Last news in Fakti

18 Март, 2017 19:37 10 262 62

Ройтерс: Гневът към корумпираните политици може да отвори вратата за Марешки

  • веселин марешки-
  • воля-
  • политици-
  • избори

Веселин Марешки, който миналата година обеща да „помете корумпираните елити” , може да е този, който ще държи баланса на силите в парламентарните избори в България на 26 март. Този извод прави агенция Ройтерс в материал, посветен на лидера на ВОЛЯ и предизборната ситуация в България.

Агенцията припомня големия резултат, който 49 -годишният собственик на вериги аптеки и бензиностанции постигна на президентските избори и който „ шокира политическите наблюдатели през ноември, когато излезе на четвърто място в президентските избори и спечели 11 % от гласовете”, пише Ройтерс. Според световната агенция, Веселин Марешки се включва в нарастващия гняв сред многото българи спрямо неспособността на посткомунистическите правителства за справяне с корупцията, бедността и престъпността.

Според Ройтерс, сравняваният с президента на САЩ Доналд Тръмп български политик, вероятно да не успее да повтори успеха на Тръмп в изборите, но се очаква да спечели повече от пет процента от гласовете, което е достатъчно, за да играе важна роля във формирането на следващото правителство в София. Агенцията пише, че корупцията подкопава доверието на българите в техните държавни институции и е пречка за бизнеса в продължение на години. Европейската комисия, изпълнителният орган на Европейския съюз, многократно е критикувала властите в балканската държава за неизпълнение на задължението да вкарват длъжностни лица в затвора и да ремонтират основно своята бавна и неефективна съдебна система. „Нашата основна цел е да се пречупи гръбнакът на корупцията в България. Всичко започва от корупцията. Тя създава контрабандата, картелите и монополите”, категоричен е лидерът на ВОЛЯ в интервюто си за световната агенция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кина

    17 38 Отговор
    патриотите ще са преди Марешки-т.е.трети
  • 2 Марешки е

    86 63 Отговор
    Гледах го по БНТ. Много спокойно отговори на всички провокативни въпроси на водещата. Ако същите въпроси бяха зададени на Бойко, Нинова и сие, щеше да чуем приказки от 1001 нощ. Надеждата ни е в такива хора като Марешки. Аз ще гласувам за него. А понеже наистина тези, които са били в НС, не стават. Призовавам всички, които подкрепят референдума, да гласуват за партия, която не е била в НС или да не гласува. В никой случай за ГЕРБ или за БСП, или за РБ, или за Патриоти, ДПС и т.н. Тези гледахме достатъчно и са нагли и немощни да направят нещо за нас

    Коментиран от #4

  • 3 Варна

    57 47 Отговор
    Истината е че аз не го харесвам, но ще гласувам за него!
    Само заради това да натрия носовете на ГЕРБ,БСП, ДПС, ПФ .. - на всички! Не искам да ги виждам следователно ще избирам всеки друг, докато тези си отидат! - Иначе хващам сопата и на жълтите павета!
  • 4 истина една

    56 34 Отговор

    До коментар #2 от "Марешки е":

    Блажени са вярващите.Докато има малоумници ще има и Бойко и Марешки а за народа магарешки всички са маскари ама Мрешки му е изписано на челото та той като съветник открадна половината Варна а вие светец го изкарахте като премиер незнам какво ще открадне защото малко остана но поживьом па увидим
  • 5 Мар петрол

    50 45 Отговор
    БЛАГОДАРИМ ТИ ГН. МАРЕШКИ , ВЪПРЕКИ ГОЛЕМИЯ НАПЛИВ УСПЯХ ДА СИ ЗАРЕДЯ КОЛАТА С ЕВТИНО ГОРИВО В СОФИЯ.
    БРАВО . ИМАШ МОЯ ГЛАС . И МОЯТ ПРИЯТЕЛ СЕ ОТКАЗА ОТ ПАТРИОТИТЕ. СМЕЛО НАПРЕД , ПЕЧЕЛИШ МНОГО СИМПАТИЗАНТИ.
    ДАЙ БОЖЕ НА ВСЯКЪДЕ ,ВАША БЕНЗИНОСТАНЦИЯ.
  • 6 Патето Яки

    51 24 Отговор
    Патерица на Бай Хой за още 4 гидини.
  • 7 додо

    36 21 Отговор
    Щото Марешки е целият бяло? Хайде бе! Яко плаща на ци*анките да го хвалят, но нека минат делата - само да не късно! А балами винаги има.
  • 8 Скорпион29

    55 32 Отговор
    Мрази корупцията а вкарва гориво без да плаща акциз тоя е Б одбора на ГЕРБ който гласува за него все едно гласува за Борисов
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Лайновска

    58 25 Отговор
    -Поредният селки пъпчив дребен терикат депутат избран от умни хора във българският парламент да ви е честит новият мошенник от толбухинските села който си направи незаконно къща на плажа във варна и я нарече временна постройка и то фитнес....дребен престъпник който поголовно през целият си съзнателен живот е нарушавал законите...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 В Дизел

    51 31 Отговор
    Марешки Превърна Варна в автоморга , сега и в софия отиде
    Кръщава дизела със сяра и масла, за да не могат да му го обмитят като дизел-300 лева на 1000 литра е далаверата .
    Но това е само една далавера, а той зад гърба си има много.
    Българина много има да пати щом гласува за такива.
  • 13 АЛО БАЛОНИТЕ

    20 25 Отговор
    Четох пол. Програмата идеите на Марешки. Прочетете я и вие. Има неща които в нея са малко странни учудващи и до някъде наивни. 1-Например там пише че щял да дава безлихвен заем на млади семеитва за 10 год. Да си купели жилища. 2- Щяло да има магини с много евтини храни и т. н. А РЕЯЛНОТО Е МОЖЕ ДА ИМА ПО ЕВТИН БЕНЗИН И ЛЕКАРСТВА а другото е малко несериозно по програмата.
  • 14 България

    29 42 Отговор
    Единствения човек в тази държава,които се изправи срещу големите играчи и ЕСТЕСТВЕНО пак бай ганьовците,въпреки че зареждат евтино...отново има за какво да плюят.Дайте ми една основателна причина за да разбера вашата омраза към този човек!

    Коментиран от #18, #20

  • 15 Хахаха

    50 21 Отговор
    Нека си продава хапчетата и бензина…
    Но да ни управляват още мутри ?????????
    СТИГА ВЕЧЕ
  • 16 Роман дизел

    52 3 Отговор
    Всякакви я онодиха тая Държава , само извънземни не са я оправяли.
  • 17 ясен

    46 16 Отговор
    Гласуваш ли за Марешки - получаваш магарешки!
  • 18 Булгаристан

    20 6 Отговор

    До коментар #14 от "България":

    -БОКЛУКА НЕ СЕ ОБИЧА МРАЗИ ИЛИ ИЗБИРА ТОЙ СЕ ИЗМИТА НА БУНИЩЕТО И СЕ ПАЛИ ЗА ДА НЯМА ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ БОКЛУЦИ.....СЕГА РАЗБРА ЛИ ИЛИ ТРЯБВА ДА ТИ СЕ ОБЯСНЯВА ОЩЕ БАЙ-ГАНЧО БАЛКАНСКИ??

    Коментиран от #22

  • 19 цецо

    43 18 Отговор
    Кой му е дал парите на този? Сам ги е изкарал с честен труд и бизнес идеи? Започнал е с малък капитал и е го е направил милиони за няколко години? А вие четете ли приказки от хиляда и една нощ?
    Естествено че са му дадени пари, за да върти. Освен това не е ерудиран, няма визия, не е гъвкав и не може такъв човек да ни излага навън, ако ни е премиер. За мен този дето е налял в него е направил грешен ход. Като бизнесмен може да е ОК, да върти успешно кинти, но му липсват много качества, за да бъде премиер.
    Ако целта е да влезе само в парламента и да обслужва интересите на хората с парите - демек мутрите, то ОК тя ще се постигне, понеже се вдига медиен шум плаща се и Марешки добива популярност. Така че, бъдете сигурни, че ще е в парламента! Но според мен е жалко, че хората в България са забравили да мислят. Образували километрични опашки, за да заредят с 20-30ст. по-евтино, от гориво с неясно качество. Е не, аз ще си сипвам при картерите, колата ми не е за 5000-10000лв че да я рискувам при Марешки. От опит знам, че нещо за да е евтино, винаги има защо и същата после излиза скъпо. Така че аз това гориво, няма и да го пробвам. Не ми се хвърлят дюзи после!
  • 20 onq s konq

    5 27 Отговор

    До коментар #14 от "България":

    Ако искаш основателна причина,ето я и най-основателната:С евтините си горива Марешки стана почти национален герой до момента,в който каза че предпочита за Президент адмирал вместо генерал.Което на практика значи,че в бъдещия парламент ЩЕ ПОДПОМАГА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ.Русофилите това ги ужасява защото миражът им отива по дяволите,а той е идвайки на власт БСП да изкара България от НАТО и ЕС,да вкара Русия в икономиката ни и по-важното-НЕЙНОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.И именно в него те се надяват да открият някоя алинея,според която да се вземат парите на заможните и да се раздадат на бедните.Още по-добре обаче и жените и колите и домовете им и...всичко!Това е.
  • 21 оги

    39 18 Отговор
    Ей тоя Марко Марешки - колко платени тролове има тук не е истана!
    Хора дето се продават за 20-30ст - жалки индивиди срам ме е че дишам един въздух с такива като вас!
  • 22 гост

    4 19 Отговор

    До коментар #18 от "Булгаристан":

    А ти колко изрита и запали бе кестен
  • 23 яж магарешкия

    43 9 Отговор
    Поредният месия този път от Варна, само като го погледнеш и едно доверие те обгръща, а като го чуеш и се питаш, къде ти е бил ума е бил до сега !? Пфуу !
    Хора осъзнайте се докато се дава власт на такива, като него не само няма да се оправим ами и по един магатешки, ще отнесем.
    Това, че тук пишат платени тролчета и продажни душици за хапче и нафта изобщо не ме впечатлява, това си е полит бизнеса в БГ, но се надявам мислещите да не се подават на глупости, обещания и манипулации !
  • 24 Бай Ганьо

    15 35 Отговор
    И аз ще гласувам за Марешки, омръзна ми да гледам все едни и същи безделници в парламента. И дано направи бензиностанция и във Враца, че ми писна, в този район са най скъпите горива.
  • 25 дафо

    36 4 Отговор
    Хора запомнете едно, на нас ни трябват умни и образовани хора, хора които знаят как да се държат, хора които могат да следват освен своите интереси и нашите. Разберете, че всеки който е на власт, ще краде, или ще се възползва от тази власт по някакъв начин. Това е нещо нормално, ако на мен, на теб или на всички дето пишат и четат тук ни се даде власт, дали няма да се възползване?
    Вероятно да!
    Така че, заложете на умния и образования, евтините тарикати, играчите, перачите и мутрите могат да ни оправят единствено в стойка /Г/ понеже те толкова си могат. Докато учения, покрай неговата оправия, ще даде и нещо на народа - демек нас.
    Затова мислете с главите си и гласувайте правилно. На мен лично ми се повдига, като слушам някои от лидерите на определени партии.
    Аз средно статистическия човек, не ги приемам на сериозно, а какво остава за хората от Брюксел и изобщо за тези дето взимат решенията извън държавата ни...
  • 26 Цоньо

    24 5 Отговор
    Абе аман от измамници ама само да не дойде Боко тиквата
  • 27 ATAKA

    7 21 Отговор
    важно е ПАТРИОТИТЕ ДА СА НА 1во място а не марешки
  • 28 СДС

    13 4 Отговор
    Абе какви са тези евтини правокации тук?
    Някой писал с име АТАКА да петни ПАТРИОТИТЕ.
    Друг благодари на г-н Марешки, за евтините горива и го възхвалява...
    Малко се стегнете и измислете друг начин - този е доста прозрачен и е ясен дори за третокласник. Българския народ не е толкова ограничен, не го подценявайте и с тези евтини похвати, надали ще промиете мозъкът му!
  • 29 брей,брей

    9 3 Отговор
    По правописните грешки във постовете по-горе заключавам че са писани от един и същи тролчик ,чийто умствен багаж не блести с особен прогрес от предишни теми в коментарите към други статии...
    Сигурно е на заработка...
  • 30 хей хей хей здравей

    16 3 Отговор
    То в цялата тема пишат двама, или трима човека...
    Това не ти ли е ясно?
    Колко хора според теб ги интересува г-н Марешки и кандидатурата му?
    Ако не се сещаш, нека ти кажа:
    - Интересуват се само определени кръгове, финансирали начинанието!

    Естествено и група съветски учени / това в рамките на шегата /
  • 31 Силата

    8 10 Отговор
    ПЪЛЕН БОЙКОТ,ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ Е ДА НЕ СЕ ГЛАСУВА ЗА НИКОЙ АБСОЛЮТНО ЗА НИКОЙ!!!!! Ако ГЛАСУВАТЕ ЗА КОГОТО И ДА БИЛО ,ДАВАТЕ ГЛАСА СИ ЗА МАФИЯТА И СТАВАТЕ СЪУЧАСТНИК.....НЕ СЛУШАЙТЕ АМА ВЪОБЩЕ КАКВО ВИ ЛЪЖАТ И ГОВОРЯТ.... ДОРИ ПРЕЗИДЕНТА ОБЕЩА ЧЕ АКОСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ ЩЕ МАХНЕ ЧЛ.208И ЩЕ СПРЕ ВНОСА И ИНТЕГРАЦИЯТА НА БЕЖАНЦИ ,КОЙТО ЗАКОН БЕШЕ ПРИЕТ ОТ БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦЪТ И ГЛАВАТАР НА МАФИЯТА И ВСИЧКИ ПАРТИИ. НО ВСЕ ОЩЕ ПРЕЗИДЕНТА СИ ИЗПЪЛНЯВА КАКВОТО МУ СЕ КАЖЕ И ТАКА...БЪДЕТЕ БЪЛГАРИ ,НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ПАТРИОТИ КАКВОТО ВИ ВНУШАВАТ ИЗМАМНИЦИТЕ И МАФИЯТА ЗА ДА СИ ДАДЕТЕ ГЛАСА ЗА ТЯХ .....НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БОГА БЪЛГАРИ ЗА ДА НЕ СЪБЕРАТ 50процента
  • 32 БайХой

    13 8 Отговор
    Бе защо пък не?! Поне той даде нещо на народа за разлика от другите лялялянкачи!
  • 33 Dynamo

    16 8 Отговор
    Каква интелигентност, възпитание и обноски лъхат от лицето му( мутрата му).Колко възпитано и умно говори. Интелигентен и благороден човек. Пример за висока еволюция. ....и кандидат да ни управлява. Хахахахаха. Като останалите. С една гънка и то на врата....
  • 34 гласуващ

    9 4 Отговор
    Тъй...доста плоски коментари, генерирани и насочени към плитки мозъци. Поред:
    6: "Патерица на Бай Хой" Не. Бай Хой вече отпадна. Няма какво да крепиш мъртвец. Следва го съдбата на НДСВ.
    7: "плаща на ци*анките да го хвалят" Според мен всички останали плащат в пъти за да го плюят.
    8 и 12: "Мрази корупцията а вкарва гориво без да плаща акциз"
    "Кръщава дизела със сяра и масла, за да не могат да му го обмитят като дизел" Наистина ли си мислите, че "играч", покровителстван на местни ниво, ще може да си позволи това, което твърдите и да остане въобще в играта, когато става въпрос за корупционно, "държавно" покровителствани монополни играчи? Наивни сте!
    19: "Освен това не е ерудиран, няма визия, не е гъвкав и не може такъв човек да ни излага навън, ако ни е премиер." Ми ти описа Б.Б. бе пич, с малката разлика, че Марешки поне има нещо направено и отстоявано зад гърба си!
    20: "ЩЕ ПОДПОМАГА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ" Не мисля. По-скоро ще е част от управлението наравно с останалите двама и то решаващата част. Също както не мисля, че президента ще играе по свирката на БСП. И на двете места имаме личностен мотив, различен от партийната и коалиционна изгода, която сме свикнали да приемаме за нормална.
    25: "заложете на умния и образования" Такива бяха юпитата на царя. Видя какво стана. НЕ, гласувай за човек, който държи на думата си. Гласувай за думата му на първо място, после за човека.
    30: "Колко хора според теб ги интересува" Скоро ще разберем.
  • 35 гласуващ

    18 8 Отговор
    ... та, тази годна ще гласувам за Марешки. Защо? Ми просто е:
    1. Наказателно за всички старите "играчи" във властта. Без изключение как се наричат: патриоти, атакисти, депесари, бесепари, гербери ...всички.
    2. Гласуването за досегашните не би довело до никаква промяна във вече утвърдената и отработена парламентарно-корупционна схема. Само би преразпределила тежестта на влияние. Връзките и зависимостите биха се запазили. Никой вътрешен няма да тръгне да разплита свинските черва, щото включително и той е оплетен в тях.
    3. Именно зарази 2-ра точка, ще рискувам с външен. В случая Марешки. Не защото много ми харесва. Не! Защото само външен, силен играч би могъл да наруши връзките и да обърка сметките на сегашните. В момента това е само Марешки.
    4. Референфума. Популизмът на сегашните е поредната лъжа. Никой стар няма да направи реални и ефективни промени, привидно отказвайки се от властта, за сметка на мажоритарният вот. Не и преди да могат да са сигурни, че пак ще могат да управляват този вот. От друга страна, новия няма какво да губи, а може да генерира само ползи, стига да припознаят в него реален източник на промяна, а не fake, каквито са всички останали настоящи.
    В заключение:
    - Гласувах за Радев - наказателно срещу ГЕРБ.
    - Ще гласувам за Марешки - наказателно срещу парламента.

    ... аз съм това, за което статията пише. Реалният анализ, не партийно финансираните, манипулативни социологически прочувания.
  • 36 тъпо умно просто и селско

    3 14 Отговор
    Прост народ слаба държава като си избраха неграмотника радев който срича и неможе да чете и е ял и е пил цял живот от държавната софра барабар със любовницата си циганка и стана първа дама на българия....сега ще вкарат още един неграмотник магарешки във парламента егати биснесмена-милионер който няма жилище а си е направил къщата на държавният плаж във варна сети се какав мошенник е....ще гласуват за курнелия със червените килоти и обеднелите патриоти а те кои са каракачанов-помак доносник от комунистическата ДС симеонов бургаски циганин и естествено черешката на тортата алтавата боленка сидерова кой не я знае кой не е чувал за нея....помнете ми думата след 1-година няма да имате пари и за сол защото руснаците нищо не са дали на българия а само са я ограбвали и унижавали със такива предатели-политици.....един толстой мазний багатирский ще жабуркате....
  • 37 консерватор

    4 9 Отговор
    Наляво да гледам на дясно ли, вече не знам на къде......Марешки е средството измислено от ГЕРБ за купуване на гласове, чрез предоставяне на избирателите на поевтини горива. Дотациите са за сметка на народа, защото идват от не плащане на акциз. Но като се има предвид, че другата възможност, която ни се предлага е да управлява БСП, излиза, че пак трябва да избираме помалкото зло.

    Коментиран от #40

  • 38 све

    10 0 Отговор
    ПП,,ВЪЗРАЖДАНЕ,,
    единствената партия, която има в програмата си
    ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА ПРЕХОДА
    КОНФИСКАЦИЯ НА ОТКРАДНАТОТО
    СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ
  • 39 гост

    2 2 Отговор
    Че ще влезе със стабилен процент е ясно, с цялата тази кампания. Дано обаче партията на която ще даде власт не е БСП!
    Там е проблема с малките партиики еднодневки, никога не знаеш на кого точно от големите ще дадат власт за един мандат.
  • 40 Счетоводител

    4 2 Отговор

    До коментар #37 от "консерватор":

    И как я виждаш тази работа с неплащането на акциза?
  • 41 Иван

    10 2 Отговор
    Единственото "гласуване", което има смисъл да правим е с калашници в ръцете. Всичко друго са безмислени циркове.
  • 42 котнтнт

    13 8 Отговор
    Този гласуващият по-горе, написал някакви фермани пълни с глупости.
    Имам чувството, че е от свитата на г-н Марешки, иначе не виждам смисъл да губи толкова време и разпалено, без аргументи да го защитата талкова пламенно! Аз ще ти кажа само няколко неща - факти, които вижда и слепия.

    1. Марешки е ниско образован и ниско интелигентен
    2. Марешки няма опит в политиката
    3. Марешки няма визия
    4. Дал ви бил нещо вече ? Какво ? Горивата му и преди бяха по-евтини, той по друг начин не може да е конкурентен с една бензиностанция в София ....
    5. Бил казал че щял да прави пълна ревизия на прехода - да той и царя каза, че ще те оправи за 800 дена - оправи ли те?
    6. Кой кръгове и интереси обслужва Марешки известно ли ти е?

    има още много неща, заради които не трябва да се гласува за него, на всеки сам си знае. Лошото е че масово хората се лъжат и продължават да вярват на всеки, който им е подхвърлил нещо. Реално без политически връзки, опитност и др, няма как да оправи държавата - най много да я съсипе още повече! Аз лично нямам 60-80г да ги чакам да ме оправят и всеки 4 загубени за мен са от значение!

    Коментиран от #52

  • 43 Султанатъ

    3 5 Отговор
    -Вие сте послушна рая не народ а стадо овце избрах те си циганка за президентша станигей за министър-председател със любовницата му вигенин за външен министър сега ще си изберете червената бабичка курнелия за да ви води за пореден път на заколение а този магарешки и за селски пъдар не става но и него ще изберете защото е мазен селянин.
  • 44 Хахаха

    6 3 Отговор
    ИСКАМЕ ХАПЧЕТА, КЕБАПЧЕТА И ЕВТИН БЕНЗИН поне още 3 месеца след вота! !!!!
    хахаха
  • 45 Хайди си интереса

    3 4 Отговор
    Юруш на евтин бензин , партиите не ме интересуват .Хората са казали : интереса клати феса. Не съм го измислил аз, другите обещават, а този дава . Аз съм прост ,сметката ми е проста. Вие избирайте умни и крадливи, аз напук , за честни и обикновенни но полезни неща предпочитам. ОТИВАЙТЕ И ВИЖТЕ НАПЛИВА ОТ КОЛИ , И ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ ОТ КОГО ИМАШ НУЖДА.

    Коментиран от #47

  • 46 Баба Вуна

    3 5 Отговор
    -Една овъргаляна магарешка свинкя се погледнала във огледалото па рекла....Аууууу какъв красив бял лебед съм.....!!
  • 47 ннтнтн

    3 1 Отговор

    До коментар #45 от "Хайди си интереса":

    Не ти ли стана ясно вече че мисленето не ти е силна страна - спри за де напъваш , както и да браниш идолът ти.
    Жалко още няколко стотинки от предизборните на Марешки са отишли на празно!

    Не ти ли стана ясно че и да го избереш и да не го избереш ще си караш на тези цени, понеже иначе той няма шанс изобщо да продава :)... това е бизнес и повярвай ми никой не мисли за теб като го прави а всеки си гледа неговия бизнес интерес.
  • 48 чубака

    3 3 Отговор
    Оня ден ми казаха че и от Румъния - Амстердам - Тунис са тръгнали колони за да заредят от Марешки евтино гориво! Хората ходят по един човек в колата свалени седалки - всичко и вътре в колата до шофера по 50-100 туби! Пълнят резервоари и туби като за последно - историята не помни такъв наплив! Дори се твърди че и самия Доналд Тръмп бил пратил 2 чартъра с туби да му се напълнят че в САЩ имало картел и карали само със скъпо гориво и тн! Затова зарязвайте глупостите и палете към Марешки да пълните че с това задръстване аз тръгнах вчера сутрин и ще съм по път не съм минал и 5км - колоната е яка но ще чакам струва си ще заредя !
  • 49 От опит

    5 3 Отговор
    Пфуууу! Който не си е имал работа с него, може и да се заблуди, че е различен от другата политическа измет! От опит мога да кажа: и той, и жена му са дребни нагли тарикати! Не се връзвайте на лъжливите му приказки!
  • 50 Гого

    6 3 Отговор
    Марешки е една пионка на Рапон-Бей или по точно кукла на конци.
  • 51 комично

    2 2 Отговор
    Защо има толкова прости хора. Прочетете си коментарите. Няма мисъл няма логика, няма надежда, какви избори кави пет лева. Всичките са маскари и ви правят на маймуни, а вие се чудите кой е подобър.....
    НЯМА ДА ПОДКРЕПЯ НИКОГО. Велико народно събрание, мажуритарен вот това е пътя.
  • 52 гласуващ

    2 0 Отговор

    До коментар #42 от "котнтнт":

    Аркадаш, някъде да видя да защитавам лично Марешки? За разлика от други мнения за изобщо не вкарвам какво бил направил, какво щял да неправи и т.н. глупости.
    Не виждаш смисъл в написаното от мен, а всъщност си написал на половина толкова оплювайки само него? Казваш, че написаното от мен са глупости, но реално не ги оспорваш? Защо? Може би защото са насочени не толкова в полза на Марешки, а срещу всички досегашни? Страх те е да рискуваш с него, а се надяваш някой да те оправи? Кой? Откъде?
    ... и какво правиш, като смяташ, че нямаш 60-70 години? Гласуваш за старите, щото те те оправиха вече 27+ години, нали?

    Аз си защитих тезата, според моите разбирания. А кажи твоята теза, с твоя кандидат и да видим твоя начин на разсъждение. В противен случай ти излизаш защитаващият пламенно статуквото.
    Само да не стане, че нямаш подходящ кандидат и няма да гласуваш, щото това е пък вече най-тъпото. :)
  • 53 Вазелин Магарешки

    2 3 Отговор
    Всичко е мафия, оправия няма да има...роб до гроб и тва е!
  • 54 гласуващ

    3 2 Отговор
    Ако бях унгарец бих гласувал за Орбан,
    Ако бях руснак за Путин,
    турчин, може би за Ердоган...
    Ако бях германец, нямаше да гласувам за Меркел...

    Аз съм национално ориентиран, допадат ми силни лидери. За съжаление България не може да се похвали с такива в новата си история. За сметка на това слабите и мекушави са ясно различими. Нима искате да продължавам да гласувам за тях с надеждата да се станат силни и да се научат да отстояват позиции? хахаха ... извинявайте, ама в настоящият политически живот на България най-силният политик не е българин, а турчин. Какво говори това за всички останали?
    ...предпочитам да рискувам с нова личност на всеки 4 години, отколкото да се надявам да се променят старите.
  • 55 Аз,ти,той

    1 4 Отговор
    АЗ ЗНАМ САМО ЕДНО НЕЩО КОЛКОТО ПО-УМНИ ИЗБЕРЕМ ТОЛКОВА ПО СКЪПО ЩЕ ПЛАЩАМЕ,УЧЕНИТЕ СА ТОЛКОВА СТРАХЛИВИ И КОМБИНАТИВНИ ,ЧЕ ВИНАГИ ЩЕ НИ ПЛАШАТ С НЯКАКВИ ЗАКОНЧЕТА КОЙТО СИ ГИ ИЗМИСЛЯТ В ТЯХНА ПОЛЗА, ПО ДОБРЕ ПРОСТ С ПРИНЦИПИ ОТКОЛКОТО ,НАУЧЕНА МИЖИТУРКА.
  • 56 гост

    4 1 Отговор
    Този нямал време,онзи на друго място го сърби.Всички тук са на "битака"!!!
    Мислете защо някой намаля цени?
    Защо не зареждате на 2.20 бензин-Защото някой се опълчи на безсрамието на "монополите" !!!
    Прочетете статията-недейте да спорите за какви ли не глупости
  • 57 майна

    2 0 Отговор
    в България всичко можеш да постигнеш ако си плащаш
  • 58 тони

    2 2 Отговор
    Марешки с незаконна къща на плажа във Варна тръгнал да оправя държавата. Гледах му интервюта преди президентските избори и не можеше да съчини едно изречение без да ползва "картел".
  • 59 hmhmhm

    1 1 Отговор
    Аз също заредих и двете си коли догоре и ви чаках с не търпение в София. Благодаря Ви. Имате моя глас за изборите

    Коментиран от #60

  • 60 555

    2 3 Отговор

    До коментар #59 от "hmhmhm":

    За 10 стотинки ли се продаваш.......с твоя и без твоя купен глас- все тая
  • 61 Димитър Борисов

    3 0 Отговор
    Докато на престъпниците не се премахне имунитета, държавата няма да се оправи. Защо не изгоните американските фирми от енергетиката къде продават скъпия ток в държавата. Ами чуждите фирми където ограбват златото в България. Тези които са допуснали тези и много други неща, няма ли да бъдат съдени някога. Заради такива нередности хората не гласуват. 20.3.2017г.
  • 62 сава

    0 1 Отговор
    Аз ще гласувам за Волен Сидеров.
    Това е истински лидер и човек милеещ за отечеството си - България!
    Умен е и ми харесва как говори. Той е преди ГЕРБ в политиката и никой досега не му е дал шанс да управлява и да се докаже!
    Мисля че е време да му се даде такъв той го заслужава!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове