Last news in Fakti

17 Април, 2017 09:47 7 731 15

Младеж загина в тежка катастрофа в София

  • катастрофа-
  • полиция-
  • софия
Младеж загина в тежка катастрофа в София - 1

Младеж загина в тежка катастрофа в София. Инцидентът е станал в столичния квартал "Орландовци". Лек автомобил BMW се е ударил в стълб. На място е починал 20-годишен мъж.

Друг мъж е ранен, а две жени са били извадени от пристигналия на място екип на пожарната.

Висока скорост и несъобразена скорост с мокрия път са причините за инцидента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    25 3 Отговор
    Кухите лейки се избиват сами.
  • 2 СамоХонда

    34 5 Отговор
    Някак си е странно че пак е замесено БМВ...

    Коментиран от #9

  • 3 АЗ С ДЪЛГОТО ИМЕ

    23 5 Отговор
    То вече като чуем че е бмв и 20 годишен, някак си се успокояваме- че е загинал сам и не е убил никого, и че е бил не от нормалните хора, а от младежите-откачалки......
  • 4 професора

    30 1 Отговор
    Да, формалната причина е несъобразената скорост. Но истинската е друга- липсата на шофьорски умения, липсата на желание за придобиването им у младежите, както и липсата на съвест в тях.А това от своя страна е вследствие неадекватният им начин на живот и вследствие промиването на мозъците им от телевизия, кино и интернет.
  • 5 Костов

    12 2 Отговор
    Ами просто е иска да се изкара пред почвите че може да кара кола а всъщност не може всички са такива младежите
  • 6 И Костов

    6 1 Отговор
    Уж така е професор е и липса на умения при мокър път
  • 7 Ттаавв

    9 13 Отговор
    Само простотии пишете! Някой постави ли се на мястото на родителите на младежа, бмв, самолет ако ще да е, какво значение има? Заминал си е човека, вие загинали близки по този нелеп начин имате ли, замислете се малко, пък след това бълвайте помия!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Милен Веселинов

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "СамоХонда":

    Вчера минах през квартала,точно подобен келеш простееше с трошката си из празните улици.Може той да е извадил късмета.
  • 10 LUKAS

    13 2 Отговор
    Първо:
    Жалко за момчето все пак е на 20 години!
    Второ:
    Виновна е държавата, че позвулява на деца да карат мощни коли,ако беше друга европейска държава щеше да чакат поне 2/3 години, преди да се качат на кола от над 100 конски сили!Пример Италия.
    Трето:
    Няма значение на каква кола си се качил уважавай другите на пътя и тях ги чакай някой в къщи.
  • 11 Гист

    2 0 Отговор
    За съжаление това с кухите лейки детоксикация някой го казва касае и другите, детоксикация не са, в основата на всичко обаче е липсата на домашно възпитане, последващо такова в училищата и накрая цялото общество, което от ден на ден затъва в собствената си безпомощност и завлича държавата към дъното....Бог да го прости момчето, но то няма да е последното за съжаление... Поне малко да се позамислим всички след поредното безумие би било добре...
  • 12 Красо Зелето

    5 3 Отговор
    За съжаление имат и вина и пасажерите в колата. Не може да виждаш, че шофора КАРА като каруцар, и да не му направиш забележка, поне малко да се замисли! Не, че ще помогне, но може да го вразуми поне за момент. Дори ако трябва го накарай да спре за да слезеш, пак ще се спасиш я от ПТП, я от Смърт. Но нека не забравяме, че има много прости жени, дето обичат адреналина и нахъсват такива келеши да се правят на това което не са. Поне аз съм возил две такива момичета до момента, и никога не им се връзвам на мераците относно високата скорост, защото не мога да нося отговорност за нейните мераци и всичко може да се случи на пътя. Но повечето биха им се вързали, и биха изкарали душата на колата и биха рискували живота си, за да може да им направят кефа, и да може утре да я покани пак на кафе да излезнат, или за да може да топне чушката. Да, на мен не ме огря, но много важно!!! По-важно е да се прибереш жив, от колкото да те приберат в черни човали. Но младешта е изпусната още от детските си години, и няма да се промени нищо. Даже съжалявам, че изобщо пиша, няма кой да ме разбере. Но поне ще си почистя клавиатурата. Искренно съжалявам за загубата на родителите на това момче. Уби и тях след своята гибел!!!

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 емо73канар

    3 1 Отговор
    Няма значение каква марка е автомобила.За всичко е виновно зад кормилното устройство.
  • 15 бай Тодор

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Красо Зелето":

    Правило №1:Никога не се намесвай в работата на шофьора!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове