31 Юли, 2017 15:15 37 433 21

Заснеха друсани с "чай" в Бяла Слатина (ВИДЕО)

  • наркотици-
  • надрусани-
  • чай
Заснеха друсани с "чай" в Бяла Слатина (ВИДЕО) - 1

Клип, на който се вижда как момчета не са на себе си от напушване с наркотика „чай”, обикаля социалните мрежи.

Кадрите са от парк в Бяла Слатина, съобщава trafficnews.bg.

На видеото едното от момчетата едва стои на краката си и е напълно неадекватно. Другите две са на пейката, като едното повръща от т.нар. чай, а третото буквално припада.

Авторът на клипа видимо се забавлява от реакциите, но в един момент и той се втурва да помага на припадналия младеж. Коментарите варират от видимо притеснение за момчетата до гневни реакции за действията им.

Синтетичният наркотик „Чай“, познат още като „дизайнерски“ наркотик, „подправка“, „Спайс“ и други е психоактивна смес за пушене, която се състои от компоненти от растителен и синтетичен произход.

Често това са тютюн, коноп, хавайски роза, градински чай, мащерка и женшен, напоена с концентриран разтвор на изкуствения наркотик JWH-018. Употребата на синтетичения наркотик „Чай“ крие голяма опасност, защото той бързо предизвиква психическа и физическа зависимост, води до деградация на личността и причинява големи щети на тялото. Последиците от използването на „Чай“ наподобяват ефектите на канабиса, само че в пъти по-силни: – бледа кожа на лицето; – разширени зеници и зачервени очи; – сухи, напукани устни; – промени в апетита – от лакомия до пълно отхвърляне на храненето; – прекомерна приказливост, без логика и смисъл; – тахикардия и повишено изпотяване; – внезапно „застиване“ в неестествена поза; – заблуди, халюцинации, психози.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 uci

    70 5 Отговор
    Е какво сега 3-ма римляни се надрусали....
  • 2 Пазарен Либерализатор

    54 3 Отговор
    Тъжна картинка....
  • 3 Насо

    49 3 Отговор
    Няма ли кой да ги спука от бой тези лай.....ри?

    Коментиран от #4, #5, #9

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Грос

    26 2 Отговор

    До коментар #3 от "Насо":

    Може, някои цигани да ги пребият за да ти доставят още по-голямо удоволствие!
  • 6 Иван

    41 4 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР!

    Коментиран от #16

  • 7 гост

    7 14 Отговор
    Видях друсани с хамбургери в мола, като минах покрай тях с колелото ми се смееха и ме замеряха с празни кутийки и кофички от кока-кола. Ма аз знам, че това е заради вредните газове NO2 от дизеловите брички, като известен лекар ходя и подавам сигнали до РИОКОЗ и КАТ, много скоро ще видите дизелджии каква секира ви готвя муахахаха
  • 8 антрашпиц

    39 2 Отговор
    Това е бъдещето на България.
  • 9 Константин-Ром

    41 5 Отговор

    До коментар #3 от "Насо":

    Те не са виновни колега,отново държавата е виновна защото ако на един митничар му дадат 20години затвор дори за 0,01гр.повярвай ми че в Бг,няма да имаме наркомани.Но знаете че нищо ново не казвам,че Дилърите си имат парламентарни чадъри.
  • 10 Колю

    21 0 Отговор
    Още повече помощи да им дават. Белким се отровят и да намаляват плъховете.
  • 11 Бяла Слатина

    4 1 Отговор
    И те така :)
  • 12 Сталин

    8 1 Отговор
    Как пък не мина един ДЗИЛ да му размаже гладкия мозък по асфалта...

    За тия само най-модерната дрога - зарин, зоман, табун, хлорпикринова киселина и прочее.
    Може и нещо по-конвенционално, да си издрайфат стомасите и да се чудят кво е това...

    Да мрат !
  • 13 999

    23 3 Отговор
    Ама какво искате нали искахте демокрация и свобода ето ви я, да ви е честита.Едно време 400 хиляди младежи ходеха на бригади и се учеха на трудови навици,по демократичните разбирания това било експлоатация и не правилно. Сега в държавата ни има 400 хиляди които употребяват наркотични вещества демек наркомани и това не било толкова голям проблем.Да ви с.....а на демокрацията.
  • 14 Гост

    4 2 Отговор
    Към коментара на Сталин и останалите:аз съм за човешко отношение към зависимите,това е заболяване,имат нужда от повече грижи,нямат работа,а и НЕ ПОЛЗВАТ НИКАКВИ помощи,лечение и т.нНе се знае дали ваш брат,сестра,син,дтщеря внук няма да попаднат в този ад!За това по -кротко с пожеланията..
  • 15 Az edin ot vsichki

    0 0 Отговор
    Predstavqm si kakvo li shte prejiveqt roditelite im ako sa go gledali tva video.
  • 16 Chelsea

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    Дето е друсал с цялата си армия с амфетамин
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 696

    3 0 Отговор
    Този ,,боклук " - чай или ,,билка" е коктейл от психотропни вещества с добавена истинска отрова може да е отрова за мишки ,за хлебарки ,някои за комари - примерно поръсваш около прозорците и ъглите или праговете или се пали да къди за да гони уж комари така е минавал границата (митницата) внасян от Китай ,Турция ,Русия и др.,силни невротоксини с парализиращо действие - виждали ли сте отровена хлебарка ... Нямаше да е толкова опасен ,ако не беше истинската отрова в него . Така ,че не обвинявайте децата ,които са искали да им стане весело от ,,веселия чай" ,а после са съжалявали за дето са опитали освен това след няколко употреби вече са пристрастени и започват да се саморазрушават имаше едно изказване :-Докато вие пушите чай турците ебът жените ви - замислете се ,кой има интерес Геноцидът да унищожи Нацията ни - всички държави ,които Ни завиждат за Историята Ни ,която е скрита от самите Нас и затова ,че сме по - можещи ,по - умни , били сме владетели на Света Ние сме ги цивилизовали предполагам за голяма част от вас това е шок ,но се позаинтересувайте в Гугъл има вече доста материали по тази тема и с течение на ,,времето" ще има още разкрития помислете също защо Ни тъпчат и с Палмово Масло ( в сладките и млечните продукти) информирайте се какво причинява употребата му и защо от 10 години раково болните са се увеличили с 50% поинтересувайте се за Флуора и Хлора във Водата и как влияе на човешкия организъм най- вече на мозъка за мононатривия глутамат в хран
  • 19 696

    1 0 Отговор
    мононатривия глутамат в хранителните подправки , бульони ,соеви сосове какъв наркотик е и как се затъпява от употребата му ,за тиганите ,в които готвите как алуминият причинява алцхаймер ... Опитайте и Вие от този ,,Чай " ,а после коментирайте .!. ;) :)
  • 20 696

    2 0 Отговор
    Лошото е ,че няма нужда да го внасят от където и да е защото от няколко години се произвежда в Страната Ни ,години наред нямаше закон за тая отрова не знам дали сега има , но за сметка на това има за безвредния и лековит Коноп ,който лекува Рак ! А сега пак прочетете нещо и за това и помислете ,прочетете и за цигарите с какво обработва тютюна , за алкохола се позаинтересувайте .. Защото от цигари и алкохол може да умреш ,но от Коноп - не и защо вредните неща са законни ,а полезните са преследвани от закона ! ;)
  • 21 696

    1 0 Отговор
    Конопа лекува епилепсия ,паркинсон дори и рак и като ,,страничен" ефект успокоява нервите . :)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове