Last news in Fakti

18 Май, 2017 08:58 6 169 11

Чалга певец снима клип с ученички в столична гимназия

  • чалга-
  • певец-
  • клип-
  • гимназия
Чалга певец снима клип с ученички в столична гимназия - 1
Снимка YouTube

Националната гимназия за приложни изкуства ,,Свети Лука" се превърна в снимачна площадка на чалга клип. Директорката разрешила снимките срещу дарение от 200 лв.

Като танцьорки във видеото се изявяват ученички от гимназията, повечето – на възраст между 15 и 16 години, съобщиха БНТ и bTV. Всички те имат писмено съгласие от родителите си, че могат да участват в заснемането на клипа.

Името на песента е “Бухалка”, а изпълнител е изгряващият в поп-фолк средите Ангел. Според него няма нищо странно в мястото на снимките, нито в участието на гимназистки. Казва, че те това харесват и с удоволствие са участвали.

Песента пък започва така :

“Ти ще си ми, мацко, новата тупалка,
твоето малко дупе плаче за бухалка.
Не ми се оправдавай, че си много малка,
че твоето секси дупе става за бухалка.“

Изпълнителят Ангел заявява, че е избрал училището случайно и не вижда проблем.

,,Къде е проблемът, в кабриото бялото или в танците. Дори момичетата, които играят и те не са разголени. Те са по дънки. Нито има насилие, нито има голота в клипа, за да се образува този скандал, който се образува", коментира той.

Проблем в клипа не вижда и директорката на училището Лилия Балева. Тя твърди, че в учебното заведение стоят далеч от ценностите на този музикален бранш, а подобна музика дори е забранена. Но гимназията се нуждае от средства. За наема на двора настоятелството е получило 200 лв.

"Няколко часа в неучебен ден в двора на училището. Това е цялата работа. Призовавам всички тези, които не обичат чалгата и много се възмущават да правят като мен. Да не я гледат и слушат", обясни Балева.

Все пак тя отбелязва, че съжалява, че не е проверила предварително за какво става въпрос, но е на мнение, че клипът няма да повлияе на реномето на гимназията.

С парите, изкарани от клипа, училището ще подпомогне своите възпитаници. Със събраните средства ще се транспортират творби на гимназистите до Орешака, за да могат да участват в Национален конкурс за даровити деца. Оказва се дворът е даван и друг път под наем - за сватби и кинопродукции. По този начин творбите на децата могат да се представят и в чужбина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Андре

    27 1 Отговор
    Заминахме си...няма спасение за тази красива България...

    Коментиран от #8

  • 2 Гоуст

    12 2 Отговор
    С тази статия се възмущавате на изпълнителя или че нещата с младежите са много зле?
  • 3 впечатлен

    11 1 Отговор
    Преди известно време имах път покрай френската гимназия в София. И там видях чудо на чудесата. Ученички по къси панталони, с голи кореми, с огромни деколтета, с цигари в ръце гледаха гордо и презрително. Настръхнах! Късите панталони са на мода в момента навсякъде, но не се разрешават в училищата. Поне така е в нормалните държави. Докъде ще стигнем с тази липса на всякакъв морал, с криворазбраната свобода, с наркотиците, които се търгуват по дворовете на училищата, с разврата и агресията сред подрастващите, с бездуховността, с бездушието и властващата простащина?! Защото свобода все пак не означава слободия! Нито вулгарност, нито бухалки! Посещавайки една софийска църква, станах свидетел как някакъв поп извършваше ритуал на 16-годишно момиче, облечено почти по бански пред очите на останалите посетители. Що за църква е нашата?! Вярно, че сме православна, но ако отидете в Гърция например, ще видите колко строго се държи на приличието. Не и у нас. Ние сме извън всякакви норми и просто се излагаме!

    Коментиран от #4

  • 4 Бат Ваню

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "впечатлен":

    .... ха ха ха.... ама те лошите неща не идвали само от Америка ... ами и от Франция.... ха ха ха... Тия ученички от френската гимназия ако знаеш кви френски неща правят.... ха ха ха... Ще останеш много впечатлена.... ха ха ха...... Един блескав ум от БСП кво беше казал за тишината в спалнята а? ....... ха ха ха.....

    Коментиран от #10

  • 5 Татко

    13 1 Отговор
    То е ясно, че не е луд този който яде баницата... Да не се заричам (не дай Боже), ама да дойде дъщеря ми с писмо, с което давам съгласие да участва в клип с новия фолкаджия... Малеееее
  • 6 Дедо Грую

    12 0 Отговор
    Блазе им на такива родители, дето разрешават на чадата си да учстват в такива гнязи!
    И директорката на ниво, а за 500 лева какво ли щеше да позволи?
  • 7 Morgoth

    9 2 Отговор
    Той и зам-министъра не е мислил, че е голям проблем да се снима с фашистки поздрав срещу восъчен немски офицер, ама вече не е зам-министър.
    Училището е символ. Ако директорката не може да разбере, че за 200 лева е продала честта на това училище и че е залепила петно на цялата българска образователна система, най-добре да си ходи и да назначат по-кадърна директорка.
  • 8 МАК

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Андре":

    Андре за съжаление е така това скапано съвремие съсипва младите - скапана чалга секс разврат липса на истинските ценности който ги имаше преди години.младите растат без интерес за истинските хубави занимания. В главите им само скапания фейсбук кифлене по моловете и кафенетата и лайф нищо друго не ги вълнува
  • 9 Хасан

    1 5 Отговор
    Ей заради това ние мюсюлманите трябва да си опазим своите семейни традиции и ценности..Семейството,уважението към старите ,морал ..
  • 10 Хасан

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "Бат Ваню":

    Бат Ваньо, те са деца 15-16-17 годишни ..как може да казваш такива неща!?може да имаш дъщеря или внуче
  • 11 директорка за пример

    0 1 Отговор
    http://focus-news.net/opinion/2015/05/11/32865/liliya-baleva-direktor-ngpi-svluka-vsyaka-uvazhavashta-sebe-si-darzhava-tryabva-da-pazi-traditsiite-si.html
    ах каква метаморфоза за 200 лева.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове