи на Ванга. Аз лично обаче съм чувал от устата на Ванга, няколко години преди да почине, в интервю по телевизията, думи, които силно ме впечатлиха и ги запомних завинаги. Защото казаното беше мнение на Ванга, а не предсказание. Мнение, формирано в резултат от десетилетия наблюдения над вероятно стотици хиляди хора и техните съдби. Повечето от тях отишли при нея с трудна съдба, с проблеми. Тя ги е наблюдавала всичките, те са споделяли с нея всичко - от ежедневната, достъпна за всички информация, до най-съкровените си тайни, въжделения, мечти, страхове и болки. Тя самата - пророчица, феномен, който остава пълна загадка за науката до момента, е имала и свръхестествени сили да вижда под задръжките и под маските на всички нас - хората, да прониква дори и против волята ни до най-съкровените ни и най-тъмни части на душите ни. И тази жена, на смъртния си одър, се обърна към интервюиращия я и сякаш погледна със слепите си очи право в камерата и каза с шептящ глас:
    "Хората са лоши, лоши са хората!"
    Това го чух лично от устата й и затова знам, че го е казала тя... и го приемам за абсолютна истина и оттогава насам във всичките си действия и отношения с хората, изхождам именно от тази позиция. Няма да проверявам дали е истина или не. Приемам го за истина и точка. Щом човек с нейния жизнен опит, съдба и способности, след един век на този свят, казва тези
  • 4 Трифонов

    5 4 Отговор
    ... думи, чиста глупост би било да проверяваш каквото и да е!
  • 5 misli posle govori

    7 1 Отговор
    Преди години БНТ беше направил един филм за нея.Според мен това може поне да се провери, което го пиша, другото е, че много хора се блазнят да фалшифицират, на починали хора думите.
    Кой знае, какво не помня оттогава, но си спомням, че тази жена спомена за Сирия.Точно, че ще има някакъв конфликт и точните и думи бяха: "Камък върху камък няма да остане непреобърнат в тази страна".
    Не съм сигурен точно, но за някакъв период от 5 години щял конфликта да приключи.Спомням си, че и за Русия говореше, че щяла да се намеси.А отвъд морето (може би Атлантика има предвид )..." много птици и орли ще долетят към тази страна(може би това са авиационните удари на САЩ и Русия).Това била някаква различна война на народите и роден човек във Франция през 1984г. щял да омиротвори света.

    По принцип е имало хора, които са ходили при нея да им гадае, но някои ги е изгонвала, просто "прещраквала" ли нещо в главата и, тя си знае.
    Може пък изгонените да са лоши хора, с лоши мисли, пак така, тя си знае.
  • 6 Ник

    14 2 Отговор
    Част от тези реплики съм ги чувал преди години...
    По- скоро винаги ме е удивлявало, невероятната почит на руснаците към тази жена, която не е от техните! Приемат я като някога жив светец - страхопочитанието им е направо умопомрачаващо!
    Който знае руски да се поразрови из руските медии и ще разбере за какво говоря

    Коментиран от #8

  • 7 mihala

    2 14 Отговор
    Доколкото знам от клиповете там има вече три ванги. Погледнете способностите на кучетата.И те имат същите дарби като Ванга. Това е,че тя е една хитра жена,използваща малка даденост за голяма заблуда. Това,че казва за хората ,че са лоши,говори,че не е Божия даденост за добро,защото създанията на Бога са добри.Не вярвайте на лошото за да не се случва.
  • 8 Лъчо

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ник":

    Нали си чувал поговорката, казана даже и от древният Йисус Навин на учениците му - Никой не е пророк, сред своите! Тя е по-древна поговорка. често хората подиграват своите вярвайки на чуждите. Ето и при мен е така - никой не ме бръсен и за слива ни роднини ни други. А аз казвам доста истини не за да се славя нито за да си създавам някакво име на пророк, а за да променя дори и малко лейките на хората на постовете, че техните гадни престъпления ни погубват. това бе идеята. Скоро ще спра, защото нямам душа вече от ядове и ще си ида в пустинята да си почина. Но Ванга вижда тези неща, които и казва тнякои духове. Те са синтез, от последици от минало и настояще. Россия Китай Индия създадоха ли ЕВразийски съюз? ДА? Ето сбъднало се е обединението им. Ние сме народ 90% подигравачи на своите затова ни мачкат и те и чужди-. Да, зная че съм лош вече злото от системата ме превърна в мъка и ядове. но нали Бог е създал света такъв? Тогава защо аз да съм грешен? Не съм! Злите ме напправиха неверник и омраза към злото. А то е навред с по нещо. Да се подиграваш на Ванга е глупаво! тя е една пострадала жена, говореща със света на астралните духове. Те и казват тези неща. Руснаците обаче не я подиграват, което им прави чест. А ние сме сбирщина магарета 90%. Визирам вече и себе си - нали системата ме асоциира? А когато се събереш с някакви ставаш като тях...
  • 9 Жоро Росенов

    5 0 Отговор
    Чета и не мога да повярвам като коментирате тази свята жена .Кажете ми на колко хора е помогнала и кой друг в тази псевдо държава е помагал толкова много на хората по здравословни и житейски проблеми ?? Църквата ? Правителства ?? КОЙ КОЙ ? Била говорила с духове ...това да не ви е хелоин ..тя ясно казва ,че говори със СВЕТИ ЙОАН ЗЛАТОУСТ който не знае кой е той да се запознае ...не му казва името до 90-та година поради системата е която живеем отхвърляща църквата и християнството !! Но след 90-та година ясно го казва в филма на Тома Томов който е последния автентичен филм с нея !Както и винаги е проповядвала и е била ревностна християнка !!! Препоръчвам ви да и изгледате двата филма единия по горе споменат на Тома Томов и втория от 1976 година на Невена Тошева не четете глупости по сайтовете а изгледайте тези два филма !
  • 10 психолог

    0 6 Отговор
    всичко това са глупости
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове